- 23 Aralık 2022
- 37
- 32
- 3
- 32
Offf çok tırsıyorum bide hastane çok geç arıyor ölüyorum meraktan 2 embiryo olması korkutuyor beni inşallah ilerler 5. GüneEvet canım 5. Gunu bekliyor en sağlıklısı olsun istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf çok tırsıyorum bide hastane çok geç arıyor ölüyorum meraktan 2 embiryo olması korkutuyor beni inşallah ilerler 5. GüneEvet canım 5. Gunu bekliyor en sağlıklısı olsun istiyor
Canim ne yaptin gittin mi??Ayyy inşallah valla bı heycanliyim ki rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin uykumda yok saatler biran önce geçse gündüz gözümü acamadigim için heralde Öğlene doğru gel dediler 11 buçuk gibi![]()
Canm ne yaptın gittin miiiiiiBen de yarin gidiyorum sonunda yaa heyecandan kalbim firlicak artikinsallah güzel haberler getiririmm
Yok gidemedim daha bekliyorumm 2,5 saat varCanm ne yaptın gittin miiiiii
Inşallah canım ilk gün geç arıyorlar sonraki günler yarımşar saat erken ariyorlarOfff çok tırsıyorum bide hastane çok geç arıyor ölüyorum meraktan 2 embiryo olması korkutuyor beni inşallah ilerler 5. Güne
Geldim ama keseyi göremedik kan verdim canım kan bekliyom dış gebelik olabilirmi acabaCanim ne yaptin gittin mi??
Senin kaç haftalık canımGeldim ama keseyi göremedik kan verdim canım kan bekliyom dış gebelik olabilirmi acaba![]()
en son degerın kaç çıkmıştı ?Geldim ama keseyi göremedik kan verdim canım kan bekliyom dış gebelik olabilirmi acaba![]()
1336en son degerın kaç çıkmıştı ?
Haftasını bilmiyorum canım 3.gun embriyosu 29 Kasım transfer 9 gün sonra kan geldi gittim kan verdim ilk 20 çıktı yeni tutmuş denildi sonra düzenli arttı 2 güne birSenin kaç haftalık canım
1500 ve uzerı olunca gorunuyor sanırm, bakalım sımdıkı degerın kac cıkacak..
Bazılarında 5 binde bile gozukmemis 6. Haftada gozukmus bir umut bekliyorum birde diyorki boş gebelik olduğunu anlamanın yolu kürtaj diyor1500 ve uzerı olunca gorunuyor sanırm, bakalım sımdıkı degerın kac cıkacak..
ınsalahh saglıkla ılerler
belli olmaz canım belkıde oyle degıldır dıs gebelık,boş gebelık dusunmeyelım sımdı..Bazılarında 5 binde bile gozukmemis 6. Haftada gozukmus bir umut bekliyorum birde diyorki boş gebelik olduğunu anlamanın yolu kürtaj diyor![]()
Valla bana da öyle bi korku sardi ya bos gebelikse diye.. allah korusunnBazılarında 5 binde bile gozukmemis 6. Haftada gozukmus bir umut bekliyorum birde diyorki boş gebelik olduğunu anlamanın yolu kürtaj diyor![]()
Aaa simdi okudum canimmGeldim ama keseyi göremedik kan verdim canım kan bekliyom dış gebelik olabilirmi acaba![]()
Nasil bakti ki canim karindan mi???Bazılarında 5 binde bile gozukmemis 6. Haftada gozukmus bir umut bekliyorum birde diyorki boş gebelik olduğunu anlamanın yolu kürtaj diyor![]()
Evet kuzum bekliyorumAaa simdi okudum canimmbakalim ne gelicek kan sonucun canimm bekliyo musun suan
Alttan baktı vajinal muayene ileNasil bakti ki canim karindan mi???
Anladim canim tamam haber bekliyroz baska bir doktora daha gidersen iyi olur birkac gün sonraAlttan baktı vajinal muayene ile