- 4 Ocak 2017
- 135
- 167
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun.. hepsi dolu ve kaliteli olur inşallah..Herkese slm . Az önce yumurta toplamadan çıktım 13 tane toplanmış.telefon bekleyeceğimherkese sevgiler
![]()
Hayırlı haberler alalım insallahhHerkese slm . Az önce yumurta toplamadan çıktım 13 tane toplanmış.telefon bekleyeceğimherkese sevgiler
![]()
Amin inşallah.. dün başladım ilaçlara saizen devam gonalf meriofert ve klomen.. başladık sağ 2 sol 2 dedi ama çok düşmüş sayım.. ilk tüp bebek denememde sağ 5 sol 5 demişlerdi sadece 2 toplanmıştı..
bunda da geriden gelenler belki gorunmeyenler vardır diye umudum var bakalım..
Amin inşallahOlanlar kaliteli büyür inş menopur bulunmuyo diyemi meriofert verdi bu sefer
Hayirrr sakin öyle düşünme..Herkese merhaba ben bugün transfer oldum. Toplamda 7 yumurta toplanmıştı 3ü embriyo oldu fakat 1 tanesi çok kalitesizmiş 2 tane kalmıştı. 2sini transfer oldum 3.gün embriyosu olarak. 3.gün embriyosu ile hamile kalma şansı daha mı az acaba? Bir de elimde gonalf iğnesi kaldı içi 500lük dolu ama içinde fazladan 100 mg daha oluyomuş 600lük ilaç var içinde Ankarada gonalf iğne almak isteyen varsa şuan tedavisi devam eden birine vermek istiyorum.
Burayı ilk defa kullanmaya çalışıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur. Sevgiler
İnşallah hayırlısı neyse o olur 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum çok değişik duygular yaşıyorum. Umarım arkadaşınız gibi olur benimki de. Benim ilk tüp bebek denemem o yüzden pek bilgim yok.Hayirrr sakin öyle düşünme..
Yakın arkadaşım üçüncü gün embriyosu ile hamile
Tamamen nasip
Hayırlı olsun canım. Ben de dün opu oldum bu sabah da fitile başladım. Sorun olmadı hiç..Arkadaşlar opu yu bugün oldum ve yarından başlamak koşuluyla fitil verdiler kullananlar var mı ? operasyon yeni olduğu için orası hassas değil mi yahunasıl yapacağız?
Amin canim herşey nasip inan ki Rabb'im ol desin olacaktırİnşallah hayırlısı neyse o olur 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum çok değişik duygular yaşıyorum. Umarım arkadaşınız gibi olur benimki de. Benim ilk tüp bebek denemem o yüzden pek bilgim yok.![]()
Hayırlı olsunHayırlı olsun canım. Ben de dün opu oldum bu sabah da fitile başladım. Sorun olmadı hiç..
Olumlu dusun tatlim minik mucizen seninle guzel haberlerini alacagizHerkese merhaba ben bugün transfer oldum. Toplamda 7 yumurta toplanmıştı 3ü embriyo oldu fakat 1 tanesi çok kalitesizmiş 2 tane kalmıştı. 2sini transfer oldum 3.gün embriyosu olarak. 3.gün embriyosu ile hamile kalma şansı daha mı az acaba? Bir de elimde gonalf iğnesi kaldı içi 500lük dolu ama içinde fazladan 100 mg daha oluyomuş 600lük ilaç var içinde Ankarada gonalf iğne almak isteyen varsa şuan tedavisi devam eden birine vermek istiyorum.
Burayı ilk defa kullanmaya çalışıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur. Sevgiler
Açıkçası ben aparatı kullanmıyorum. İlacı anlatan hemşire de herkes aparatla zorlanıyor, aparatsız en dibe parmağınızla itseniz daha kolay dedi..Hayırlı olsuninşallah güzel sonuçlar alırız
ne bilim hemşire aparatı olabildiğince ilerletin diyince tedirgin oldum
Genelde veriyorlar. Progestan mı, lutinus mu, rahim duvarı kalınlaşması ve tutunma için veriyorlar. Taze transfer mi olacakArkadaşlar opu yu bugün oldum ve yarından başlamak koşuluyla fitil verdiler kullananlar var mı ? operasyon yeni olduğu için orası hassas değil mi yahunasıl yapacağız?
Bana da aparat daha kolay geldi. Hatta progestanın aparatı yok, lutinustan kalma aparatı kullanıyorumAçıkçası ben aparatı kullanmıyorum. İlacı anlatan hemşire de herkes aparatla zorlanıyor, aparatsız en dibe parmağınızla itseniz daha kolay dedi..
Lutinus verildi .taze transfer olacak inşallah evetGenelde veriyorlar. Progestan mı, lutinus mu, rahim duvarı kalınlaşması ve tutunma için veriyorlar. Taze transfer mi olacak
Hadi Rabbim rast getirsin inşallahLutinus verildi .taze transfer olacak inşallah evet![]()
Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorumbende dun basladımm 3.günü. merıofert 300doz vuruluyorum :)
Elinde meriofert150 olan War mi birgunluk lazım acil bugün geri ertesi gün yerine getirecek eczanelernkapali bulamadik Ankara'da yasiyorumAmin inşallah.. dün başladım ilaçlara saizen devam gonalf meriofert ve klomen.. başladık sağ 2 sol 2 dedi ama çok düşmüş sayım.. ilk tüp bebek denememde sağ 5 sol 5 demişlerdi sadece 2 toplanmıştı..
bunda da geriden gelenler belki gorunmeyenler vardır diye umudum var bakalım..