- 30 Haziran 2021
- 742
- 1.873
- 43
- 32
Tulumların hemen hemen hepsi carters canım, 2 tanesi hm, bir tanesi lcwYaaa tulumlarınıza bayıldım nereden aldınız şapkaları falan Allah güle güle sağlıklı la mutlulukla kullanmak nasip etsin hepsini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tulumların hemen hemen hepsi carters canım, 2 tanesi hm, bir tanesi lcwYaaa tulumlarınıza bayıldım nereden aldınız şapkaları falan Allah güle güle sağlıklı la mutlulukla kullanmak nasip etsin hepsini![]()
sağol canım bende ölçüyorum. bi sorun yok gibi. gözümde büyüdü 4 ay. naparım diyekuzucum benim aort kesilip dikildi üstüne kapak doğuştan eksikmiş yetmezlik için hep takipteler sızıntı falan olur mu diye gerçi hamilelik başından beri gitmedim gitmek lazımdı kaç kere ama sen netten okuduklarınla hiiç moralini bozma hiiç güzelce git doktoruna o senin içini rahatlatır belki de rapor alırsın sürekli ayakta olduğun için evde daha rahat geçer süreçç
tansiyon durumunu sürekli takip et anormallik olduğu an gel demişti bana doktorumm
doğru diyosun.geçen gün kulağımda bir çınlama sesi vardı. gitmiyo .sonra yine hazreti google a ziyaret ettim.gece vakti uykum kaçtı. sonra tansiyonmu yükselttimİnternette okuduğum her şeye bakma sen. Sali günü git doktoruna. En doğru bilgiyi o verir. İnternete kalsa hepimiz hastayız. İnternet bilgi çöplüğü inan ki...
Bende aynen 7 ay yıkama utulemeYıkamadım canım yıkamayı 7. Ay gibi yaparım dedim![]()
Ay çok güzel manzaraBabamız nöbetçi güneşli havanın tadını oğlumla kahve içerek çıkarıyoruz keşke yakın olsak beraber içsekkk
Evet kaldım açıklayıcı ilgili konuşuyor.Memnun kaldın mı?
Ahhahahah. Diyorum ya nette yazan çoğu şey yalan. Vertigo, yüksek tansiyon ne ararsan çıkar. Miden yanar, ülser der. Benim boynum şişmişti, ultrasonda kum olduğu ama dağılmak üzere olduğu çıktı. Nete kalsa, gırtlak kanserim varmışdoğru diyosun.geçen gün kulağımda bir çınlama sesi vardı. gitmiyo .sonra yine hazreti google a ziyaret ettim.gece vakti uykum kaçtı. sonra tansiyonmu yükselttimsonra bebişimle konuştum iyimisin diye. bana seri bir şekilde tıklamalar yaptı. kadın kadın yat uyu der gibi. sonra uyumuşum
![]()
Yok canım taşınma değil ama ufak inşaat tamir isleri vardı onlar yapıldı.Tabi tüm ev yerinden oynadı.Ama hamileyken bu işler çok zor oluyormuş.dira90 canım sende mi taşındın. Dün bizimde nakliyeci geldi. Çok geç taşıdılar. Tekstil ürünleri ve kıyafetleri çarşaflara bohça gibi yapıp siyah büyük poşetlere koymuştm. Ev masumlar apae gibi suan kızım küçük bunhafta annemde kalıcm mutfak daha takılmadı diye 1 aya anck yerleşirim sanrm
Ayyy biz de yapicaz boya badana. Nasıl halledicez bilmiyorum? Kalacak yerimiz de yok.Yok canım taşınma değil ama ufak inşaat tamir isleri vardı onlar yapıldı.Tabi tüm ev yerinden oynadı.Ama hamileyken bu işler çok zor oluyormuş.
Ya Allah yardımcın olsun.Bi de evde küçük çocuk olunca daha zor oluyor.Ben de kv de ye git gel yapıyorum.Evde bi kaç gün duramam.Koku cikana kadar en azından.
Annem diyordu onu, bir yerde toplanıp vurur diye. Muhtemelen hıçkırık tutuyordur. Suyunu içtiği için, yutarken hıçkırık tutuyormuşay kızlar bende şey başladı çocuk içeride titriyo sanki telefonu titreşimde kalmış gibi bir şey oluyor 21+0 da yeni güncellememiz bu oldu akjdsaj sonra bi yerde toplanıyor toplanıyor hoop atıyo kendini napıyor çözemedim sizin titreşim modu açıldı mı?
Beni en cok kalacak yer meselesi gerdi.Bi an önce evimde rahatca ayağımı uzatmak istiyorum yaaAyyy biz de yapicaz boya badana. Nasıl halledicez bilmiyorum? Kalacak yerimiz de yok.
yaaaa ama sağlıklı huzurlu musmutluu ömrü olsun pamuk prensesiiiinSelam hanımlar çok şükür covidi atlattık bugün kızımın gecikmeli doğum gününü kutladık inş seneye kucağımda oğluşumda olurEki Görüntüle 2943098
Valla en kotu öğretmenevinde kalırız diyoruz da, kassandrayi ne yaparız bilmiyorum. Otele bırakmak istemiyorum çocuğumu strese giriyor.Beni en cok kalacak yer meselesi gerdi.Bi an önce evimde rahatca ayağımı uzatmak istiyorum yaa