2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ya birsey merak ediyorum opudan sonra bir gaz basladi transferden once hergun duzenli yuruyus yaptim bol bol su içtim transfer yapıldı hala gaz sorunum gecmedi. Ne yapmam lazım beni çok rahatsız ediyor. Sizde de var mi bu durum
opu sornası şişkinlik,gaz bende de vardı 7-8 gün sürdü..
regli olunca baya rahatladım

Dondurulmuş embriyo galiba sizin adet sonrası transfer olacak ama bana taze transfer oldu Napacagim çok araştırıyorum birşey bulamadim çok rahatsız ediyor
Bende taze transfer oldum bugün 9.günüm ilk 4 günüm karnım taş gibi semsertti hem gaz hem kabızlıktan ama 5. Günden sonra rahatladım rahatça tuvalete çıkmaya başlayınca. Ikınmaktan çekinmeyin derim ben size biz amuda kalkıp zıplasakta tutunacak bebek tutunur diye demişti doktorum. Eğer geçmezse şurup veriyormuş doktor o çözüyomuş canım. İnşallah bebişlerimiz tutunmuştur o gaz sıkışıklığıyla 🙈

Bende taze transfer oldum bugün 9.günüm ilk 4 günüm karnım taş gibi semsertti hem gaz hem kabızlıktan ama 5. Günden sonra rahatladım rahatça tuvalete çıkmaya başlayınca. Ikınmaktan çekinmeyin derim ben size biz amuda kalkıp zıplasakta tutunacak bebek tutunur diye demişti doktorum. Eğer geçmezse şurup veriyormuş doktor o çözüyomuş canım. İnşallah bebişlerimiz tutunmuştur o gaz sıkışıklığıyla 🙈
Inşaallah 🙏

Dondurulmuş embriyo galiba sizin adet sonrası transfer olacak ama bana taze transfer oldu Napacagim çok araştırıyorum birşey bulamadim çok rahatsız ediyor
evet canımm benım dondurulmus olacak
ıkıncı adet ıle transfer ınsallah sorun cıkmaz ıse ..
oo taze ıse evet zor, cok fena oluyor ya gaz , şişkinlik :(

kayısıyı suya koyup yıye bılırsınız ,suyunu ıcın bırde kabızlık ıcın.
ama gaz ıcın bılemedım ne ıyı gelır ..

İnşallah inşallah bana hemşire boşuna evham yapmışsınız bol bol yürüyüş yapın dedi .artık bakalım🙏🤗

Aslında suyuda faydalı ama posası önemli canım lifli olduğu için Kabızlığı onluyormuş sabah 1 portakal ac karnına ye diyor kendisi hamileyken yemiş
Kabizligi geçmiş bende suyunu iciyordum ama diğer turlusu beni kurtaracaksa yemek banabisey kaybettirmez hem ayni vitamin yiyincede geçiyor degisen bisey omayacak tek sey ac karnina nasıl yiyeceğim

Back
X