2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhabalar, 10 kasım'da yumurta toplama oldu. 14 kasım'da 2 embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 10.günü ilk günlerde kasık ağrısı, bulantı, baş dönmesi, halsizlik yaşıyordum. Bunlar iğne ve ilaclardan sanırım. Hatta transferden sonraki gün ayaktayken aşırı terleme ve göz kararması, baş dönmesi yaşadım hemen uzandım. Şuan herhangi bir belirti yok. Sizler neler yaşıyorsunuz?

Arkadaşlar benim iki ay önce yumurta toplama işlemim oldu. ondan sonraki ilk adetimi bir hafta erken oldum ama bu ay olmam gereken gün 9 gün geçti. Panik oldum benzer şeyler yaşayan var mı? ne yapmam gerekir bilmiyorum da. yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, 10 kasım'da yumurta toplama oldu. 14 kasım'da 2 embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 10.günü ilk günlerde kasık ağrısı, bulantı, baş dönmesi, halsizlik yaşıyordum. Bunlar iğne ve ilaclardan sanırım. Hatta transferden sonraki gün ayaktayken aşırı terleme ve göz kararması, baş dönmesi yaşadım hemen uzandım. Şuan herhangi bir belirti yok. Sizler neler yaşıyorsunuz?
Evet iğneler cok fazla belirti gösteriyor vücutta bende mide bulantısı göğüs hassasiyeti hepsini yapmıştı

Arkadaşlar herkese merhaba 🌷 durumum hakkında güncelleme yapmak istedim sizlere, dün son kontrolüme gittim.Bir önceki kontrolümde 11 folikül vardı 14'e çıkmış ve hepsinin boyutları 20 milime yakın yarın yumurta toplama var🙏 dualarınızı bekliyorum sevgiler♥️

Evet iğneler cok fazla belirti gösteriyor vücutta bende mide bulantısı göğüs hassasiyeti hepsini yapmı

Merhaba kanda sonuç alabilirsiniz hayırlısı inşallah tutunmuştur🙏

Arkadaşlar herkese merhaba 🌷 durumum hakkında güncelleme yapmak istedim sizlere, dün son kontrolüme gittim.Bir önceki kontrolümde 11 folikül vardı 14'e çıkmış ve hepsinin boyutları 20 milime yakın yarın yumurta toplama var🙏 dualarınızı bekliyorum sevgiler♥️
Hayırlı olsun hepsi dolu ve kaliteli çıkar umarım.. 😀

3 günde 3 yumurta artmış sanırım.Nasıl bir anda 20 mm olmuş sonradan gelişenler?🤔

Doktordan daha iyi bilemeyiz değil mi :) bana söylenen bu demekki ilk baktığında gözünden kaçanlar olmuş yada küçüklermiş büyümüşler 🤗maşallah diyin nazar değmesin yahu♥️
doktorlar bırebır sayamıyor zaten, demekkı aslında toplanacak adete yakın yumurta varmış, geliişip geriden gelmişler ..
hatta yumurta toplamada bıle 3-4 fazla cıkabılıyor, saglıklı ,dolu olsunlar ınsallahh :KK37:

Back
X