2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Evet bende cok mutlu oldum 😂 gerçi hepsinin dondurmam mümkün değil hepsi tamamen olsa bile maliyet açısından bakalım sonuc ne olacak
En kalitelileri dondurursun cnm iste doktor detaylica aciklar.her embriyo icin mi donma ucreti veriliyor nasil oluyor

Selam canım bende 9 gün gonalf kullandım cumartesi günü kan verdim e2 7700 cıktı doktorum gayet normal dedi:) bugünde yumurtalar toplandı. Pcos var bende 38 yumurta toplanmıs toplamda
Merhaba , benimde muhtemelen cumartesi günü yumurtalarım toplanacak ama çok korkuyorum. Sonrasında canınız açıyor mu , ne kadar sürdü ve hemen ayağa kalkabildiniz mi ?

Sizinde mi yumurta sayınız az?
Vallahi ne yapacağımı şaşırdım.. kilo verdim gidama dikkat ettim vitaminleri aksatmadim ama yine 1 yine 2 en fazla.. şimdi saizen yazdı büyüme hormonu imiş.. başka bir protokolü deneyeceğiz.. hayırlısı olsun bakalım
Bende bugün saizen başladım ama tedavim iptal olabilir gonalf 450 yi 150 vurcagima komple vurdum 4 günlük ilacı dalgınlıkla tek kalemde yaptım

Bende bugün saizen başladım ama tedavim iptal olabilir gonalf 450 yi 150 vurcagima komple vurdum 4 günlük ilacı dalgınlıkla tek kalemde yaptım
Yaa geçmiş olsun.. bir zararı olur muymuş peki? Hemşireye doktora sordunuz mu?

Saizen kaç birim bana 8 dediler... onu da tam sorsaydiniz.. be. 14 u itibari ile başlayacağım saizen e..

Yaa geçmiş olsun.. bir zararı olur muymuş peki? Hemşireye doktora sordunuz mu?

Saizen kaç birim bana 8 dediler... onu da tam sorsaydiniz.. be. 14 u itibari ile başlayacağım saizen e..
Bi zarari okmaz gelin ultrosanla bakcaz dediler 10lul verdi bana siz regl oncesi mi vurulcaniz nasıl olcak

Bi zarari okmaz gelin ultrosanla bakcaz dediler 10lul verdi bana siz regl oncesi mi vurulcaniz nasıl olcak
İnşallah olmaz mutlaka yazın buraya da...

Adetime yaklaşık 12 14 gün kala başlayacak saizen e.. ondan önce bu salı histeroskopi ve hsg çekeceğiz..

Merhaba , benimde muhtemelen cumartesi günü yumurtalarım toplanacak ama çok korkuyorum. Sonrasında canınız açıyor mu , ne kadar sürdü ve hemen ayağa kalkabildiniz mi ?
Aslında zor değil anestezi ile kolay bir işlem hissetmiyosun. Yarım saat 45 dk dinlendim sanırım cıktım. Ama bende cok fazla yumurta toplandığı için kasık ağrım coktu 3. Gün hala bile hafif var

Ahhh kesin iptal mi oluyormuş yaa.. insanız yani, kafamız bir dünya zaten, çok normal hata yapman, sakın üzülme..

Aslında zor değil anestezi ile kolay bir işlem hissetmiyosun. Yarım saat 45 dk dinlendim sanırım cıktım. Ama bende cok fazla yumurta toplandığı için kasık ağrım coktu 3. Gün hala bile hafif var
Ağrı kesici alınabiliyor ama değil mi ? Ah ne nazlı bebişlerimiz var. Gelmek için bir sürü uğraştırıyorlar

Bizde dün başladık tedaviye gonalf 300 kullancam günlük, pzt kontrol.. Sayı vermedi irili ufaklı yumurtaların dedi.. Kaliteli olsunlar da inşallah 🤦‍♀️
İğneyi vuramadım eşimde yapamadı eczanede yaptırdım.. Cesaret gelse bi vursam devamı gelcek te elim titriyo 😔

Back
X