2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Kızlar bende bu ay başlıyorum ankarada herkes için hayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırız :KK200:
Hayırlı olsun ben de bu ay başlıcam ankarada. Doktorunuz kim nerde yaptırıyorsunuz 🥰

Funda hocanın hastasıyım ben ama bu hafta sadece 2 gün gelecekmiş.. eğer ona denk gelmezse Volkan hoca ile devam edeceğiz sanıyorum. Nasıl kendisi ile iletisiminiz.. hangi ilaçlarla başlattı acaba?

Hayırlı olsun inşallah:)
Merhaba bende sizin gibiyim funda hocanın hastasiyim bugün son günüymüş pazartesi gelecekmiş yerine volkan bey bakacak dediler bende funda hocayı istiyorum acaba funda hocayla aynı tedaviyi mi uygulayacak gittiniz mi memnun kaldınız mı volkan beyden

Merhaba bende sizin gibiyim funda hocanın hastasiyim bugün son günüymüş pazartesi gelecekmiş yerine volkan bey bakacak dediler bende funda hocayı istiyorum acaba funda hocayla aynı tedaviyi mi uygulayacak gittiniz mi memnun kaldınız mı volkan beyden
Ben dün funda hocaya gittim.. adetim denk geldi.. haftaya pzt ve salı da hastanede olacakmış...

Funda hoca ne dedi ignelere mi baslatti ne anlattı canim
Ben volkan hocanın hastasıyım daha bugün gittim görür görmez ne kadar iyi bı insan olduğunu anlarsınız çok yapıcı çok sevecen bı Dr. Bu süreç çok stresli zaten o yüzden stres yapmayın bence. Ayrıca zaten normalde iki Dr birlikte yürütüyorlar süreci o yüzden içiniz rahat olsun.

Funda hoca ne dedi ignelere mi baslatti ne anlattı canim
Benim yumurta sayım az maalesef.. tek yumurta göründü o yüzden histeroskopi ve Rahim filmi çekelim bu ay sonra da saizen yazdı onu kullanacağım.. biesteron ve nort vital vitaminlere de günde 3 kere devam edeceğim.. o kadar.. bakalım hayırlısı olsun

Benim yumurta sayım az maalesef.. tek yumurta göründü o yüzden histeroskopi ve Rahim filmi çekelim bu ay sonra da saizen yazdı onu kullanacağım.. biesteron ve nort vital vitaminlere de günde 3 kere devam edeceğim.. o kadar.. bakalım hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun hakkimizda inşallah

Ben volkan hocanın hastasıyım daha bugün gittim görür görmez ne kadar iyi bı insan olduğunu anlarsınız çok yapıcı çok sevecen bı Dr. Bu süreç çok stresli zaten o yüzden stres yapmayın bence. Ayrıca zaten normalde iki Dr birlikte yürütüyorlar süreci o yüzden içiniz rahat olsun.
Sağol canim rahatladım biraz bakalım yarın adet olursam gitcem evet zaten funda hocayla beraber çalışıyorlarmış galiba funda hoca olmadiginda o bakıyormuş hakimizda hayırlısı bakalım

Benimde 1 bucuk ay dinlenmis oluyorum.2.reglimde kasim sonu veya aralik basi olacak.hayirlisi ile kaliteli guzel embriyolarniz olsun insallah
Benim 38 yumurtadan 22 sine işlem yapılmış.
22 sinden de 18 i ile yola devam edliyor. Bu sabah öyle bilgi verdiler baklım yarın sabH kaçı sağ cıkacak😄

Back
X