- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
AyyyEvet tamamen frklı o 3.gün embriyosu 1 adet orta kalite denmişti onda yoktu böyle şeyler zaten tutunmada olmadı ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyyyEvet tamamen frklı o 3.gün embriyosu 1 adet orta kalite denmişti onda yoktu böyle şeyler zaten tutunmada olmadı ...
İnşallah Rabbim duysun saolasın aynı dualar senin içinde ve isteyen herkes içinde geçerliAyyyinsallah
tutunur sana bebişin olmuştur bu sefer
![]()
opu sornası şişkinlik,gaz bende de vardı 7-8 gün sürdü..Ya birsey merak ediyorum opudan sonra bir gaz basladi transferden once hergun duzenli yuruyus yaptim bol bol su içtim transfer yapıldı hala gaz sorunum gecmedi. Ne yapmam lazım beni çok rahatsız ediyor. Sizde de var mi bu durum
Dondurulmuş embriyo galiba sizin adet sonrası transfer olacak ama bana taze transfer oldu Napacagim çok araştırıyorum birşey bulamadim çok rahatsız ediyoropu sornası şişkinlik,gaz bende de vardı 7-8 gün sürdü..
regli olunca baya rahatladım
Dondurulmuş embriyo galiba sizin adet sonrası transfer olacak ama bana taze transfer oldu Napacagim çok araştırıyorum birşey bulamadim çok rahatsız ediyor
Bende taze transfer oldum bugün 9.günüm ilk 4 günüm karnım taş gibi semsertti hem gaz hem kabızlıktan ama 5. Günden sonra rahatladım rahatça tuvalete çıkmaya başlayınca. Ikınmaktan çekinmeyin derim ben size biz amuda kalkıp zıplasakta tutunacak bebek tutunur diye demişti doktorum. Eğer geçmezse şurup veriyormuş doktor o çözüyomuş canım. İnşallah bebişlerimiz tutunmuştur o gaz sıkışıklığıylaDondurulmuş embriyo galiba sizin adet sonrası transfer olacak ama bana taze transfer oldu Napacagim çok araştırıyorum birşey bulamadim çok rahatsız ediyor
InşaallahBende taze transfer oldum bugün 9.günüm ilk 4 günüm karnım taş gibi semsertti hem gaz hem kabızlıktan ama 5. Günden sonra rahatladım rahatça tuvalete çıkmaya başlayınca. Ikınmaktan çekinmeyin derim ben size biz amuda kalkıp zıplasakta tutunacak bebek tutunur diye demişti doktorum. Eğer geçmezse şurup veriyormuş doktor o çözüyomuş canım. İnşallah bebişlerimiz tutunmuştur o gaz sıkışıklığıyla![]()
evet canımm benım dondurulmus olacakDondurulmuş embriyo galiba sizin adet sonrası transfer olacak ama bana taze transfer oldu Napacagim çok araştırıyorum birşey bulamadim çok rahatsız ediyor
kayısıyı suya koyup yıye bılırsınız ,suyunu ıcın bırde kabızlık ıcın.Dondurulmuş embriyo galiba sizin adet sonrası transfer olacak ama bana taze transfer oldu Napacagim çok araştırıyorum birşey bulamadim çok rahatsız ediyor
İnşallah inşallah bana hemşire boşuna evham yapmışsınız bol bol yürüyüş yapın dedi .artık bakalımBende taze transfer oldum bugün 9.günüm ilk 4 günüm karnım taş gibi semsertti hem gaz hem kabızlıktan ama 5. Günden sonra rahatladım rahatça tuvalete çıkmaya başlayınca. Ikınmaktan çekinmeyin derim ben size biz amuda kalkıp zıplasakta tutunacak bebek tutunur diye demişti doktorum. Eğer geçmezse şurup veriyormuş doktor o çözüyomuş canım. İnşallah bebişlerimiz tutunmuştur o gaz sıkışıklığıyla![]()
Erken gebelik yapabilirsin canım çıkmazsa da üzülmeye gerek yok çünkü erken olduğunu biliyoruzAy benim yarın 6.gün girmeyin kanıma zaten zor duruyorum![]()
Evet biliyorum ama ben nolur nolmaz 9.yapim diyorumErken gebelik yapabilirsin canım çıkmazsa da üzülmeye gerek yok çünkü erken olduğunu biliyoruz
Bi arkadasim sabah ac karnina 1 portakalı soy ye diyor kabizliga cok iyiymis bi kac gun ye diyor deniyecem bakalimAşırı gaz problemi yaşıyorum evet birde benim kabızlık sorunum var malesef rahat çıkamıyorum tuvalete bende araştırıyorum![]()
Ben direk portakal suyu içiyorum taze sıkılmışBi arkadasim sabah ac karnina 1 portakalı soy ye diyor kabizliga cok iyiymis bi kac gun ye diyor deniyecem bakalim
Aslında suyuda faydalı ama posası önemli canım lifli olduğu için Kabızlığı onluyormuş sabah 1 portakal ac karnına ye diyor kendisi hamileyken yemişBen direk portakal suyu içiyorum taze sıkılmış![]()
Kabizligi geçmiş bende suyunu iciyordum ama diğer turlusu beni kurtaracaksa yemek banabisey kaybettirmez hem ayni vitamin yiyincede geçiyor degisen bisey omayacak tek sey ac karnina nasıl yiyeceğimAslında suyuda faydalı ama posası önemli canım lifli olduğu için Kabızlığı onluyormuş sabah 1 portakal ac karnına ye diyor kendisi hamileyken yemiş
opu sornası şişkinlik,gaz bende de vardı 7-8 gün sürdü..
regli olunca baya rahatladım
bana opu sonrası azırto ve bır tane daha ılac yazmıstı adını unuttum canım..Bende aynı durumdayım ya cumartesi opu oldu ama karnım çok şiş ve rahatsız ediyor beni
Adetlemi düzeliyor bi ilaç fln da vermedi bana
bana opu sonrası azırto ve bır tane daha ılac yazmıstı adını unuttum canım..
13.gun regl oldum sonra rahatladım