2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Adana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı :KK12:25 yumurta var diye ne kadar sevinmiştim oysaki :KK12:10 unu elemişler :KK1: 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş:işsiz: 12 adet yumurtadan 7 si döllenmiş :KK43:
1.gun embriyosu 7 adetti yani:kızgın:
2.gun embriyosu için dün yine aradılar 3 tanesi gelişimine devam edemedi :olamaz:4 üyle devam edeceğiz dedi. :skandal:Bir günde 3 tane gitmesi beni üzdü açıkçası :KK42: bugün 3.gun :KK17: hergun gelişimi hakkında bilgi vermek için akşam saat 6-7 gibi arıyorlar :emir_bebek:umarım fazla bi kayıp yoktur :KK43: bugünde 3 tane giderse hayallerim çöker yani :KK42: doktorum 5.gunu beklememi söyledi en sağlıklısı 5.gun embriyosuymus ama çok endişeliyim :KK17: :KK17: 5. Güne embriyo kalacak mı diye:KK17: :mad:

Adana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı :KK12:25 yumurta var diye ne kadar sevinmiştim oysaki :KK12:10 unu elemişler :KK1: 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş:işsiz: 12 adet yumurtadan 7 si döllenmiş :KK43:
1.gun embriyosu 7 adetti yani:kızgın:
2.gun embriyosu için dün yine aradılar 3 tanesi gelişimine devam edemedi :olamaz:4 üyle devam edeceğiz dedi. :skandal:Bir günde 3 tane gitmesi beni üzdü açıkçası :KK42: bugün 3.gun :KK17: hergun gelişimi hakkında bilgi vermek için akşam saat 6-7 gibi arıyorlar :emir_bebek:umarım fazla bi kayıp yoktur :KK43: bugünde 3 tane giderse hayallerim çöker yani :KK42: doktorum 5.gunu beklememi söyledi en sağlıklısı 5.gun embriyosuymus ama çok endişeliyim :KK17: :KK17: 5. Güne embriyo kalacak mı diye:KK17: :mad:
İnşallah kalanlar sona kadar gider ve en güçlüsü sana tutunur bi daha da bırakmaz canım 🥰🥰 üzme kendi..transfer taze mi olucak dondurulmuş mu?

İnşallah kalanlar sona kadar gider ve en güçlüsü sana tutunur bi daha da bırakmaz canım 🥰🥰 üzme kendi..transfer taze mi olucak dondurulmuş mu?
Inşallah canım:eek:bir merakla ve umitle bekliyorum. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah Evet taze olucak nasip olursa bugünde sayıca eksilmezse tabi

Kızlar yeni güncelleme yapıyorum 😅 2. embriyonun gelişimi durmuş. Sadece 1 tane 5.gün embriyomuz olmuş oldu.. o da pgt testinden geçerse transfer olacak..
inşallaahh geçecek kuzum ve sana evlat olacak,
Rabbim gönlündekini nasip etsin , kimsenin kucağını boş koymasın.amin :KK200:

Herkese merhabalarr ayın 26sında cumartesi günü 3. Gün embriyosu ile taze transfer oldum. Karnımda 2 gündür aşırı şişkinlik var belirti değil bu bunu biliyorum. Transfer sonrası karnı taş gibi olan karnı gerginlik şişkinlik yaşayan var mıydı? Doktora göre yumurtaları iğneyle uyardığımız için topladıktan sonra kist gibi kalıyo içi hamile kalsanda 12. Haftaya kadar o şişkinlil gerginlik devam edecek diyor. Bende acaba geriden yumurta mı gelişti diye düşünüyorum. Doktorum telefonda anca bu kadar açıkladı. Benim gibi taze transfer olup sonrasında böyle bir şey yaşayanınız var mıdır acaba?
Kimse yok mu kızlar ☺️

Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık 🤗

..bu tedavide olumsuz oldu 😕
Merhaba yazınızı yeni gördüm bn 6.denemem için bahçeciye başvurdum yumurtalar toplandı haber bekliyorum.

Adana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı 10 unu elemişler 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş 12 adet yumurtadan 7 si döllenmiş
1.gun embriyosu 7 adetti yani
2.gun embriyosu için dün yine aradılar 3 tanesi gelişimine devam edemedi 4 üyle devam edeceğiz dedi. Bir günde 3 tane gitmesi beni üzdü açıkçası bugün 3.gun akşam saat 6-7 gibi arıyorlar umarım fazla bi kayıp yoktur bugünde 3 tane giderse hayallerim çöker yani doktorum 5.gunu beklememi söyledi en sağlıklısı 5.gun embriyosuymus ama çok endişeliyim 5. Güne embriyo kalacak mı diye
ben de 2.tedavimde ona gittim. Tedavim negatif oldu ama kendisinden çok memnun kalmıştım. Bugün 4.tedavim de negatif sonuçlandı. Sanırım bir kez daha Bülent beye gideceğim

5. Gun taze transfer oldum 9. Gunumdu bugun kan testi verdim bu cikmis cok heyecanliyim suan doktora gidiyorum
Muhtemelen iki gün sonra tekrar kan vermenize isteyecektir 🍀 Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz🤲🏻

Back
X