2022 MAYIS AYI TRANSFERİ OLACAKLAR

inanın ki yapmaya korkuyorum. Hem yapmak istiyorm hemde istemiyorum öyle bir durumun içindeyim.. ctesi test günüm belkide beklerim bilmiyorum.. kaderimizde ne varsa artık yasicaz bakalim
Bende öyleyim son iki gündür her wc yolunda simdi yapsam diyorum sonra bi bosveeeer geliyor vazgeçiyorum

Kaçıncı gün embriyosu idi? Bugün tekrar test verdiniz mi?aslında artabilir çünkü transfer günü dahil 7. Gün dediğinize göre, çoğu doktorun hesaplamasına göre 6. Gün yapmışsınız. Ben 9. Günde 98 gördüm, her iki günde bi ikiye katlıyorsa, ben de 6. Gün yapsaydım size yakın değer görürdüm diye düşünüyorum

6.gun embriyosu hayır testi yarın vericem umarım hepimiz için en güzeli olur sizde bende herkeste hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşur herkesin değeri kat kat artsın insaAllah daha sonra siz test verdiniz mi yine acaba?

Benim de 6. Gün embriyosu. İkinci testimi 11. Günde vermiştim 353 çıktı

Benimde 8.günümde ogle saatlerinde kahverengi lekelenme basladi 5 saattir ara ara ufak şekilde devam ediyor. Senin lekelenme nasılsın canım? Ne kadar sürdü

Benimde 8.günümde ogle saatlerinde kahverengi lekelenme basladi 5 saattir ara ara ufak şekilde devam ediyor. Senin lekelenme nasılsın canım? Ne kadar sürdü
Benim cok az minnak bi leke geldi onuda ic camasirimda farkettim cnm. Oyle cok bi leke gelmedi. Bugunkan testi yaptırdım. 11. Gunum . Bakalim saat 3 te belli olcak hersey insallah

Benim cok az minnak bi leke geldi onuda ic camasirimda farkettim cnm. Oyle cok bi leke gelmedi. Bugunkan testi yaptırdım. 11. Gunum . Bakalim saat 3 te belli olcak hersey insallah
Hayirlisiyla pozitifi gorursun insallah bizi de haberdar et. O günden sonra yine lekelenme oldu mu?

Son düzenleme:
Hayirlisiyla pozitifi gorursun insallah bizi de haberdar et. O günden sonra yine lekelenme oldu mu?
Canim yaptirdim test sonucu 216.9 :) sukurler olsun iki gun sonra yine yaptircam deger artisinu gormek icin. Lekelenme olmadi baska be de canim. Allahim hepinize nasip etsin bu mutluluğu ins

Ay ay insallah canim allahin izniyle insallah hamilesindir. Bende kan testi yaptirdim. 219.6 cikti deger.:)))))) Sali gunu tekrar yaltircam allahim insallah sanada nasip etsin
super super superrrrr :) Rabbim kucagina alacagin gunleride nasip etsin canim inshallah surecin boyle guzel devam eder

Naptın canım yükseldimi değerinn

Ewt değerim yükseldi şükür fakat aklıma takılan bişey var az önce yemek yaptim bı tatlı kaşığı kadar köri sosu kullandım bunun zararı varmıdır?
Yok canım olmaz bi zararı maydonoz ve nane ananas tüketme düşüğe sebep oluyo bunlar tabi bilmediklerimde var.. bu arada sana bi sorum var ben dün gece afedersin orgazm oldum cinsellik yaşanmadı gece bişey yoktu ama 2-3 saattir ağrım var kasıklarımda günlük olanlardan daha baskın bi ağrı kanamam yok ama çok korkuyorum sen böyle bi durum yaşadınmı bişey olurmu sence kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…