Normal regli belirtileri adet olucam diye çok korkuyorum ki hala korkuyorum sadece geçen gün bacaklarım bı saate yakın feci halde ağrıdı bide karnım sürekli ağır ağırdan kastım hani batmall değil kasılma gibiBelirtiniz var mıydı acaba
Bende öyleyiminanın ki yapmaya korkuyorum. Hem yapmak istiyorm hemde istemiyorum öyle bir durumun içindeyim.. ctesi test günüm belkide beklerim bilmiyorum.. kaderimizde ne varsa artık yasicaz bakalim
Kaçıncı gün embriyosu idi? Bugün tekrar test verdiniz mi?aslında artabilir çünkü transfer günü dahil 7. Gün dediğinize göre, çoğu doktorun hesaplamasına göre 6. Gün yapmışsınız. Ben 9. Günde 98 gördüm, her iki günde bi ikiye katlıyorsa, ben de 6. Gün yapsaydım size yakın değer görürdüm diye düşünüyorumTekrardan merhaba dün transfer günüm dahil 7. Gunundeydim akşam acilde kan verdim ve değerim 33.6 çıktı doktorum gebelik var görünüyor ama sağlıklı bı gebelik diyebilmek için degerinin artmasını söyledi yani testi tekrarliyacam benim gibi olan varmı?
6.gun embriyosu hayır testi yarın vericem umarım hepimiz için en güzeli olur sizde bende herkeste hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşur herkesin değeri kat kat artsın insaAllah daha sonra siz test verdiniz mi yine acaba?Kaçıncı gün embriyosu idi? Bugün tekrar test verdiniz mi?aslında artabilir çünkü transfer günü dahil 7. Gün dediğinize göre, çoğu doktorun hesaplamasına göre 6. Gün yapmışsınız. Ben 9. Günde 98 gördüm, her iki günde bi ikiye katlıyorsa, ben de 6. Gün yapsaydım size yakın değer görürdüm diye düşünüyorum
Benim de 6. Gün embriyosu. İkinci testimi 11. Günde vermiştim 353 çıktı6.gun embriyosu hayır testi yarın vericem umarım hepimiz için en güzeli olur sizde bende herkeste hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşur herkesin değeri kat kat artsın insaAllah daha sonra siz test verdiniz mi yine acaba?
MasaAllahBenim de 6. Gün embriyosu. İkinci testimi 11. Günde vermiştim 353 çıktı
Benimde 8.günümde ogle saatlerinde kahverengi lekelenme basladi 5 saattir ara ara ufak şekilde devam ediyor. Senin lekelenme nasılsın canım? Ne kadar sürdüCanim oncelikle insallah olumlu sonuc alirsin insallah . Bende belirti derken benimde goguslerim hassasiyetlesti birde bilmiyorum ilaclardanmi yada hamileliktenmi kilo aldim cok. Onun disinda birde yuzum hep kabardi alerji gibi. Onun disinda bir belirtim yok bugunde hafif bir kahverengi lekelenme oldu bende. Benimde bugun 8. Gunumdu. Doktora lekelenmeyi sordugumda yerlesme olabilir dedi. Birde hafiften yeni yeni karnimda degisik hismi denir bilmiyorum ama degisik hissediyorum. Bugun yine test yaptim yine aaynu sekilde cizgi cikti hafif. Bemce sende yarin yapabilirsin. Erken gosteren testlerden al yarin ilk sabahtan ac karnina yap. Bakalim insallah seninde cizgi cikar insallah yapinca banada haber ver merak ettim insallah guzel haberlerini bekliyorum
Benim negatif, ama başıma gelmeyen kalmadı bu süreçte. Trafik kazası, bolca stres yaşadım. 2 tane daha dondurulmuş 3 gün embriyosu var, içimiz rahat olsun diye genetik test yaptırıp tekrar deneyeceğiz.Test yaptınız mı acaba
Benim cok az minnak bi leke geldi onuda ic camasirimda farkettim cnm. Oyle cok bi leke gelmedi. Bugunkan testi yaptırdım. 11. Gunum . Bakalim saat 3 te belli olcak hersey insallahBenimde 8.günümde ogle saatlerinde kahverengi lekelenme basladi 5 saattir ara ara ufak şekilde devam ediyor. Senin lekelenme nasılsın canım? Ne kadar sürdü
Canim.sen bugun test yapacaktin noldu yaptinmi merak ediyorum bende hayirlisi olur insBenimde 8.günümde ogle saatlerinde kahverengi lekelenme basladi 5 saattir ara ara ufak şekilde devam ediyor. Senin lekelenme nasılsın canım? Ne kadar sürdü
Hayirlisiyla pozitifi gorursun insallahBenim cok az minnak bi leke geldi onuda ic camasirimda farkettim cnm. Oyle cok bi leke gelmedi. Bugunkan testi yaptırdım. 11. Gunum . Bakalim saat 3 te belli olcak hersey insallah
Yaptım simdilik pozitif kan icin pazartesi yi bekliyoruzCanim.sen bugun test yapacaktin noldu yaptinmi merak ediyorum bende hayirlisi olur ins
Ay ay insallah canim allahin izniyle insallah hamilesindir. Bende kan testi yaptirdim. 219.6 cikti deger.:)))))) Sali gunu tekrar yaltircam allahim insallah sanada nasip etsinYaptım simdilik pozitif kan icin pazartesi yi bekliyoruz
Canim yaptirdim test sonucu 216.9 :) sukurler olsun iki gun sonra yine yaptircam deger artisinu gormek icin. Lekelenme olmadi baska be de canim. Allahim hepinize nasip etsin bu mutluluğu insHayirlisiyla pozitifi gorursun insallahbizi de haberdar et. O günden sonra yine lekelenme oldu mu?
super super superrrrrAy ay insallah canim allahin izniyle insallah hamilesindir. Bende kan testi yaptirdim. 219.6 cikti deger.:)))))) Sali gunu tekrar yaltircam allahim insallah sanada nasip etsin
Saol canim amin insallah Yuce rabbim sizede nasip etsinsuper super superrrrr:) Rabbim kucagina alacagin gunleride nasip etsin canim inshallah surecin boyle guzel devam eder
Aminnn canım inşallahSaol canim amin insallah Yuce rabbim sizede nasip etsin
Naptın canım yükseldimi değerinnTekrardan merhaba dün transfer günüm dahil 7. Gunundeydim akşam acilde kan verdim ve değerim 33.6 çıktı doktorum gebelik var görünüyor ama sağlıklı bı gebelik diyebilmek için degerinin artmasını söyledi yani testi tekrarliyacam benim gibi olan varmı?
Ewt değerim yükseldi şükür fakat aklıma takılan bişey var az önce yemek yaptim bı tatlı kaşığı kadar köri sosu kullandım bunun zararı varmıdır?Naptın canım yükseldimi değerinn
Yok canım olmaz bi zararı maydonoz ve nane ananas tüketme düşüğe sebep oluyo bunlar tabi bilmediklerimde var.. bu arada sana bi sorum var ben dün gece afedersin orgazm oldum cinsellik yaşanmadı gece bişey yoktu ama 2-3 saattir ağrım var kasıklarımda günlük olanlardan daha baskın bi ağrı kanamam yok ama çok korkuyorum sen böyle bi durum yaşadınmı bişey olurmu sence kafayı yicemEwt değerim yükseldi şükür fakat aklıma takılan bişey var az önce yemek yaptim bı tatlı kaşığı kadar köri sosu kullandım bunun zararı varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?