- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Ayyy inşallah inşallahHadi hayırlısı olsun kasmayın kendinizi rahat bırakın kasıklarda gerginlik oluyor endişe etmeyin normalmişinşallah iyi güzel sonuçlar alırız hepimiz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah inşallahHadi hayırlısı olsun kasmayın kendinizi rahat bırakın kasıklarda gerginlik oluyor endişe etmeyin normalmişinşallah iyi güzel sonuçlar alırız hepimiz
![]()
Yok abla opudan sonra henüz adet olmadım daha 10 gün içinde olursun dedi. Diğer adette transfer hazırlıkları başlayacak işte oda ocak ayına denk geliyor. Sanırım tek transfer yapacaklarYaaa ne diyosuuuuunn YASASIIINNNNNNNBen de sana bakmaya girmiştim haber var mı diye. Süper sevindim canım hayırlısı olsun. Yedekte olması da iyi olmuş kardeş açısından. Birdaha ugraşmazsın
bu ay transfer yok dimi yine de
Hayırlı olsun canım sayın gayet güzel inşallah güzelce döllenirlerMerhaba
Bugün opu oldum 10 yumurta toplandı doluluk oranı hakkında bilgi verilmedi ama %70-80 dolu çıkıyomuş sanırım doktor öyle söyledi 2saat sonra belli olur o durum dedi
Kaliteli bebişler oluşur inşbundan sonrasını merakla bekliycez
Biraz kanama olmuş eve geldiğimde farketteim çıktığımda baya ağrım oldu ağrı kesici yaptrdım şuan daha iyiyim
Hayırlı olsun.... kaliteli embriyolar olsun hepsi.. :)Merhaba
Bugün opu oldum 10 yumurta toplandı doluluk oranı hakkında bilgi verilmedi ama %70-80 dolu çıkıyomuş sanırım doktor öyle söyledi 2saat sonra belli olur o durum dedi
Biraz kanama olmuş eve geldiğimde farketteim çıktığımda baya ağrım oldu ağrı kesici yaptrdım şuan daha iyiyim
Gcemis olsun canimm.Merhaba
Canım sana bunu söylemiş olmaları lazim.dokrouna sor önemli bir konu .hayırlı olsunHerkese merhabalar Kasım ayında uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım.Agdetimin 2.gununden 21. güne kadar hap kullandım.21. gününden itibaren de gonapeptl iğnesini kullandım. Hemşire sonraki agdetimin 2. günü gelmemi söyledi.Cuma akşamı agdet oldum haftasonu girdiği için pazartesi günü kontrole gideceğim.Merak ettiğim agdetliyken yine iğneyi kullanmaya devam edecek miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gcemis olsun canimm.
Maşallah güzel sayı inşallah kaliteli ve dolu olsunlar hepsi beşinci güne gelsin
Sonra sana evlat olsun..
Benimde kanama olmuştu çok az leke leke sonra geçti, dinlen çok yorma kendini
Yok canım öyle olmuyor ertesi gün belli oluyor beni 1.3.ve 5.gunu arayıp bilgi vermişlerdi.Ben anında kaç tanesi dolu çıkar öğrenirim sanmıştım ama kabuğundan sıyrıldığında belli olur dediler
Merak ediyorum baya bende taze yapmıcak zaten ama kaç adet beklicem anlamadım tam orayı 2.adetle gel demedi çünkü bana adet olayım bi arıcam bakalım
Hafif hafif ağrı var az az da leke şeklinde şuan bi işlem oldu zamanla geçer sanırım hayırlısı bakalım![]()
![]()
Yok canım öyle olmuyor ertesi gün belli oluyor beni 1.3.ve 5.gunu arayıp bilgi vermişlerdi.
Bende ikinci adet ile gidicem
Opu sonrası 13.gun ilk adet oldum ..
İkincisi Aralık sonu olur sanırım ..
İnşallah ilk seferde sağlıkla kavusalim bebeklerimize,amin![]()
Bu adetle başlasaydı yaYok abla opudan sonra henüz adet olmadım daha 10 gün içinde olursun dedi. Diğer adette transfer hazırlıkları başlayacak işte oda ocak ayına denk geliyor. Sanırım tek transfer yapacaklar
Cok aminnnBakalım merakla bekliyorum
İnşallah canım ard arda alalım pzitif haberleri![]()
Amin abla Allah razı olsunBu adetle başlasaydı yaneyse geç olsun güç olmasın. 2023 ahsenin senesi olsun inşaallah
![]()
Evet gecmiyor ki ne gecmiyor.. evdeki testler batiyor da batiyor.. dayanamadim yaptim tabi.. 4. gün bugün cok erken bilmeme ragmen. Valla silik bi hayalet gördüm belli belirsiz ama inanmiyorum. Niye yapiyorum onu da bilmiyorum o kadar söz verdim kendime yapmicam diye.. iste evde test olursaSelam herkesetransfer olan arkadaşlarım nasıl gidiyor günler geçmek bilmiyor aşırı heyecanlıyım ya
sizler nasılsınız?
Hayalet çizgiyi gördüysen 2gun sonra testi tekrarla canımEvet gecmiyor ki ne gecmiyor.. evdeki testler batiyor da batiyor.. dayanamadim yaptim tabi.. 4. gün bugün cok erken bilmeme ragmen. Valla silik bi hayalet gördüm belli belirsiz ama inanmiyorum. Niye yapiyorum onu da bilmiyorum o kadar söz verdim kendime yapmicam diye.. iste evde test olursahic bir belirtim yok ama benim sifir. Sen nasilsin??
Çok sevindim canımMerhaba
Çok erken evet 8 9 günden sonra çıkıyormuş gebelik testi .. iyiyim ilk günden itibaren kasıklarım gergin .yürüyüş yapıyorum.halsizlik uyku hali geliyor sürekli.Evet gecmiyor ki ne gecmiyor.. evdeki testler batiyor da batiyor.. dayanamadim yaptim tabi.. 4. gün bugün cok erken bilmeme ragmen. Valla silik bi hayalet gördüm belli belirsiz ama inanmiyorum. Niye yapiyorum onu da bilmiyorum o kadar söz verdim kendime yapmicam diye.. iste evde test olursahic bir belirtim yok ama benim sifir. Sen nasilsin??