2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

doktorlar bırebır sayamıyor zaten, demekkı aslında toplanacak adete yakın yumurta varmış, geliişip geriden gelmişler ..
hatta yumurta toplamada bıle 3-4 fazla cıkabılıyor, saglıklı ,dolu olsunlar ınsallahh :KK37:
Çok doğru yazmışsınız hatta hemşire dediki daha fazla bile çıkabilir bazen gözden kaçanlar da oluyor tedaviye çok iyi yanıt vermişsiniz dedi♥️🤗hayırlısı aşırı heyecanlıyım sabah opu olacağım gün gün arayıp haber vereceklermiş

Çok doğru yazmışsınız hatta hemşire dediki daha fazla bile çıkabilir bazen gözden kaçanlar da oluyor tedaviye çok iyi yanıt vermişsiniz dedi♥️🤗hayırlısı aşırı heyecanlıyım sabah opu olacağım gün gün arayıp haber vereceklermiş
evettt , fazla çıkabiliyor :) :KK200:
maşallaahhh, nazar değmesin .. saglıklı ve dopdolu olsun ılk seferde kavuşalım bebişlerimize ..
hiç korkma anestezi ile oluyor , cıkınca bıraz sancı oluyor gün gün iyileşiyorsun..

evettt , fazla çıkabiliyor :) :KK200:
maşallaahhh, nazar değmesin .. saglıklı ve dopdolu olsun ılk seferde kavuşalım bebişlerimize ..
hiç korkma anestezi ile oluyor , cıkınca bıraz sancı oluyor gün gün iyileşiyorsun..
Amin İnşallah 🙏👍bu 2.denemem ilkinde 12 taneydi ağrım olmuştu .ama Dr da önemli bence.

3 günde 3 yumurta artmış sanırım.Nasıl bir anda 20 mm olmuş sonradan gelişenler?🤔
Maşallah tabi ki 😅hayır benim kafama takılan 8 mm’lik olanları bile söylüyorlar ona şaşırdım bir anda nasıl 3 tane çıktı ve 20 ye yaklaştı boyutu diye

Maşallah tabi ki 😅hayır benim kafama takılan 8 mm’lik olanları bile söylüyorlar ona şaşırdım bir anda nasıl 3 tane çıktı ve 20 ye yaklaştı boyutu diye
Yok 8 mm lık olanları söylemedi .en ufak 14 mm olanları söyledi .3 tane çıktı demedimki demekki gözünden kaçmış 11 folikül 14 tü bu kontrolde

Merhabalar kasım ayında İstanbul Fulya bahçeci tüp bebek merkezinde tedaviye başladım doktorum Dr MRA kendisinde tedaviye başlayan var mı
Merhaba. Tedavi sürecınız nasıl gidiyor. Tüp bebek sebebiniz nedir. Fiyatlar nedir. Lütfen bilgilendirirmisiniz. Bende 24 aralıga randevu aldım. 1300 Tl randevu ücreti. 6 ayda kontrole gelebılıyorsunuz dediler. Bizde erkek faktörü eşim azosepermi.

Olsun ya kaliteli sağlıklı olsunda 2 de yeter ilk seferde pozitifi gör inş canım
Banada bugün kan istedi e2 949 lh 3.09 nasılki ya ne demek bunlar yani
2 tane 16 var 13 var bir tanede bende büyümüyor büyümüyor 😞 Pazartesi yine gel dedi ilaçlara devam yani
Aa çok sevindim canım.. cumaya kadar daha da büyüyecekler 🙏🏼🌸

Malesef sadece 2 tanesi döllenmiş canikom.. bakalım nasıl ilerleyecekler.. ptesi tekrar haber vereceklermiş 🙏🏼

Olsun ya kaliteli sağlıklı olsunda 2 de yeter ilk seferde pozitifi gör inş canım
Banada bugün kan istedi e2 949 lh 3.09 nasılki ya ne demek bunlar yani
2 tane 16 var 13 var bir tanede bende büyümüyor büyümüyor 😞 Pazartesi yine gel dedi ilaçlara devam yani
Aslına 3 yumurta için 949 gayet iyi 🤗 yumurta başı 200-300 arası oluyor.. bir kaç gün daha devam ettirip 18-16 olduklarında hoop toplayacak bence 🌸

Çok sayıda gözüm yok ya 🙏 kaliteli olsunda çıkanlar en azından
İlaç kullanıyomsun şuanda
Kaliteli ve dolu olsun bizim olsun.. önemli olan bu :) inşallah kaliteli yumurtalar olsunlar... benim çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olmuş..

Çok sayıda gözüm yok ya 🙏 kaliteli olsunda çıkanlar en azından
İlaç kullanıyomsun şuanda
🤲 Amin inşallah.. dün başladım ilaçlara saizen devam gonalf meriofert ve klomen.. başladık sağ 2 sol 2 dedi ama çok düşmüş sayım.. ilk tüp bebek denememde sağ 5 sol 5 demişlerdi sadece 2 toplanmıştı.. 😞 bunda da geriden gelenler belki gorunmeyenler vardır diye umudum var bakalım..

Back
X