2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhaba 🌸
Bugün opu oldum 10 yumurta toplandı doluluk oranı hakkında bilgi verilmedi ama %70-80 dolu çıkıyomuş sanırım doktor öyle söyledi 2saat sonra belli olur o durum dedi
Kaliteli bebişler oluşur inş 🙏 bundan sonrasını merakla bekliycez
Biraz kanama olmuş eve geldiğimde farketteim çıktığımda baya ağrım oldu ağrı kesici yaptrdım şuan daha iyiyim

Yaaa ne diyosuuuuunn YASASIIINNNNNNN 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Ben de sana bakmaya girmiştim haber var mı diye. Süper sevindim canım hayırlısı olsun. Yedekte olması da iyi olmuş kardeş açısından. Birdaha ugraşmazsın 🥰 bu ay transfer yok dimi yine de
Yok abla opudan sonra henüz adet olmadım daha 10 gün içinde olursun dedi. Diğer adette transfer hazırlıkları başlayacak işte oda ocak ayına denk geliyor. Sanırım tek transfer yapacaklar

Merhaba 🌸
Bugün opu oldum 10 yumurta toplandı doluluk oranı hakkında bilgi verilmedi ama %70-80 dolu çıkıyomuş sanırım doktor öyle söyledi 2saat sonra belli olur o durum dedi
Biraz kanama olmuş eve geldiğimde farketteim çıktığımda baya ağrım oldu ağrı kesici yaptrdım şuan daha iyiyim
Hayırlı olsun canım sayın gayet güzel inşallah güzelce döllenirler

Merhaba 🌸
Hayırlı olsun.... kaliteli embriyolar olsun hepsi.. :)

Herkese merhabalar Kasım ayında uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım.Agdetimin 2.gununden 21. güne kadar hap kullandım.21. gününden itibaren de gonapeptl iğnesini kullandım. Hemşire sonraki agdetimin 2. günü gelmemi söyledi.Cuma akşamı agdet oldum haftasonu girdiği için pazartesi günü kontrole gideceğim.Merak ettiğim agdetliyken yine iğneyi kullanmaya devam edecek miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba 🌸
Gcemis olsun canimm.
Maşallah güzel sayı inşallah kaliteli ve dolu olsunlar hepsi beşinci güne gelsin 🤲🌺❤️
Sonra sana evlat olsun..
Benimde kanama olmuştu çok az leke leke sonra geçti, dinlen çok yorma kendini

Herkese merhabalar Kasım ayında uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım.Agdetimin 2.gununden 21. güne kadar hap kullandım.21. gününden itibaren de gonapeptl iğnesini kullandım. Hemşire sonraki agdetimin 2. günü gelmemi söyledi.Cuma akşamı agdet oldum haftasonu girdiği için pazartesi günü kontrole gideceğim.Merak ettiğim agdetliyken yine iğneyi kullanmaya devam edecek miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım sana bunu söylemiş olmaları lazim.dokrouna sor önemli bir konu .hayırlı olsun

Ben anında kaç tanesi dolu çıkar öğrenirim sanmıştım ama kabuğundan sıyrıldığında belli olur dediler
Merak ediyorum baya bende taze yapmıcak zaten ama kaç adet beklicem anlamadım tam orayı 2.adetle gel demedi çünkü bana adet olayım bi arıcam bakalım
Hafif hafif ağrı var az az da leke şeklinde şuan bi işlem oldu zamanla geçer sanırım hayırlısı bakalım 😊 :KK16:
Gcemis olsun canimm.
Maşallah güzel sayı inşallah kaliteli ve dolu olsunlar hepsi beşinci güne gelsin 🤲🌺❤️
Sonra sana evlat olsun..
Benimde kanama olmuştu çok az leke leke sonra geçti, dinlen çok yorma kendini

Ben anında kaç tanesi dolu çıkar öğrenirim sanmıştım ama kabuğundan sıyrıldığında belli olur dediler
Merak ediyorum baya bende taze yapmıcak zaten ama kaç adet beklicem anlamadım tam orayı 2.adetle gel demedi çünkü bana adet olayım bi arıcam bakalım
Hafif hafif ağrı var az az da leke şeklinde şuan bi işlem oldu zamanla geçer sanırım hayırlısı bakalım 😊 :KK16:
Yok canım öyle olmuyor ertesi gün belli oluyor beni 1.3.ve 5.gunu arayıp bilgi vermişlerdi.
Bende ikinci adet ile gidicem🌼💕
Opu sonrası 13.gun ilk adet oldum ..
İkincisi Aralık sonu olur sanırım ..
İnşallah ilk seferde sağlıkla kavusalim bebeklerimize,amin🤩❤️🤲

Bakalım merakla bekliyorum 🙏
İnşallah canım ard arda alalım pzitif haberleri 😊😊
Yok canım öyle olmuyor ertesi gün belli oluyor beni 1.3.ve 5.gunu arayıp bilgi vermişlerdi.
Bende ikinci adet ile gidicem🌼💕
Opu sonrası 13.gun ilk adet oldum ..
İkincisi Aralık sonu olur sanırım ..
İnşallah ilk seferde sağlıkla kavusalim bebeklerimize,amin🤩❤️🤲

Yok abla opudan sonra henüz adet olmadım daha 10 gün içinde olursun dedi. Diğer adette transfer hazırlıkları başlayacak işte oda ocak ayına denk geliyor. Sanırım tek transfer yapacaklar
Bu adetle başlasaydı ya 🤓 neyse geç olsun güç olmasın. 2023 ahsenin senesi olsun inşaallah 🥰💝

Selam herkese 🤗 transfer olan arkadaşlarım nasıl gidiyor günler geçmek bilmiyor aşırı heyecanlıyım ya 🙈🤗🤣sizler nasılsınız?
Evet gecmiyor ki ne gecmiyor.. evdeki testler batiyor da batiyor.. dayanamadim yaptim tabi.. 4. gün bugün cok erken bilmeme ragmen. Valla silik bi hayalet gördüm belli belirsiz ama inanmiyorum. Niye yapiyorum onu da bilmiyorum o kadar söz verdim kendime yapmicam diye.. iste evde test olursa😖😒 hic bir belirtim yok ama benim sifir. Sen nasilsin??

Evet gecmiyor ki ne gecmiyor.. evdeki testler batiyor da batiyor.. dayanamadim yaptim tabi.. 4. gün bugün cok erken bilmeme ragmen. Valla silik bi hayalet gördüm belli belirsiz ama inanmiyorum. Niye yapiyorum onu da bilmiyorum o kadar söz verdim kendime yapmicam diye.. iste evde test olursa😖😒 hic bir belirtim yok ama benim sifir. Sen nasilsin??
Hayalet çizgiyi gördüysen 2gun sonra testi tekrarla canım 🤰gözün aydın hayırlı haber kapıda galiba darısı başımıza artik 🙏🙏 🙏

Merhaba 🌸
Çok sevindim canım 🤗 inatçi yumuşlar inşallah çok güzel bebişler olsun 🙏🏼

Çok erken evet 8 9 günden sonra çıkıyormuş gebelik testi .. iyiyim ilk günden itibaren kasıklarım gergin .yürüyüş yapıyorum.halsizlik uyku hali geliyor sürekli.

Kızlar opudan beri 3 gün oldu aşırı ağrım var.. bugün transfer için gittim ama yapmadı doktorum. Ohss olmuşum yumurtalıklarım su toplamış şişmiş o yüzdenmiş bu kadar ağrım. 3 gün kilonu ve göbek çevreni ölç artıyorsa ya da rahat nefes alamamaya başlarsan gel dedi. Hala çok ağrım ve mide bulantım var🥹 çok zormuş.. 2 adet sonrası gel dedi bana da transfer için. 14 yumurtadan 3 A kalite yumurta dondurdular. 14 için az dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım bu ohss kısa sürede geçer, aranızda olan var mı🥹

Back
X