2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapetye iğneye başladık 🤗
Merhaba uzun zamandır buralarda yoktum rastgele girdim konu başlığını görünce de yazmak istedim bende nasip olursa kasım ayında transfer olacağım inşallah dualarınızı esirgemeyin 😇

Merhaba uzun zamandır buralarda yoktum rastgele girdim konu başlığını görünce de yazmak istedim bende nasip olursa kasım ayında transfer olacağım inşallah dualarınızı esirgemeyin 😇
Nerde tedavi görüyor canım hakkinizda hayırlısı allah yardım etsin inşallah hepimize ❤ kaç embiryon var peki?

Siz basladinizmi tedaviye günde 3 adet 1 ay kullanıyorum bende prp sonrası berdi ekstra başka vitaminlerde kullandim notr vital 1 ay pert women 1 ay sizdeki problem ne ne asamadasiniz
Biesteronu 3 ay kullandım sonrasında kendim kestim kist oluşturabilir yorumları sebebi ile... hemşire 6 ay kullanılır sorun olmaz demisti.. nort viral i ise 6 aydır eşimle beraber kullanıyoruz onu hiç kesmedim.. ama biesteron u kendim kesmek istedim ne olur ne olmaz diye.. bu ay sonu başlıyorum kontrole gideceğim adetimle beraber

Biesteronu 3 ay kullandım sonrasında kendim kestim kist oluşturabilir yorumları sebebi ile... hemşire 6 ay kullanılır sorun olmaz demisti.. nort viral i ise 6 aydır eşimle beraber kullanıyoruz onu hiç kesmedim.. ama biesteron u kendim kesmek istedim ne olur ne olmaz diye.. bu ay sonu başlıyorum kontrole gideceğim adetimle beraber
Ben ege de kendim tedavi olurken 3 ay kullandim biesteronu kist vs olmadi canim notr vital cok etkili bi vitamim ben cok beğendim icerigini

Amin inşallah 🤲🏻Ben İzmit Umuttepe hastanesinde tedavi görüyorum 5.gün 4 adet 6.gün 2 adet toplam 6 adet embriyo oldu benimde ilk tüp bebek sürecim cok heyecanlıyım 😌
Maşallah çok güzel embiryolar sımsıkı tutunsun size inşallah ❤❤❤

Maşallah çok güzel embiryolar sımsıkı tutunsun size inşallah ❤❤❤
Ay amin amin inşallah hepimize siz daha önce hiç oldunuz mu süreç nasıl daha doğrusu adette eğer transfere hazırlayacağız dediler o hazırlık aşamasında neler oluyor bilginiz var mı ?

canım aglama nolur ... ne menepozu yaaa,
manyak mı bu doktor..
benımde amh 1.50, yumurta sayım evet cok degıl ama menepozda demedı doktorum..
bende kasımda baslıyorum tup bebege kısmet olursa.
yaşın kaç? eşinde vs bir problem var mı ?
ne kadardır denıyorsunuz pekı?
kac yıldır gebelık oluşmadı ..
2 yıldır olmadı canım annemi kaybettim psikolojik olarak anca baslıcam işte ama onda da doktor menopoz dedi

Ay amin amin inşallah hepimize siz daha önce hiç oldunuz mu süreç nasıl daha doğrusu adette eğer transfere hazırlayacağız dediler o hazırlık aşamasında neler oluyor bilginiz var mı ?
Ben daha transfer aşamasına gelemedim canim transfer asamasinda 😕 ama hap vs veriliyor rahimi ona gore hazırlıyorlar embiryo glue embiryo yapistirma varsa bunu merkezine sor yuzde 5 10 tutunma sağlıyor

İlk kez duydum embriyo yapistirma nedir
Embiryo glue ismi tutunmayı yüzde 5 veya 10 etki ediyor 👉 Embryo glue, embriyo transferi sırasında kullanılan yeni bir kültür ortamıdır. İçerisinde bulunan hyaluronan adlı maddenin etkisiyle, embriyonun rahim içerisinde tutunma şansının arttığı gösterilmiştir. 👈

O doktor kafayi yemis benim amh 003 adet olup yumurta varsa umut hep var karamsarlığa kapılma lütfen psikoloji önemli
Benim annem babam ben 2 yasındayken ayrılmı ayrı babamı bilmiyorum hiç annem büyüttü beni baskada kimsem yoktu annemide kaybedince ne konusacak kimsem kaldı ne bişeyim cocuk yapayım dedim onda da kafamı karıstırdılar bu degerle menopozmu olur dediğimde sen benden iyimi bilceksin dedi doktor

Benim annem babam ben 2 yasındayken ayrılmı ayrı babamı bilmiyorum hiç annem büyüttü beni baskada kimsem yoktu annemide kaybedince ne konusacak kimsem kaldı ne bişeyim cocuk yapayım dedim onda da kafamı karıstırdılar bu degerle menopozmu olur dediğimde sen benden iyimi bilceksin dedi doktor
Başın sağolsun çok zor başka kardeş yok heralde 😕 sen takilma moralini yuksek tut iyi bi merkeze git tedavi icin canim

Ben daha transfer aşamasına gelemedim canim transfer asamasinda 😕 ama hap vs veriliyor rahimi ona gore hazırlıyorlar embiryo glue embiryo yapistirma varsa bunu merkezine sor yuzde 5 10 tutunma sağlıyor
Anladım tamamdır çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin 🤲🏻😇

Başın sağolsun çok zor başka kardeş yok heralde 😕 sen takilma moralini yuksek tut iyi bi merkeze git tedavi icin canim
Yok canım kardeş valla samsunda artık gitmediğim doktor kalmadı herkes bir şey yok derlen biri cıkıp var dedi bu iş artık inanırmısın ticarete dökülmüş. 7 folikül az bir folikül mü anlamadım ki

İnşallah kuzum yan ben her aşı sonrası kan uyuşmazlığı iğneside olmak zorundayım ve bu çok maliyetli oluyor bu aşı gebelik öncesi 3 gebelik sonrası 2 kere yapılıyormuş her aşı sonrasıda uyuşmazlık iğnesi yapılması gerekiyormuş 🤷‍♀️
Aynen öyle. Zaten önden size test yapıyorlar.
Düşük hikayesi olanlarda beta değeri saptandığında yapıldığını söylediler bir de kalp atımında. Çünkü lenfosit aşısının etkisi 6 aymış. Gebelik olmadan yapılması koruyuculuk riskinden dolayı pek mümkün değilmiş.

Aynen öyle. Zaten önden size test yapıyorlar.
Düşük hikayesi olanlarda beta değeri saptandığında yapıldığını söylediler bir de kalp atımında. Çünkü lenfosit aşısının etkisi 6 aymış. Gebelik olmadan yapılması koruyuculuk riskinden dolayı pek mümkün değilmiş.
Eşim Semra hocanın istediği testleri sağlık ocağında yaptırdı yarın sonuçlar çıkar Cuma günü aşı için randevu oluşturucam inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏 sen doğumu medicalparkta mı düşünüyorsun ?

Back
X