2022 MAYIS AYI TRANSFERİ OLACAKLAR

Sanmıyorum ağrılar çok normal benim de ağrım çok oluyor hatta bazen tutmadı diye çok üzülüyorum ilişki olmadığı sürede bebeğe zararda gelmez diye düşünüyorum için rahat olsun ya ben şuana kadar yeşillik tüketiyordum hatta düne kadar artık tövbe asla ağzına bile sürmem bugün kana baktın degerim yükselmişti insaAllah kötü bişey olmaz bundan sonrada tüketmem

İnşallah canım ama ağrı normal seyrinden fazla bugun ve sürekli olmuyodu ara ara batma şeklindeydi ağrı gibi değildi bugün devamlı ağrıyo o kokutuyo beni inşallah bişey olmaz her yeşillik değil canım araştırarak ye maydonoz kesinlikle yenmemesi gerektiğini duydum ben düşük yapıyomuş ananasta rahim duvarına incelttiği için düşük oluyomuş bunları araştırmıştım bilmediklerimde mutlaka vardır inşallah kat kat artsın değerlerin sağlıcakla gelsin yavrun

Benim negatif, ama başıma gelmeyen kalmadı bu süreçte. Trafik kazası, bolca stres yaşadım. 2 tane daha dondurulmuş 3 gün embriyosu var, içimiz rahat olsun diye genetik test yaptırıp tekrar deneyeceğiz.
Rabbim yardımcınız olsun insaAllah umarım bundan sonra herşey gönlünce olur Rabbim bebek bekleyen her anneye sanada banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin Allah razı olsun canınızı sıkmayın siz test filan yaptınız mi

Evet benim beta hcg 14 gün 2839 du bugun 18 gün ama yaptırmadım test pazartesi ultrasonum var ona gidicem inşallah kese görmeye
Yaaa çok çok sevindim insaAllah önce yuvasını sonra kalp atışları cinsiyeti derken bi bakmışsınız kucaginiza almissiniz masaAllah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin banada insaAllah

Yaaa çok çok sevindim insaAllah önce yuvasını sonra kalp atışları cinsiyeti derken bi bakmışsınız kucaginiza almissiniz masaAllah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin banada insaAllah
Amin canım inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın.. bu ağrıda geçmiyo ağlıycam kendime sinirimden ve korkumdan

Normal hamileler gibiymiş canım son adet tarihinden itibaren hesaplanıyomuş ben şimdi doktordan geldim keseyi gördüm
Yaaaa çok çok mutlu oldum adına Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insaAllah bana da cuma günü gel denildi insaAllah bende görürüm şuan kaç haftaliksin bide ben bişey daha sormak istiyorum benim tüp bebeği yaptırdığım hastane bana çok uzak farklı bı hastanede muaneme devam etsem sorun olur mu acaba siz kendi hastanenizde mi devam edeceksiniz?

Bende tüp bebeği ankarada yaptırmıştım gebelik takibi için burda bi doktor araştırdım ona gittim canım 5+2 oldum bugun yanlız banada dua et keseyi gördük içinde bebeği göremedik 2 haftaya kadar bebeğinde görülmesi gerekiyor kalp atışı için gittiğimde bebeğimide görmem gerekiyor yani inşallah görürüm kafam biraz ona takıldı bebek hala görülmezse boş gebelik ile adlandırıp kürtaj yapıyolarmış doktorum rahattı daha vaktimiz var görürüz dedi inşallah dediği gibi olur Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

Üzme kendini bebişini de görürsün insaAllah Rabbim bu mutlulugu yarıda bırakmasın 5+2 beş hafta iki gün mü oluyor

Transferi bekleyenler ne durumdalar burda birlik test günün yarındı doktorum perşembe günü test
Merhaba kızlar aranızda yeniyim. Daha nereye yazacağımı bile bulamıyorum allahım herkesin gönlüne göre versin ve kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun. Ben de 29 Mayıs 3. Denememi yaptım. 5. Gün embriyosu tek transfer. 5. Gün evde test yaptım çiftti. 6. gün kan testim 54 7. Gün 100 8. Gün yani bugün 174…. Doktorum perşembe günü tekrar test istedi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun

Tebrik ederim umarım sağlıklı bir gebeliğinz olur sağlıklıcada bebeginizi kucagınıza alırsnz

Tebrik ederim umarım sağlıklı bir gebeliğinz olur sağlıklıcada bebeginizi kucagınıza alırsnz
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallah Dün bitmişti bel ve kasık ağrılarım bugün tekrar başladı.normal mi bilmiyorum Endişe sardı yeniden. Allahım kimseyi sıkıntıda bırakmasın

B
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallah Dün bitmişti bel ve kasık ağrılarım bugün tekrar başladı.normal mi bilmiyorum Endişe sardı yeniden. Allahım kimseyi sıkıntıda bırakmasın
Amin..zor süreçten geçip bu süreci de normal atlakmak zor..endişelerimiz bitmiyor ki normal hamile kalanlardada kasık agrıları oluyor ama biz korkuyoruz Rabbim gönlümüze ferahlık versin bu yolda bizim gibi hisseden yaşayan herkese yardm etsn

ne kadar güzel dua ettiniz amin . İnanır mısınız benim 10 yaşında bir kızım var. Ona kendiliğimden hamile kaldım hiç beklemiyordum. Hiç bir belirtim falan yoktu adet düzensizliğim olduğu için hiç tahmin bile etmiyordum hamile olduğumu. Şimdi 7 yıldır çok zor süreçten geçtim ağır bir dış gebelik geçirdim çok kan kaybettim ölümden döndüm. Doktor ihmaliydi… dualarım tüm isteyenlerle Allahım zorumuzu kolaylaştırsın. Sizin nasıl gidiyor neler yaptınız

Benim çocugm yok maalesef4. Deneyişim tüp bebekte 2 kere hamile kaldım düşük yaşadım siznki kadar düşüğüm zor olmadı ama psikolojik olarak çok yıprandık.şu an ise transferimn 11. günü kan vercem yarın..adet olmadım hiç bi ilaçta kullnmadım günüm geldi.Herkesin bir sınavı var Allahım zorumuzu kolaya çevirsin beklemek bile çok zor kan versem pozitif çıksa bile kendini kaptırma die kendimi idare ediyorum resmen iç savaş yaşıyorm Umarım hayırlı evlatlarımız olur bu yaşadıklarımızın ödülü olurlar..

Allah var umut var… olacak inşallah güzel düşünmeye çalışalım. Yarın güzel haberlerinizi alacağız inşallah Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Bende yarın tekrar test yapmayı düşünüyorum. Doktor perşembe günü istemişti ama yapayım diyorumpeki ilaç kullanmamak doktorunuzun tercihi miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…