- 5 Mayıs 2022
- 3.302
- 4.368
- 83
- 37
İnşallah güzel haberler verirsiniz.. bozmayın moralinizi stres en büyük dusmanimizNormalde 9. Gün istedi hastane ama ben dayanamadım inşallah artar moralim bozuldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler verirsiniz.. bozmayın moralinizi stres en büyük dusmanimizNormalde 9. Gün istedi hastane ama ben dayanamadım inşallah artar moralim bozuldu![]()
İnşallah. Teşekkür ederimmİnşallah güzel haberler verirsiniz.. bozmayın moralinizi stres en büyük dusmanimiz
Çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberleri alırız inşallah kendimle beraber hepinize dua edeceğimİlk denemede bebişini kucağına alacaksın inşallah.. her sorun için çare var merak etme.. benim ikinci denemem ve yaşım 41![]()
Hayırlı olsunnnBen de bu ay transfer yapılmayacak diye üzülüyordum. Opu sonrası iyi ki olmamış dedim şu an bu ağrılardan anlıyorum ki rahmim yorulmuş yıpranmış. 1 veya 2 regl bekleyeceğiz bunu da ilk reglinde karar vereceğiz dedi. Sanırım çok erken olursa reglim 2. Ayı da bekleyecekler. Benim ağrım da böyle bir yere uzanınca ya da tuvaletim gelince falan oluyor. Gaz sancısı gibi. İnş geçer 11 yumurtamdan 8 i döllenmiş bugün inş hepsi 5. Güne giderbugün daha ilk gün. 3. Gün belli olur kalitesi dedi. Bizim hastane de 5. Gün embriyosu donduruyormuş. Bakalım kısmeet allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş bu aylarda hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
![]()
Şimdi bir dahaki ay yine ilaç kullanacak mıyız? Transferden önce yani sanki öyle bir şey dediler
Merhaba bende dün transfer oldum Rabbim bekleyen herkesin emeğinin karşılığını versin benimde içindeMerhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık![]()
Aa yakınızSınıf öğretmeniyim ben de..
Yalova da oturuyorum ama ailem Kocaeli de..
Kocaeli Eray Çalışkan var ama çok yoğun diyorlar o yüzden tercih etmedim..
Emek hoca umuttepedeydi sanırım işinin ehli bir doktor diye duydum hep..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Hsg sonucunuzu başka doktorla da konuşun bence.
Eşinize keçiboynuzu kaynatıp içirin, kabak çekirdeği, muz vs iyi geliyor..
Tüp sürecinden hiç korkmayın bence, evet çok tedirgin edici ama sürece başlayınca bir şekilde ilerliyor..
Ve zaman geçtikçe zam geliyor her şeye..
Allah sağlıkla tutunmayı doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallahEvet kuzum Aldım bebişlerimi şuan yoldayım eve geçiyorumNasipse 28 Kasım Test günüm
Amin İnşallah canım Hepimiz İçinAllah sağlıkla tutunmayı doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallahbenim test günüm de 29 kasım
![]()
Ayy inşaallah sağlıkla benim biraz fazlaca gazım varAmin İnşallah canım Hepimiz İçinPeşpeşe buradan güzel haberleri verebiliriz insallah
O bende de varAyy inşaallah sağlıkla benim biraz fazlaca gazım var![]()
Benim daha bugün 1. Gün transfer günü dündü ama belim çok ağrıyor ve gaz gaz gazzzzzO bende de varHatta Adet olacakmışım hissi ve bugun gögüslerimdede şişlik var ama belirti olarak düşünmek istemiyorum olabiliyormuş çünkü
Evet evet ilk bir iki gün daha cok oluyorBenim daha bugün 1. Gün transfer günü dündü ama belim çok ağrıyor ve gaz gaz gazzzzz![]()
5.gün embriyosu dondurulmuş transfer benim ya sizin minnoşlar??Evet evet ilk bir iki gün daha cok oluyorGececek insallah:) Benimde Transfer gününü saymazsam 3.günüm Bu arada kacıncı gün embriyosuydu
Sizden yumurtaların toplandığı gün eşinizden de spermler alınır gün gün gelişimi izlenir istenilen kalite en az 3. Gün iyi kalite olur ve eğer dondurulacaksa bunlara dikkat edilerek yapılır kaçıncı gün olacağını Allah bilirMerhaba arkadaşlar, hepimizin bu süreçte yolu açık olsun. Bir sorum olacaktı. Bende yumurta rezervi az olduğu için eşimle birlikte embriyo dondurmaya karar verdik. Sperm yumurta içine enjekte edildikten kaç gün sonra dondurma işlemine alınıyor? Yani embriyo birkaç gün bekletiliyor mu- tuttu veya tutmadı diye- yoksa anında mı donduruluyor? Teşekkürler![]()
3.gün embriyoları dondurulmuş çift transfer oldu benimde5.gün embriyosu dondurulmuş transfer benim ya sizin minnoşlar??![]()
Bende ilk tedavimden 3. Gün taze transfer olmuştum tutmuştu sağlıcakla gelsin evladınız inşallah test günü ne zaman3.gün embriyoları dondurulmuş çift transfer oldu benimde![]()
İnşallah canım AminBende ilk tedavimden 3. Gün taze transfer olmuştum tutmuştu sağlıcakla gelsin evladınız inşallah test günü ne zaman![]()