2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Kızlar bende haberler kötü.. 1 tane embriyom pgtye gitmişti ama sağlıksız geldi sonuc ☹️ Transfer iptal oldu yani.. yeni tedaviye ne zaman başlarım bilmiyorum.. sizden güzel haberler bekliyorum 😊🌸
Maviesra Maviesra Teach_Mavi Teach_Mavi Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
Ah çokk üzüldüm kuzum 😔 bu uğurda verdiğimiz emeklerin karşılığını bir gün alacağız inşallah canım benim asla pes etmek yok.. Hayallerimizi yaşarken bulacağız kendimizi bir gün inşallah 🤲💙

Yaa kızlar moralim çok bozuk :KK43::63:saat 18:00 gibi çok az kahverengi bi leke geldi😢 çok korkuyorum şuan tek damla bile yok 😔ama inşallah adete dönmez🙏 :olamaz:bugün transferin 7.günü ama kasiklarimda ağrı var :KK17: inşallah regl olmam çok korkuyorum

Yaa kızlar moralim çok bozuk :KK43::63:saat 18:00 gibi çok az kahverengi bi leke geldi😢 çok korkuyorum şuan tek damla bile yok 😔ama inşallah adete dönmez🙏 :olamaz:bugün transferin 7.günü ama kasiklarimda ağrı var :KK17: inşallah regl olmam çok korkuyorum
Merhaba canım, nasılsın? Grldi mi tekrar leke? O yerleşmedir bence canım. Zaten o ilaçları kullanırken adet olma şansımız yok, ancak bırakırsak öyle oluruz.. yani bu yerleşme iyice yerleşiyor minik 🥰🥰🧿🧿

Merhaba canım, nasılsın? Grldi mi tekrar leke? O yerleşmedir bence canım. Zaten o ilaçları kullanırken adet olma şansımız yok, ancak bırakırsak öyle oluruz.. yani bu yerleşme iyice yerleşiyor minik 🥰🥰🧿🧿
Evet canım yerleşme kapamasıymış bugün 8.gün test yaptim 393.9 çıktı doktorum da ilacın dozunu yükseltti zaten

Sağol canım yatıyorum hep çok da su içiyorum sadece şu lekenmem uzun sürer diye korkuyorum okadar
Bence de hep yatma canım.. kan akışının olması için günlük işlerini hallet yürüyüşler yap kısa süreli.. ağır işten kaçın sadece😊 çok kendini yormadan hareket edebilirsin

Back
X