2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ben de bu ay transfer yapılmayacak diye üzülüyordum. Opu sonrası iyi ki olmamış dedim şu an bu ağrılardan anlıyorum ki rahmim yorulmuş yıpranmış. 1 veya 2 regl bekleyeceğiz bunu da ilk reglinde karar vereceğiz dedi. Sanırım çok erken olursa reglim 2. Ayı da bekleyecekler. Benim ağrım da böyle bir yere uzanınca ya da tuvaletim gelince falan oluyor. Gaz sancısı gibi. İnş geçer 11 yumurtamdan 8 i döllenmiş bugün inş hepsi 5. Güne gider😅 bugün daha ilk gün. 3. Gün belli olur kalitesi dedi. Bizim hastane de 5. Gün embriyosu donduruyormuş. Bakalım kısmeet allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş bu aylarda hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz💜

Şimdi bir dahaki ay yine ilaç kullanacak mıyız? Transferden önce yani sanki öyle bir şey dediler
Hayırlı olsunnn🌸
Evet dondurulmuş bence de kısa bir mola verme açısından iyi gayet, vücut dinleniyor..
Transfer öncesinden başlanıyormuş ilaçlara ama neler kullanılacağına doktorun karar verir canım 🥰

Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık 🤗
Merhaba bende dün transfer oldum Rabbim bekleyen herkesin emeğinin karşılığını versin benimde içinde 🥰🤲🏻 😇
Benim tüp bebekle dış gebelik geçmişim var laparoskopi ile son verildi
Bı kez daha Tüp bebek daha denemeye karar verdik hsg ve histereskopi oldum çok Zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🥰🌺☘️

Sınıf öğretmeniyim ben de..
Yalova da oturuyorum ama ailem Kocaeli de..
Kocaeli Eray Çalışkan var ama çok yoğun diyorlar o yüzden tercih etmedim..
Emek hoca umuttepedeydi sanırım işinin ehli bir doktor diye duydum hep..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Hsg sonucunuzu başka doktorla da konuşun bence.
Eşinize keçiboynuzu kaynatıp içirin, kabak çekirdeği, muz vs iyi geliyor..
Tüp sürecinden hiç korkmayın bence, evet çok tedirgin edici ama sürece başlayınca bir şekilde ilerliyor..
Ve zaman geçtikçe zam geliyor her şeye..
Aa yakınız 🤗 Tam da Eray hoca üzdü beni o yüzden başka alternatiflere yöneldim. İyi diye ona gittik ama enerjimiz tutmadı, yorgun ve gergindi her görüşmemizde.. Ben hasta olduğumda ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim, o yüzden o hormon iğneleri vs tedirgin ediyor beni. Kendimi hazırlayamadım henüz.. İğneler de acı veriyormuş epey sanırım değil mi

Kızlar selam, cetrotide yada oxotide arayan ve İstanbul’da olan arkadaşlar için, altunizate capitol avm nin içindeki eczanenin elinde varmış 🌸

Merhaba arkadaşlar, hepimizin bu süreçte yolu açık olsun. Bir sorum olacaktı. Bende yumurta rezervi az olduğu için eşimle birlikte embriyo dondurmaya karar verdik. Sperm yumurta içine enjekte edildikten kaç gün sonra dondurma işlemine alınıyor? Yani embriyo birkaç gün bekletiliyor mu- tuttu veya tutmadı diye- yoksa anında mı donduruluyor? Teşekkürler 🥰

Merhaba arkadaşlar, hepimizin bu süreçte yolu açık olsun. Bir sorum olacaktı. Bende yumurta rezervi az olduğu için eşimle birlikte embriyo dondurmaya karar verdik. Sperm yumurta içine enjekte edildikten kaç gün sonra dondurma işlemine alınıyor? Yani embriyo birkaç gün bekletiliyor mu- tuttu veya tutmadı diye- yoksa anında mı donduruluyor? Teşekkürler 🥰
Sizden yumurtaların toplandığı gün eşinizden de spermler alınır gün gün gelişimi izlenir istenilen kalite en az 3. Gün iyi kalite olur ve eğer dondurulacaksa bunlara dikkat edilerek yapılır kaçıncı gün olacağını Allah bilir🤲🏻🥰

Bende ilk tedavimden 3. Gün taze transfer olmuştum tutmuştu sağlıcakla gelsin evladınız inşallah test günü ne zaman 🥰
İnşallah canım Amin 🙏🥰Ayın 28 i dediler ama sanırım bende bekleyemeyenlerden olacağım hayatımda hiç kaset test bile yaptırmak nasip olmadı 15 inde transfer oldum Bende 8.gün yada 9.günü erken gebelikle denemek istiyorum biliyorum erken Negatifte olsa üzülmeyeceğim ama çift çizgiyi görürsem bir umudum olacak Ve bir kez olsun bende denedim bu testi diyeceğim 🥹

Back
X