2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

32 yasındayım canım 30 yasında evlendim samsunda tedavi göreceğim. Hiç bir şey yokken menopoz denmesi o kadar yıpratti ki beni annem varlen herseyi anlatırdım yazardım o kadar caresiz hissettim ki

İki gündür aglamaktan gözlerim şişti yazdıgın mesajı okudugumda içime umut doğdu gercekten 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı herkes bir şeyin yok deyip gönderdi. Rahim filmi testler sperm testleri hersey yapıldı en son gittiğim doktor cocugun olur bir senede olmazsa iki senede olur bekle dedi. O sırada annemi kanserden kaybettim paikolojik olarak o kadar kötüydüm ki tedavi olmayı gec cocuga bile bakmazdım bende erteledim 2 ay önce güvümü topladım doktora gititm fsh 16 cıkınca menopoz olabilir dedi bir dahaki ay amh bakalım dedi bu ay gittim fsh normal aralıkta 11 amh 1.80 ultrasonda 7 folikül göründü doktor hemen tüp benek menopoza giriyosun gev kalırız dedi aglayarak cıktım doktorun yanından hemen özel bir hastanede baska bir doktora gittim ne menopozu dedi ben hiç takviye kullandınmı dedi folik asit bile kullanmadım hiç dedim prowomen berdi 2 ay sununbir deneyelim mi dedi herseyin normal git gez iç dedi olmazsa iki ay sonra gel yapalım dedi kafam karıstı iki ay gevmi olur kızlar bu degerler cokmu kötü
canım aglama nolur ... ne menepozu yaaa,
manyak mı bu doktor..
benımde amh 1.50, yumurta sayım evet cok degıl ama menepozda demedı doktorum..
bende kasımda baslıyorum tup bebege kısmet olursa.
yaşın kaç? eşinde vs bir problem var mı ?

32 yasındayım canım 30 yasında evlendim samsunda tedavi göreceğim. Hiç bir şey yokken menopoz denmesi o kadar yıpratti ki beni annem varlen herseyi anlatırdım yazardım o kadar caresiz hissettim ki
aynı yaşıtız :) bende şubatta 32 olcam..
doktorum ne menepoz dedı ne baska bısey kı ben hazıranda dogal hamıle kaldım dış gebelık gecırdım..
üzme kendını oyle bır durum yok, ama bana doktorum yumurta sayın amha gore bıraz az demıstı bızımde zaten nıyette vardı başladık kuzum

kızlar selam. ben de tüp bebek tedavisine başladım, 6 gündür gonal f vuruyorum. haftaya yumurta toplamam olacak. hoca 10dan fazla yumurta saydığını söyledi, 5 günlük iğne sonucu da e2 1550 olmuş. sizce yumurta toplamaya kadar daha ne kadar yükselir ohss olur muyum? dondurulmuş transfer olacak, ohss olursam ne kadar beklemem lazım? yumurta toplama sonrası ne zaman işe dönülebiliyor?
Selam canım sende pco mu var nerde trdavi oluyom ohss olursa bi kaç gün ağrı olabilir normalde opu sonrasi hemen ayaga kalkabiliyoruzama sende durum farklı doktor 2 ay rahim dinlendirme verebilir sana

Amin canım daha önceki tedaviler negatif mi oldu nerelerde tedavi gordun sizdeki problem ne
İll iki transfer devlet hastanesinde oldu, ilki kimyasal gebelikti ikincisi hic tutmadi. Bahcecide ki ilk deneyimimde oğlum oldu, cennet meyvesi oldu 😔
Simdi kardesi icin transfer bekliyorum.
Ben de pcos var, dogal yolla gebelik olmadi, bir de üç kez rahim ameliyati olmak durumunda kaldim ilk ikisi oğlumdan once ucuncusu oglumdan sonra. Rahimde perde vardi iki kez onun icin op.oldum. dogumdan sonra da rahimde yapisiklik meydana geldi. Ben öyküsü uzun ve acili bir hastayim. Ama Allah böyle takdir etti diyerek önüme bakiyorum. Rabbim umdugumuza ulastirsin hepimizi🤲

doktorum ne menepoz dedı ne baska bısey kı ben hazıranda dogal hamıle kaldım dış gebelık gecırdım..
üzme kendını oyle bır durum yok, ama bana doktorum yumurta sayın amha gore bıraz az demıstı bızımde zaten nıyette vardı başladık kuzum
Amh kaç senin canım

kızlar selam. ben de tüp bebek tedavisine başladım, 6 gündür gonal f vuruyorum. haftaya yumurta toplamam olacak. hoca 10dan fazla yumurta saydığını söyledi, 5 günlük iğne sonucu da e2 1550 olmuş. sizce yumurta toplamaya kadar daha ne kadar yükselir ohss olur muyum? dondurulmuş transfer olacak, ohss olursam ne kadar beklemem lazım? yumurta toplama sonrası ne zaman işe dönülebiliyor?
Yumurta tüketmeni tavsiye ederim ohss olmamak icin, ama lütfen yinede doktoruna danis. Ben devlette tedavideyken, dr bana ohss olmamak icin yunurta tuket demisti. Bol su ic. Yunurta toplama islemi kisiye gore degisir ama ben toplamda iki toplama oldm, ilki devletteydi onda bile rutin hayatima dondum, ikinci ozel klinikti orda hic bi sey anlamadim bile

Yumurta tüketmeni tavsiye ederim ohss olmamak icin, ama lütfen yinede doktoruna danis. Ben devlette tedavideyken, dr bana ohss olmamak icin yunurta tuket demisti. Bol su ic. Yunurta toplama islemi kisiye gore degisir ama ben toplamda iki toplama oldm, ilki devletteydi onda bile rutin hayatima dondum, ikinci ozel klinikti orda hic bi sey anlamadim bile
çok teşekkür ederim. yumurta yemeye dikkat ediyorum. fakat yoğun çalıştığım için işe ne zaman dönebileceğimi kestirmem gerekiyor. cuma günü kontrolüm var hocaya bi sorayım.

pazartesi yahut salı dedi. cuma günü son kontrol var.
Beslenmenize dikkat edin, kafanizdan ohss yi cikarin, doktorunuzun cizdigi plan cercevesinde ilerlersiniz. Hakkinizda en hayirli olan olsun. Bazen taze transfer iyi oluyor bazende rahim dinlendirme..

Merhaba bende buralardayım medical park funda hanımla tedavim benimde.Bu ay başlayacaktık ama sayıyı biraz az buldu ve düzensiz fazla büyüyen yumurtalar vardı biosteron verdi estrofem içicem adete 1 hafta kalada bakalım kasım adetiyle başlarım inş hayırlısıyla 🙏
Merhaba bende funda hanım a gidiyorum biosteron u kaç ay kullanalım demişti size bilgi verdi mi acaba.. ve başka vitamin yazdı mj

canım aglama nolur ... ne menepozu yaaa,
manyak mı bu doktor..
benımde amh 1.50, yumurta sayım evet cok degıl ama menepozda demedı doktorum..
bende kasımda baslıyorum tup bebege kısmet olursa.
yaşın kaç? eşinde vs bir problem var mı ?
32 yasındayım canım esimde de bende de bişe yoktu en son gittiğim doktor bişe diyene kadar işte sende yumurta sayısı kaç canım

İll iki transfer devlet hastanesinde oldu, ilki kimyasal gebelikti ikincisi hic tutmadi. Bahcecide ki ilk deneyimimde oğlum oldu, cennet meyvesi oldu 😔
Simdi kardesi icin transfer bekliyorum.
Ben de pcos var, dogal yolla gebelik olmadi, bir de üç kez rahim ameliyati olmak durumunda kaldim ilk ikisi oğlumdan once ucuncusu oglumdan sonra. Rahimde perde vardi iki kez onun icin op.oldum. dogumdan sonra da rahimde yapisiklik meydana geldi. Ben öyküsü uzun ve acili bir hastayim. Ama Allah böyle takdir etti diyerek önüme bakiyorum. Rabbim umdugumuza ulastirsin hepimizi🤲
Allahım sabır versin acılarını dindirecek mutluluk versin canım amin cümlemize mutlu himaye yazsın

Merhaba bende funda hanım a gidiyorum biosteron u kaç ay kullanalım demişti size bilgi verdi mi acaba.. ve başka vitamin yazdı mj
Siz basladinizmi tedaviye günde 3 adet 1 ay kullanıyorum bende prp sonrası berdi ekstra başka vitaminlerde kullandim notr vital 1 ay pert women 1 ay sizdeki problem ne ne asamadasiniz

Siz basladinizmi tedaviye günde 3 adet 1 ay kullanıyorum bende prp sonrası berdi ekstra başka vitaminlerde kullandim notr vital 1 ay pert women 1 ay sizdeki problem ne ne asamadasiniz
Pardon kuzum senle konuştuk abis66 abis66 sana kaç ay kullan dediler peki biesteronu

Back
X