- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
İnşallah canım kaçıncı gün yarın? Umarım seninledir bebeğinBacaklarını kaldırıp yat rahime kan akışı olmasi lazım ben devamlı hareket halindeyim yarın inşallah bende güzel sonuçlar alırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım kaçıncı gün yarın? Umarım seninledir bebeğinBacaklarını kaldırıp yat rahime kan akışı olmasi lazım ben devamlı hareket halindeyim yarın inşallah bende güzel sonuçlar alırım
Önceden 3 düşüğüm var canım hamile kaldığımı öğreniyordum 1 hafta 10 gün sonra düşük oluyordu şimdi o riskli zamanı atlatana kadar yatayım diyorum ama yatağa da yapışmıyorum tabi ara ara kalkıp dolaşıyorum ama evin içinde dışarı çıkmıyorum annemin yanındayım o bakıyor zaten lekelenmem oluyo korktu bi kaç gün hiç kalkma diyo diğerleri gibi düşük olur diye korkuyo bakalim sadece bi kaç gün dinleneyim ben yatmayı seven biri değilim çünkü heryerim agriyor yatıncaBence de hep yatma canım.. kan akışının olması için günlük işlerini hallet yürüyüşler yap kısa süreli.. ağır işten kaçın sadeceçok kendini yormadan hareket edebilirsin
Allahın izniyle bu def aolmaz inşallah canım aminn çok iyi anlıyorum seni insan korkuyor yağtığı her harekette yediği içtiği herşeyde aklı hep onda oluyo.. rabbim görsün halimizi inşallahÖnceden 3 düşüğüm var canım hamile kaldığımı öğreniyordum 1 hafta 10 gün sonra düşük oluyordu şimdi o riskli zamanı atlatana kadar yatayım diyorum ama yatağa da yapışmıyorum tabi ara ara kalkıp dolaşıyorum ama evin içinde dışarı çıkmıyorum annemin yanındayım o bakıyor zaten lekelenmem oluyo korktu bi kaç gün hiç kalkma diyo diğerleri gibi düşük olur diye korkuyo bakalim sadece bi kaç gün dinleneyim ben yatmayı seven biri değilim çünkü heryerim agriyor yatınca
Inşallah canımAllahın izniyle bu def aolmaz inşallah canım aminn çok iyi anlıyorum seni insan korkuyor yağtığı her harekette yediği içtiği herşeyde aklı hep onda oluyo.. rabbim görsün halimizi inşallahyardım etsin her birimize
Bugün 12. Günİnşallah canım kaçıncı gün yarın? Umarım seninledir bebeğin![]()
Ah canım inşallah doğal yoldan gelir mucizen yumurta varsa umut hep varKızlar bende haberler kötü.. 1 tane embriyom pgtye gitmişti ama sağlıksız geldi sonucTransfer iptal oldu yani.. yeni tedaviye ne zaman başlarım bilmiyorum.. sizden güzel haberler bekliyorum
Maviesra @Teach_Mavi @Papatyamveben-Mavi
Evde baktın mı canım hiç? Direk testte mi öğrenceksin?Bugün 12. Gün3. Gün embriyosu
Peki test günün ne zaman neden bu kadar bekliyorsunBugün 12. Gün3. Gün embriyosu
Gebelikte oluyor canım. Benim 8. Haftaya kadar leklenmem oldu. Kasık ağrım da 12. Haftaya kadar şiddetli yaşadım adet oldum olacağım gibi sonra azaldı yani korkma gebelikte oluyor böyle şeylerSağol canım yatıyorum hep çok da su içiyorum sadece şu lekenmem uzun sürer diye korkuyorum okadar
Test günüm bugündü canim ben cuma verdim 20.16 çıktı yarın vercem 3.gun embriyosu cuma sabah kan geldi korkudan gittim yaptımPeki test günün ne zaman neden bu kadar bekliyorsun
Sağol canım cvpladigin için inşallah çabuk geçer benimdeGebelikte oluyor canım. Benim 8. Haftaya kadar leklenmem oldu. Kasık ağrım da 12. Haftaya kadar şiddetli yaşadım adet oldum olacağım gibi sonra azaldı yani korkma gebelikte oluyor böyle şeyler
Anladim canım dikkat et kendine insallah yükselmiştir değerin yarın güzel haberlerini bekliyorumTest günüm bugündü canim ben cuma verdim 20.16 çıktı yarın vercem 3.gun embriyosu cuma sabah kan geldi korkudan gittim yaptım![]()
Aminnn inşallah canim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah sağlıcakla alalım kucaklarimizaAnladim canım dikkat et kendine insallah yükselmiştir değerin yarın güzel haberlerini bekliyorum![]()
Insallah canımAminnn inşallah canim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah sağlıcakla alalım kucaklarimiza![]()
Ayy cok heyecanli canimm sabirla bekledinn insallah cok güzel sonuc alirsinnKızlar selammm yarın test günüüümmmm değişik duygulardayımn bir yanım olmadı diyor bir yanım oldu diyooorr ne düşüneceğimi bilemediğim bir gündeyimmm
Evet canım sabrettim test yapmıcam diye direndim inşallah kelebeğim benimledir çok teşekkür ederim umarım yarın yüzümüz güler sabah erken gideceğim canım 8 gibi hastahanede olurum 10:30-11 gibi çıkıyorAyy cok heyecanli canimm sabirla bekledinn insallah cok güzel sonuc alirsinnben de cok heyecanlandim
sabah mi verceksin kan?