2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Arkadaşlar, çatlatma iğnesi yerine yanlışlıkla yumurta büyütme iğnemden kalan miktarı vurmuşum 😲 yine çatlama olayı yumurta toplama gününde mi olur? Operasyon günü malesef güzel netice alamadık, yumurta hücrelerim boş cıktı. Sizce sebebi bu olabilir mi?
Tahminen 36 saat sonra oluyor çatlama. Kaç tanesi boş çıktı

Ben beşinci günü neden transfer etmiyosunuz dedim,zaten beşinci güne ulaştırıp öyle transfer edecem eger gelmezse 5.gün olanı edecem transfer dedi
İlginç ,demekki onuda beşinci güne ulaştırmak istiyorlar...
Belki daha dirençli olur bilemedim

Zaten 3 tanecik embryom var korkuyom :KK43:
Şöyle düşün o üçler 5e gidemezse en azından 5.gunu direk koyarlar. Yani direk ucu koyup negatif sonuç almakta var bence önemli olan doktoruna güvenmek. Onlar içinde bizim gebelik elde etmemiz onemli kendine stres yaratma. Ben doktoruma güveniyorum bı bildikleri vardır ki böyle yapiyolardir diyorum

Merhabalar ben İstanbuldan yeni katılıyorum aranıza benimde sürecim bugun baslıyor ilk iğnemi aksam olacagım cok korkuyorum 😞 cok heyecanlıyım 🫣 2 defa basarız asılama deneyiminden sonra tüp bebek tedavisi ....
ALLAHIM hayırlısıyla herkese saglıklı eli ayagı düzgün evlat nasip etsin 🙏🏻

Merhabalar ben İstanbuldan yeni katılıyorum aranıza benimde sürecim bugun baslıyor ilk iğnemi aksam olacagım cok korkuyorum 😞 cok heyecanlıyım 🫣 2 defa basarız asılama deneyiminden sonra tüp bebek tedavisi ....
Hayırlı olsun 🤗 hiç telaş heyecan yapma.. bu süreç gayet kolay ve hızlı geçiyor.. merak etme ve kendini rahat keyifli tutmaya çalış 🌸

hayırlı olsun surecın,
hıııccc korkma ıncecık ıgne ucu var, nefesını tut ve elınle gobegını sıkıştırıp yaparsn ...
hangı hastanede tedavıye basladın ? ne kullanacaksın ıgne olarak?

hayırlı olsun surecın,
hıııccc korkma ıncecık ıgne ucu var, nefesını tut ve elınle gobegını sıkıştırıp yaparsn ...
hangı hastanede tedavıye basladın ? ne kullanacaksın ıgne olarak?
Teşekkürler 🙏🏻 ben kıbrısta yaptıracagım burada sürekli gittigim doktor kontrolu altında olacagım transferim orada gerceklesecek 🙏🏻 iigne olarak ilk etapta gonal-f 900 sonrasında cetrotide baslayacak 😬
Tabi bu cetrotide bulmak bayagı ugrastırdı halen aramaya devam ediyoruz 2 kutu eksigimiz kaldı 😔

Teşekkürler 🙏🏻 ben kıbrısta yaptıracagım burada sürekli gittigim doktor kontrolu altında olacagım transferim orada gerceklesecek 🙏🏻 iigne olarak ilk etapta gonal-f 900 sonrasında cetrotide baslayacak 😬
Tabi bu cetrotide bulmak bayagı ugrastırdı halen aramaya devam ediyoruz 2 kutu eksigimiz kaldı 😔
Hayırlı olsun canım,
cetrodite cok zor buldu burdakı kızlar , inşallah kolayca bulursun

Psikolojinin hazır ve rahat olması lazım doktor iletişimi önemli her şeyi açıkça sorup soru işaretsiz devam etmek gerektiriğine inanıyorum..
Aralık ya da ocak ta olacak transfer nasipse
Ayy hadi bakalım inşaallah güzel haberler alırız senden 🤗

Estofem kestik menopur150 saizen 8 ile devam edicem canım inşallah altın yumoş olur umut olur
Esra napiyosuun? Yumurtan sağlıklı olursa bu ay tüp bebek işlemi olacak galiba, doğru mu anlıyorum? Dualarim seninle, şeytanın bacağını kır bu defa 😍

Back
X