- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Özür dilerim canimm yarana tuz basmak istemezdimDoğru canım doğumda yaptımda. Oksijensiz kaldığı için vefat etti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özür dilerim canimm yarana tuz basmak istemezdimDoğru canım doğumda yaptımda. Oksijensiz kaldığı için vefat etti
Amin canım hepimize nasip olsun inşallahÖzür dilerim canimm yarana tuz basmak istemezdimcook üzüldümmm cook zor bisey evlat acisi
senin de bir melegin olmuss annesini beklicek kavusmaknicin her zaman
ahh canim ne diyim yasanmasi gerekiyosa yasiyoruz hersey insanlar icin.. dilerim allahtan bir daha yasamazsin ve bu sefer saglikla kucagina almak nasip olur
![]()
3 tane araya araya en son Kuşadası'nda bulabildim.. ne ilacmis zaten rapor karşılamıyor parayla alıyoruz üzerine ilaç yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...Canım ben bulmuştum tek tek topladım eczanelerden tek tek gezmen lazım ama zor bulursun oxotide yan ürünü de mi yok
Bugün 5.gün canımcım. Az önce görüştük 1 tanesi 4ab olarak donduruldu ve genetiğe gidecek. Diğeri kötü değil ama gelişimi geriden geliyormuş.. akşam yada yarın sabah eğer gelişim devam ederse onu da aynı şekilde donduracaklar..Canım şimdi gördüm durumlar nasıl haber geldimi
kuzummm inşallaahhh diğer minnoşda yarışı tamamlar ve dondurulur kuzumBugün 5.gün canımcım. Az önce görüştük 1 tanesi 4ab olarak donduruldu ve genetiğe gidecek. Diğeri kötü değil ama gelişimi geriden geliyormuş.. akşam yada yarın sabah eğer gelişim devam ederse onu da aynı şekilde donduracaklar..
Şimdilik elde var 1inşallah diğeri de bize sürpriz yapar
![]()
Hayırlı olsun inşallah dolu dolu kaliteli yumurtalar olur.. kaç yumurta var dedi?Cumartesi opu olacak benimde
Taze transfer yapmam dedi çok uzun gün ilaç kullandığım için rahimde deformeler oluyomuş
Tabi önce bi yumoşları alsında bakalım nolcak
2 adet mi bekler 1 adet mi bilmiyorum bakalım
Hayırlı olsun inşallah dolu dolu kaliteli yumurtalar olur.. kaç yumurta var dedi?
Bende bugün kontrolden çıktım cumartesi de 2.kontrol olacak.. sizinle 3 gün arayla gidiyoruz demek ki :)
Sizin de medicalpoint değil mi iki adet bekliyolar genelde ama zaten ilk adet hemen oluyor benim opudan 5 gün sonra olmuştu. Hayırlı sonuçlarınız olur inşallahCumartesi opu olacak benimde
Taze transfer yapmam dedi çok uzun gün ilaç kullandığım için rahimde deformeler oluyomuş
Tabi önce bi yumoşları alsında bakalım nolcak
2 adet mi bekler 1 adet mi bilmiyorum bakalım
Sizin de medicalpoint değil mi iki adet bekliyolar genelde ama zaten ilk adet hemen oluyor benim opudan 5 gün sonra olmuştu. Hayırlı sonuçlarınız olur inşallahsagdakiler de çatlatma iğnesiyle biraz daha büyür inşallah
Solda en büyüğü 19,5 2 3 büyük var sağdada 3 tane fln 14 15 oldu sağ epey geç tepki verdi
Umarım dolu ve kalitelidir görünenler
Senin kontrol nasıl geçti![]()
Evet canım bende zor buldum hoca havuzlama yaparsa diye geçen bi eczaneden buldum 4tane koydum kenara çok zor bulunuyor3 tane araya araya en son Kuşadası'nda bulabildim.. ne ilacmis zaten rapor karşılamıyor parayla alıyoruz üzerine ilaç yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Yok canım olmuyorum ilaçları kestik, bir yada iki embriyonun sağlıklı gelmesini bekleyeceğiz..kuzummm inşallaahhh diğer minnoşda yarışı tamamlar ve dondurulur kuzum![]()
ozaman taze transfer olmuyorsun dımı ? genetık beklenecek
dualarım senınle canım benım,Yok canım olmuyorum ilaçları kestik, bir yada iki embriyonun sağlıklı gelmesini bekleyeceğiz..
inşallah önemli olan kaliteli olmaları.. sol 2 sağ 3 gördü en büyüğü 12.5 olmuş.. büyüyorlar çok şükür. :) azlar ama dolu ve kaliteli olmaları hepimizin duasi...
yarın cetrotid oxotide yapacağım.. 4 igne birden olacak.. gonal f merifort saizen ve cetrotide...
bu cetrotide yada oxotide i gonal f ve merifort tan sonra mı vurmak lazım.. sizler nasıl yaptınız..
Sırası önemli mi acaba ?
Çok iyi yapmışsın canım.. ne olur ne olmaz yedek tutmak iyi fikir bu ilaç kitliginda..Evet canım bende zor buldum hoca havuzlama yaparsa diye geçen bi eczaneden buldum 4tane koydum kenara çok zor bulunuyor
Ya bana hiç yazmadilar gonapeptly.. geçen denemede 1 kere vurulmustum o da transferden sonra.. hepimizin farklı demek ki..Kesinlikle kaliteli olsunda
Ben hiç cetrotid vs kullanmadım gonapeptly kullandm başından beri en son yaptım onuda hep sıralamayla ilgili bişey demediler hiç
Aminnnn papatyam amiiin.. inşallah onun da sorası gelir yaa transfer olur sonucunu beklerizdualarım senınle canım benım,
ınsallaahh saglıklı olsun yavrun sımsıkı tutunsun sana
Allahım kucagnı boş bırakmasın, hepimzin yardımcısı olsun..
Hiç modunu düşürme.. Orta kalite iyi kalite arasında o kadar azcık fark varki istatistiksel olarak.. en iyi kaliteler bile tutmuyor çünkü önemli olan genetiksel olarak sağlıklı olmasıMerhabalar arkadaşlar
Öncelikle inşallah hepimizin bu süreçte genişleri sıkı sıkı tutunur . Ben pazartesi günü taze transfer olduk 3. Gün embriyosu ve orta kalite dedi . İster istemez etkilendim modum düştü inşallah olumlu sonuç alırım![]()