2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Meriofert ve cetrotide evet bunları bulamadığım için bu ay maalesef başlayamıyorum tedaviye rapor da çıkmıştım onunda süresi 1 aymış sanırım
Tum heryerı arayın ben merıofert 20 adetı üç haftada bulmustum ama ılaç raporum erken çıkmıştı, yoksa başlayamazdım...
cetrodıte yerıne muadılı cıktı oxıodıte adı .. onu sorun bır..
merıofert yerıne de baska yumurta gelıstırıcı veremezler mı acaba ?

Her yeri tek tek aradım ilaç tedarikçisi bile türkiye ye sevkiyat yok dedi. Doktor muadil yazdı fakat oda piyasada yok maalesef. Amh düşüklüğü var bende o yüzden cok beklemekte istemiyorum ama ilaçları bulamazsam yapacak başka birşey im de yok
benımde amh 1,50 dı merıofert ıle tedavı oldum ama cetrodıte vermemıstı doktorum ekım kasım ayındada sıkıntıydı ılaclar..
bende alternatıf onersın doktorunuz

Her yeri tek tek aradım ilaç tedarikçisi bile türkiye ye sevkiyat yok dedi. Doktor muadil yazdı fakat oda piyasada yok maalesef. Amh düşüklüğü var bende o yüzden cok beklemekte istemiyorum ama ilaçları bulamazsam yapacak başka birşey im de yok
Herkesin tedavisi farklı tabiki ama ben bu ilaçları hiç kullanmadım bence doktorunuzla görüşüp farklo ilaçlarla deneyebilirsiniz

Evet haklısınız muadilleride maalesef piyasada yok. Şubat ayında sevkiyat olucak mış Türkiye ye öyle dediler. El altından da almak istmiyorum
Soguk zincir ilaçları çünkü. Saklama koşulu nasıl bilmiyorum aldıgım insandan güvenemiyorum o yüzden

Evet haklısınız muadilleride maalesef piyasada yok. Şubat ayında sevkiyat olucak mış Türkiye ye öyle dediler. El altından da almak istmiyorum
Soguk zincir ilaçları çünkü. Saklama koşulu nasıl bilmiyorum aldıgım insandan güvenemiyorum o yüzden
el altından almak cok mantıklı degıl ayen, bozuk olur bısey olur tedavı bosa gıder...
pıyasa kısmı aylar dır hatta senelerdır bu sekılde ..
tum ecanelere sordunuz mu bulundugunuz yerdekı ve cevre ıllere ?
doktorunuz ılacalrı degıstırme gıbı bır onerıde bulunmadı mı ?

Kanamam yok iki gündür çok şükür 🙏 dikkat ediyorum 5 gün rapor verdi doktorum işe gitmiyorum dinleniyorum ama ayağa kalkınca belim ağrıyor hemen korkuyorum yine bişey olacak diye bu korku hiç geçmeyecek sanırım
Canım kalabildiğin kadar evde kalmanı tavsiye ederim.. işin nasıl bilmiyorum ama yorucu bir işse rapor alabişirsen al sık sık. Ben transfer sonrası çalıştım 3-4 gün benim işim ayakta sıkıntı yaşamadım ağır ağır çalışmıştım. Ama sonrasında transferden sonraki 12-13. Günlerde çok zorlandım bel ağrım çoğaldı işe gidince riske atmak istemiyorum. Ev işleri zaten yetiyor. Evdeyim şimdi rapor aldım bende.. burda erken doğum izni diye bişey var onun için uğraşıcam canım

Bilemiyorum canım ben de vericek birini bulana kadar başka odaya götürmüştüm ama yine de oraya girilip çıkılıyor dedik gitmeleri daha iyi olur. Ben girmesem de eşim giriyor çıkıyor onun üstünden başından tüyler gelebilir vs.. ama belki senin alerjin falan yoktur canım bi bakması lazım doktorun kandan
Bir sorayim canım hiç duymamıştım daha once

bılemedım canm doktorunun sunu kullanaıl tedavıyı degıstırelım dıye onerı sunması
Canım kalabildiğin kadar evde kalmanı tavsiye ederim.. işin nasıl bilmiyorum ama yorucu bir işse rapor alabişirsen al sık sık. Ben transfer sonrası çalıştım 3-4 gün benim işim ayakta sıkıntı yaşamadım ağır ağır çalışmıştım. Ama sonrasında transferden sonraki 12-13. Günlerde çok zorlandım bel ağrım çoğaldı işe gidince riske atmak istemiyorum. Ev işleri zaten yetiyor. Evdeyim şimdi rapor aldım bende.. burda erken doğum izni diye bişey var onun için uğraşıcam canım
İşim genelde oturarak işyerindekiler de durumumu bildikleri için anlayış gösteriyorlar ama kalabildiğim kadar evde kalmaya çalışıcam

mertugce35 mertugce35 canım güzel haberini okudum çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah stres yapma bol dinlen 🥰
Canım benimm çok çok teşekkür ederim. 🥰🥰 allahımm sana da en güzel şekişde nasip etsin inşallah.. inşallah sağlıkla işerler canım endişeler hiç bitmiyor.. 😊😊🥰😘❤️

Canım benimm çok çok teşekkür ederim. 🥰🥰 allahımm sana da en güzel şekişde nasip etsin inşallah.. inşallah sağlıkla işerler canım endişeler hiç bitmiyor.. 😊😊🥰😘❤️
Bende adet bekliyorum bakalım ne zman gelecek 😊 Bu dönemler öyle oluyor canım ama nasip bu işler inşallah güzel şeyler olacak 🥰❤️

Çok şükür çok şükür 🤲🏻 bende 35 haftalık bi kızçe bekliyorum artık son haftalarımız😍🥰 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip eylesin🤲🏻
Oyyy maşallah kavuşmalara az kalmış sizinnnn 🤲🏻🥰 bende bugün kalp atışını duymaya gittim daha çok ufak kalp atışı var ama hızlı değil zayıf dedi haftaya tekrar gidecekmişim çağırdılar yine birşey olmaz değilmi 🙄😞

Kaç oldunuz bugün canım? Ben de 6+4 de gördüm kalbini brnde de daha yeni atmaya başlamış yeni oluşmuş demişti😊 çok sevindim iyi olmana 😊
Kendi aralarında konuşuyolardı 5+6 dedi sanki telefondaki uygulama daha büyük gösteriyo korkuyom biraz ondan mı zayıf atmıştır kalbi küçük diyedir demi bişey olmasını istemiyorum ya 🥺

Back
X