2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Maviesra Maviesra ege ünv smear sonucu ne kadar sürede çıkar biliyor musun. Her testimiz yapıldı bi tek bunu bekliyoruz. 40 gün dediler ama o kadar sürmeyebilirmiş de. Bir de benden rahim filmi istenmedi. Sonradan heyete gittiğinde eksik deyip onu isterler mi acaba
Şimdi önceki sayfalara baktım bi sorun yaşamışsın canım ama anlamadım iyi misin şimdi 😕
1 ay içinde çıkar canım benim öyle cıktı suku ultrosan çekerler rahîm filmi gibi ama değil istersen rahîm filmi çektir egede çekmiyorlar diye biliyorum

Ben raporsuz baslicam bu reglde insallah. beklemenin manası yok
ya 3 ya 4 görünüyor folikul

Raporsuzda Allah sonumuzu hayretsin bir suru havuz falan olursa yandık.
Neden rapor almadım hocanın anlaşması yokmuş.
Hayirlisi..
En kötüsünü yaşadığım için sakinim

Valla ben bacaktan vuruyordum o daha zor heralde aman keşke hep biri vursa ben çok panik oluyorum bence yanlış vurduğumda oldu etkiliyormus o yanlisliklar
Bos ckti zaten kalitesiz cikti

Gobekten bu igneleri vururken kolay bir yontem varmi, ben cok zorlaniyorum! Eger varsa lutfen paylasin... Herkese kolayliklar diliyorum. Insallah hayirlisi ile sonuclanir sureclerimiz...
Elinde sık göbeğini ozaman rahat giriyo bide yavaş yavas degil normal bi şekilde iğneyi batırın korkarsanız girmez

Gobekten bu igneleri vururken kolay bir yontem varmi, ben cok zorlaniyorum! Eger varsa lutfen paylasin... Herkese kolayliklar diliyorum. Insallah hayirlisi ile sonuclanir sureclerimiz...
En kolay kısım alt göbeği puf yapıp vurmak bence hani otunca kıvrılan kısım🙂

Anladım. Benim bi kaç güne yumurta toplama işlemi yapılacak yani açıkçası pek bilemiyorum. Nasıl gittiğine dair bi fikrim pek yok 😄 yani yumurtalar ne durumda pek bilmiyorm amh düşüklüğğm var o yüzden yaptırmaya karar vermiştim. Yani yumurtalar toplanıp embriyo oluşursa o zaman daha net bi fikrim olacak.
canım hayırlı olsun surecın, yumoşlar nasıl doktorun sylemedı mı?
adetını durumunu vs ?

Siz nerde yaptiriyorusunuz yumurtaların kaliteli olması için neler tüketiyorusn🤔
ıstanbuldayım canım ,koç ünv.hastanesindeyim..
suan omepaq10, arısutubalpolen karışımı ,demır vıtamını, kuru uzum,incir, fındık ,ceviz ,badem , yeşil mercimek,nar ,avakado,roka,tere, sebze agırlıklı, beslenmeye çalşıyorum ...
kola,çay,kahve içmiyorum ..

ıstanbuldayım canım ,koç ünv.hastanesindeyim..
suan omepaq10, arısutubalpolen karışımı ,demır vıtamını, kuru uzum,incir, fındık ,ceviz ,badem , yeşil mercimek,nar ,avakado,roka,tere, sebze agırlıklı, beslenmeye çalşıyorum ...
kola,çay,kahve içmiyorum ..
Ben gaziantepteyim ama İstanbulda acibadem de yaptırıyorum Ben ağırlıklı olarak ceviz ve incir tüketiyorum

Back
X