2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

bende azalttım 2-3 tane ancak içiyorum. imprly prowomen ocean balance vitamin kullanıyorum etkisi olur mu bilmiyorum
Canim clifebitkiselkarisim bu macunu kullanmani tavsiye ederim, keske önceden söyleyebilseydim, yumurta kalitesini cok güzel arttiriyo

Evet benimde taze canım 3 BBB dedi kalite li değil artık rahmine kalmış dedi çift transfer oldu biri 7 biri 8 hucreliydi 😊🤗çok şükür tutundu bebişim
Cok sükür canim saglikla ilerlesin insallah, benim de bi kere kötü kaliteli embriyo transferim olmustu tutunamamisti. Bu seferki cok iyi kalite dedi embriyolog tutuncagindan cok emindi

Cok sükür canim saglikla ilerlesin insallah, benim de bi kere kötü kaliteli embriyo transferim olmustu tutunamamisti. Bu seferki cok iyi kalite dedi embriyolog tutuncagindan cok emindi
Çok şükür canım benim çok cefa çektik artık sefa zamanı yaklaşıyor hayırla gelsinler

Kızlar perşembe kalp atışı için randevum var bol bol dua edin lütfen kalp atışını duyayım için içimi yiyor 10 gündür 🙏🏻

Kızlar perşembe kalp atışı için randevum var bol bol dua edin lütfen kalp atışını duyayım için içimi yiyor 10 gündür 🙏🏻
İnşallah duyarsın canım benim de aynı şekilde aklım sürekli orda, kaç kere test yaptım sayısı yok bi torba test oldu valla kafayı yedik artık.. allahım gülsün yüzümüze aminn 🤲🏼🤲🏼❤️

İnşallah duyarsın canım benim de aynı şekilde aklım sürekli orda, kaç kere test yaptım sayısı yok bi torba test oldu valla kafayı yedik artık.. allahım gülsün yüzümüze aminn 🤲🏼🤲🏼❤️
İnşallah canım içim içimi yiyor günler geçmedi resmen inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün🙏🏻

Merhaba kizlar kasim 22 de transfer oldum pozitif cikti persembe ilk ultrasyonum var bugun cok kucuk ve cok az pembe renkli bir pihtilasma gibi bisey geldi sizde olan varmi biraz korktum insallah beneficium birakmaz beni😔😔😔

Selam kızlar özel doktordan geldim muayene oldum kese boyutum 4mm kistim varmış oda ilerleyen zamanda kendliliğinden geçermiş sıvı rahimde değilmiş rahim dışında dedi ama çokda ciddi boyutta değilmiş rahim ağzım tamamen kapalıymış kalınlığın çok iyi dedi düşük riskim yokmuş rahmin en tepesinde yerleşmiş yeri güzelmiş %99 sağlıklı ilerleyecek dedi o kist ve sıvı ihtimali %1 oda düşük ama biz önlem için onuda göz önüne alıyoruz dedi çok önemseme ama oraya takılma sağlıklı şuan dedi şükür 🥰🤲🏻

Kızlar ben 12 aralıkta transfer oldum 5. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ancak transferin 3. Gününden beri canım sürekli yemek çekiyor. Ama tatlı ve ya abur cubur değil baya yemek istiyor canım sürekli. Böyle şeyler yaşayan var mı ?
Benimde 12 aralıkta trasferim oldu 5.gun embriyosu tek benimde iştahım çok fazla ve çok fazla gazim var birde bacak ağrım var başka da belirttim yok

Benimde 12 aralıkta trasferim oldu 5.gun embriyosu tek benimde iştahım çok fazla ve çok fazla gazim var birde bacak ağrım var başka da belirttim yok
Benimde aynı şekilde gaz ve bacak ağrısı da var iştaha ek olarak. İnşallah bunlar iyiye işarettir 🙏🏻

Back
X