Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustosta olduk biz eşimin sperm kalitesini o etkilemiş olabilir dedi Dr.
Aynen inşallah kuzum
Hayırlısı olsun inşallahBizde de tam tersi oldu canim, doktorum 1 tanede israr etti, ben de 2 istedim hayirlisivalla ben bugün ise gittim bütün gün ayakta calistim, egil kalk yaptim dikkatlice.. ama 6 saat boyunca ayaktaydim. Alamadim rapor
insallah hersey yolunda gider.. doktorum da calis dedi
![]()
Aynen abla çünkü tarlusal kullandım opuya kadar rahmi bozuyormuş. O yüzden taze transfer yok3. Gün transferi degilse aramiyorlar doğru. 2 tane olursa dondurup öyle mi transfer olucak? Bu 2 Gün geçmez şimdi![]()
O zaman sağlam çıkan hepsi dondurulsun. Niye 2'den fazla olanları transfer edicek?Aynen abla çünkü tarlusal kullandım opuya kadar rahmi bozuyormuş. O yüzden taze transfer yok
Abla 5. Güne sağlıklı olan hepsi dondurulacak. Gelirse o güne tabiO zaman sağlam çıkan hepsi dondurulsun. Niye 2'den fazla olanları transfer edicek?
Taze transfer olmucak anladığım kadarıyla değil mi canım?Abla 5. Güne sağlıklı olan hepsi dondurulacak. Gelirse o güne tabi
Bir sorayim teşekkür ederimlıtunus yerıne doktorunuza danışıp progestan fitil isteyebilirsiniz eğer olur der ise ,
devlet onu karşılıyor.
Yok canım olmayacak yumurta çatlmasın diye tarlusal kullandım ben. Ondan taze olmuyormuşTaze transfer olmucak anladığım kadarıyla değil mi canım?
O zaman nasıl dölleniyor çatlama olmadıysa anlayamadım vallaYok canım olmayacak yumurta çatlmasın diye tarlusal kullandım ben. Ondan taze olmuyormuş
Hayırlı olsun onlar size belirli bi Aralık veriyorlar bana 18.00-20.00 aralığını vermişlerdi ben her gün 19.30 a alarm kurmuştum. Yine çalıştığınızı söylerseniz saat konusunda yardımcı olabilirlerÇok teşekkür ederim .uzun uzun yazmışsınız. Çalıştığım için tam saatinde iğneyi nasip yapacağım bakalım. Umarım su gibi geçer süreç olumlu sonuç alırız hepimiz. Tedavim Şişli Memorial hastanesinde başlayacak, doktorum Yücel bey
Bana verildi doğum kontrol ilişki serbest ama opudan sonra adet oldum ondan sonra sordum serbest dedilerTaze transfer olmadığında doğum kontrol hapı gibi birşey veriliyomu acaba yoksa ilişki vs serbestmi oluyo
Normalde cetrotide kullanılıyor ama piyasada cetrotide olmadığı için tarlusal veriliyor. İkiside aynı etkiye sahip opudan önce çatlama olmasın kendiliginden catlamasin yumurtalar diye çünkü opudan önce yumurta catlarsa tedavi iptal olur. Sonrasında zaten çatlatma iğnesi veriliyorO zaman nasıl dölleniyor çatlama olmadıysa anlayamadım vallayumurta çatlasın diye opudan önce çatlatma iğnesi oluyoruz ya
Çatlatma iğnesi gününe kadar kullandım sonra iğneyi vurdum ilacı bıraktım. Sebebi şu cetrotit iğne bulunmuyor tarlusal kullandırdılarO zaman nasıl dölleniyor çatlama olmadıysa anlayamadım vallayumurta çatlasın diye opudan önce çatlatma iğnesi oluyoruz ya
Doğrudur canım ben pek anlamıyorum ordaki ilaçları da pek tanımıyorum sizlerden duyduğum kadarÇatlatma iğnesi gününe kadar kullandım sonra iğneyi vurdum ilacı bıraktım. Sebebi şu cetrotit iğne bulunmuyor tarlusal kullandırdılar
Test günün ne zmanDoğrudur canım ben pek anlamıyorum ordaki ilaçları da pek tanımıyorum sizlerden duyduğum kadar![]()
Gelir Allah'ın izniyle. Her durumda transfer aralik adetinle yani. BekleyeceyikAbla 5. Güne sağlıklı olan hepsi dondurulacak. Gelirse o güne tabi
Adana bülent haydardedeoğlu doktorum özel bi kliniği var ama tüm işlemlerini ameliyat tüp bebek vs. Acıbadem adana da yapıyor benden 25 yumurta toplandı 10 unu elemişler 15 tanesinin 3 u yeterli olgunlukta değilmiş 12 adet yumurtadan 7 si döllenmişMerhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık
..bu tedavide olumsuz oldu![]()