- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Çok üzüldüm canımBoş gebelik canım.. dr ilaçları kesti kanama bekliyorum düşmesi için ocakta tekrar başlayacağız sorun çıkmazsa inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm canımBoş gebelik canım.. dr ilaçları kesti kanama bekliyorum düşmesi için ocakta tekrar başlayacağız sorun çıkmazsa inş
Ben de size göre 3 bucukta gidicem öglenden sonra daha var cokAyyy inşallah valla bı heycanliyim ki rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin uykumda yok saatler biran önce geçse gündüz gözümü acamadigim için heralde Öğlene doğru gel dediler 11 buçuk gibi![]()
Kiyamam canim sana.. allahim en dogru zamanda tekrar nasip etsinn ve bu sefer kucagina alabilesin insallah canimEvet canım ben de dr da çok şaşkın.. hala hayal gibi dr dediklerini hatırlamıyorum bile . Beta düzenli arttı 3 kez kan da baktırdım kese gördük kese boyutu iyiydi ama boş çıktı embriyo kalitesinden olabilir dedi dr o da net bir şey diyemedi 5 bc kaliteydi tek transfer dr yaşım 26 olduğu için çok umutluydu ama bir kaç gündür tüm belirtilerim gitti pozitifi duyduğumda daha çok belirtim vardı her geçen gün azaldı bir terslik olduğunu anladım ama konduramıyor insan kendineilk bebeğimi 16. Hafta da kaybettim onun acısı kadar yaralamadı bu beni sonuçta içi boş olmayan bir şey boş bir kese düşüreceğim ama yine de bu ilk denemem di ve kesin oldu gözüyle baktım kan da pozitif alıp kese görünce insan tamam oldu bu değer diyor ama emeklerimizin yine karşılığının olmadığı bir zaman ama yine de buna da şükürler olsun yine ileri zaman da kaybetmektense başta kaybettik vardır bir hayır inşallah 3. Gebeliğim de olur onu da sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim
Allahım isteyen emek veren uğraşan çabalayan bekleyen herkesin beneğini kucağına almaya nasip etsin ben çok üzgünüm sadece ..
Benden 4 gün önceymiş transferinde bat daValla neye göre hesaplaniyor bilmiyorum 29 Kasım transfer 11.11.22 sat 3.gun embriyosu
Senin ikiz mi canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kaçta oluyorsun şimdiBenden 4 gün önceymiş transferinde bat da
AminnnnnBen de size göre 3 bucukta gidicem öglenden sonra daha var cokaminn canim umutlarimiz bosa cikmaz insallah yarabbim
![]()
Merhaba canım bende Bülent hocada tedavi görüyorum ilk denemem 8 yumurta toplantı 2 di döllenmiş korkutuyor biraz Bülent hoca 3. Gün transferi yapmıyormuş herhalde dimiÇok üzüldüm canımçok geçmiş olsun rabbim verir insallah
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kucağını boş koymasın inşallah. Benimde öyle olmuştu ama benimkini sanki doktor görmedi bilemiyorum. 1 hafta sonra görünmüştü
Evet canım doktorSenin ikiz mi canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kaçta oluyorsun şimdi
Evet canım 5. Gunu bekliyor en sağlıklısı olsun istiyorMerhaba canım bende Bülent hocada tedavi görüyorum ilk denemem 8 yumurta toplantı 2 di döllenmiş korkutuyor biraz Bülent hoca 3. Gün transferi yapmıyormuş herhalde dimi
Sağsalım alırsın inşallah kucağına ben 13.haftadayım kalp atışlarını duydunmu5+2 canım adet tarihine göre hesapladı doktor
Benimde tüp bebek tek embriyo transfer edildi 13haftalık gebeyim ben 4.ayımıza gircez Bi kaç güneInşallahcanım sağol allah razı olsun sen kaç haftaliksin tüp bebek mi seninde? 3 aralıkta transfer oldum çift embriyo
![]()
![]()
P.tesi inşallah duyariz sen kaçıncı haftada duydun canım seninde ikiz mi?Sağsalım alırsın inşallah kucağına ben 13.haftadayım kalp atışlarını duydunmu
Maşallah canım allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallahBenimde tüp bebek tek embriyo transfer edildi 13haftalık gebeyim ben 4.ayımıza gircez Bi kaç güne
Tek embriyo benim 6+4te duydumP.tesi inşallah duyariz sen kaçıncı haftada duydun canım seninde ikiz mi?
Ayy inşallah canım ptesi benim 5+6 oluyo inşallah bende duyarım.Tek embriyo benim 6+4te duydum
Sagolasin canim allah razı olsun Doktor çift kese gördü inşallah ikiside sağlıklıdır. BugünSenin ikiz mi canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kaçta oluyorsun şimdi
Masallah subhanallah canim insallah saglikla kucagina alirsin bebisini aminnBenimde tüp bebek tek embriyo transfer edildi 13haftalık gebeyim ben 4.ayımıza gircez Bi kaç güne
Merhaba uzun protokolun katkısı oldumu acaba ?Benim de uzun protokol lucrin/zodalex kullanilandan mi ? Değişik çünkü bazisi
30 Aralık'ta transfer olucam henüz olmadım :)Merhaba uzun protokolun katkısı oldumu acaba ?
Evet canım 5. Gunu bekliyor en sağlıklısı olsun istedim sen
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benimEvet canım doktorçift kese gördü
zaten 5.gun çift embriyo transfer oldum ikiside tutunmuş rabbimin izniyle p.tesi tekrar kontrolüm var inşallah sağlıklı gelişirler bu bebekleri çok bekledim daha önceden 3 düşüğüm var rabbim bir daha yaşatmaz insallah
sağlıkla gelişip büyürler busefer