- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 32
Yaaa çoook sevindiiiiim canımEvet canım benim gözüktü 4 mm miş benim değerim 3256 çıktı Allahın izniyle gözükür seninde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çoook sevindiiiiim canımEvet canım benim gözüktü 4 mm miş benim değerim 3256 çıktı Allahın izniyle gözükür seninde![]()
Allah razı olsun canımmm hatırlamam mııı sen neler yapıyosunnn çok şükür rabbim nasip ettiYaaa çoook sevindiiiiim canımbeni hatırladın mı bilmiyorum ama görünce yazmak istedim, Rabbim emeklerini boşa çıkartmadı çok şükür
gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Canımmm ben stresliydim biraz bugün kontrol vardı ege de oradan çıktım şimdi miniğimin kalbi atıyomuşhus3545 merhaba canım nasılsın? Nasıl gidiyor hiç sesin çıkmıyor merak ettim. Gelsene sen de ağustos anneleri topiğine
![]()
Kaç oldunuz bugün canım? Ben de 6+4 de gördüm kalbini brnde de daha yeni atmaya başlamış yeni oluşmuş demiştiCanımmm ben stresliydim biraz bugün kontrol vardı ege de oradan çıktım şimdi miniğimin kalbi atıyomuşçok yavaş ama dedi daha çok ufak ondan haftaya tekrar gel dediler
sen naptınnnn
Bunu bilmiyordum canım bi deniyim o zaman sağolCok geçmiş olsun canımAyva ye ve ayva çekirdeği şurubu cok iyi geliyor diye biliyorum,hem bebege bir zarari yok
Bende bilmiyordum ama turşuda sirke olduğu için sirkeli şeyler tüketme dedi doktor.Turşu ve sirkeli şeyler de mi yasakmış canım hiç bilmiyordum ve yedim de![]()
Inşallah canım yaaaGeçmiş olsun canım , merak etme bebişler hastalığından etkilenmezler onlar şuan çok korunaklı bi yerdeler güzel de besleniyorsun zatenilik suyuna çorba da içebilirsin canım
![]()
Canım bilmeden yenilip içilen hiçbir şeyin bebeğe bir zararı yok. Bilincliyken yapma yeter. Ben herşeyi didik didik araştırıyorum yemeden önce pimpirikliyim biraz bu konudaTurşu ve sirkeli şeyler de mi yasakmış canım hiç bilmiyordum ve yedim de![]()
Biliyorum canım insan korkuyor özellikle dikkat etmek istiyor. İlk gebeliğimde ben de öyleydim hbirşey yemedim nerdeyse zararlı olduğunu araştırıp bulduğum. Peynir bile yememiştim kaşar haricinde işkence oldu ama bütün hamilelik prynir en çok sevdiğim şey çünküCanım bilmeden yenilip içilen hiçbir şeyin bebeğe bir zararı yok. Bilincliyken yapma yeter. Ben herşeyi didik didik araştırıyorum yemeden önce pimpirikliyim biraz bu konuda
Katılıyorum banada yumurta çiğ et balik tavuk iyi pişir demişti. Doğru söylüyorsun ama ben hiç yemiyorum maydanozu ne olur ne olmaz. Ve Sanırım turşunun zararı yok turşu yeme sirke sirkenin olduğu hiç birşey yeme diyordu doktorum üstüne basa basa.. bunların hepsi minikler için canımBiliyorum canım insan korkuyor özellikle dikkat etmek istiyor. İlk gebeliğimde ben de öyleydim hbirşey yemedim nerdeyse zararlı olduğunu araştırıp bulduğum. Peynir bile yememiştim kaşar haricinde işkence oldu ama bütün hamilelik prynir en çok sevdiğim şey çünkübu sefer yiyorum pastörize olsun yeter diyorum. Yumuşak peynir yemeyin diye okumuştum öünkü o zamanlar.dün de mesela maydonoz kattım yemeğe biraz öyle seviyorum çünkü onu pişmiş dedim bişey olmaz. Gerçekten de abartılı olmadığı sürece bi zararı yok öyle. En çok tehlikeli olan katiyen yenmemesi gereken en önemli 2 şey var o da çiğ et balık tavuk ve az pişmiş yumurta. Doktorum öyle söylemişti bana da o zaman.Onun dışındaki şeyler canımız çekerse çok az olmak kaydıyla yenebilir. Turşu olayını da anladım ödem açısından demiş galiba yoksa bebeğe turşunun herhangi bir zararı yok
Evet canım var hele ki alerjin varsa kedi köpek kuşa.. toksoplazma diye birşey var onu hayvanlardan kapıyorsun canım kanda yüksek çıkarsa tehlikeli. Benim alerjim var mesela, doktorum bana kesinlikle uzak durcaksın demişti kedi köpek ve kuştan. Evde kuş vardı bizim yolladım hamile oduğumu öğrenince başka birine verdim maalesefKatılıyorum banada yumurta çiğ et balik tavuk iyi pişir demişti. Doğru söylüyorsun ama ben hiç yemiyorum maydanozu ne olur ne olmaz. Ve Sanırım turşunun zararı yok turşu yeme sirke sirkenin olduğu hiç birşey yeme diyordu doktorum üstüne basa basa.. bunların hepsi minikler için canımne yapalım yemeyiz bizde.. Birde benim yengemin kedisi vardı düşük yaptı. kanında kedi de köpekte olan bi hastalık çıkmıştı canım bu konu hakkında bilgin varmı yoksa onlar mı yanlış biliyor bilemedim
bana hayvanlara dokunma yaklaşma sevme diyor hep anlamadim gitti.... doktoruma soracağım böyle birşey var mi?
Kuş bizde de var. balık da var ama hiç dokunmuyorum kuşu başka bi odaya kaldırdık annem ilgileniyor onlarla ama yinede bi zarari olur mu acaba?Evet canım var hele ki alerjin varsa kedi köpek kuşa.. toksoplazma diye birşey var onu hayvanlardan kapıyorsun canım kanda yüksek çıkarsa tehlikeli. Benim alerjim var mesela, doktorum bana kesinlikle uzak durcaksın demişti kedi köpek ve kuştan. Evde kuş vardı bizim yolladım hamile oduğumu öğrenince başka birine verdim maalesef
Çok şükür çok şükürAllah razı olsun canımmm hatırlamam mııı sen neler yapıyosunnn çok şükür rabbim nasip etti![]()
Bilemiyorum canım ben de vericek birini bulana kadar başka odaya götürmüştüm ama yine de oraya girilip çıkılıyor dedik gitmeleri daha iyi olur. Ben girmesem de eşim giriyor çıkıyor onun üstünden başından tüyler gelebilir vs.. ama belki senin alerjin falan yoktur canım bi bakması lazım doktorun kandanKuş bizde de var. balık da var ama hiç dokunmuyorum kuşu başka bi odaya kaldırdık annem ilgileniyor onlarla ama yinede bi zarari olur mu acaba?
hangı ılaclar ?Merhaba tüp bebek tedavisi için iki ilacı. Bulamıyırum. Türkiye ye sevkiyat durmuş. Siz nerelerden temin ettiniz bana özelden yazarsanız cok sevinirim
Meriofert ve cetrotide evet bunları bulamadığım için bu ay maalesef başlayamıyorum tedaviye rapor da çıkmıştım onunda süresi 1 aymış sanırım
Rapor suresi 1 ay ilac icin.. Bu ilaclarin muadilleei vardir doktora sordunuzmu tedaviniz aksamasinMeriofert ve cetrotide evet bunları bulamadığım için bu ay maalesef başlayamıyorum tedaviye rapor da çıkmıştım onunda süresi 1 aymış sanırım