2022 MAYIS AYI TRANSFERİ OLACAKLAR

K
Korkma canım benimde ilk denememdi 5. Gün iki embriyo yerleştirilmişti ayın 18 inde ve ben kan sonucunda pozitifi gördüm inşallah ultrasondada görürüm sadece belirtim kasık batmasıydı benimde

Çok sevindim gerçekten Bence bebeğin seninle canım inşallah devamı gelir sağlıkla kucağına alırsın ben dediğim gibi 25 inde transfer oldum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonrasında değerler değişir mi bilmiyorum. Belirtilerin var mıydı peki ?

K

Korkma canım benimde ilk denememdi 5. Gün iki embriyo yerleştirilmişti ayın 18 inde ve ben kan sonucunda pozitifi gördüm inşallah ultrasondada görürüm sadece belirtim kasık batmasıydı benimde
Kanda gördüysen tereddüt etmene gerek yok ultrasonda da görürsün inşallah hayırlısıyla senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende sadece sırt ağrısı var şuan sizde oldu mu ?

insaAllah çok çok sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın insaAllah ewt dediğiniz gibi hep konuşuyorum bende onunla bugün 6.gunune girdim kan vermemek için zor tutuyorum kendimi dualarınız dan esirgemiyin çok sağolun tekrardan

Evet oldu hala ağrıyo ama benim normaldede ağrırdı ama normaline göre biraz daha yoğun tabi

Canim bence erken daha. Cunku 25 inde transfer olduysan dun 5. Gunun oluyor daha. En azindan bi 7 gun bekle derim ben yani yarin yaomak istersen yapabilirsin. Cunku 7. Gunde bile cok hafif bi cizgi cikiyor . Ben mesela 7. Gunumde yaptim ve bu 6 gun erkenden yapilan gebelik testlerimdem aldim onda bile hafif bi cizgi cikti. Digerlerinden aldim bu ucuz olan gebelik testi tekrar yaptim ondada cikti ama hic yok denecek kadar az cikti. Cunku daha yeni yeni anca salgilanmaya basliyor hcg hormonu. O yuzden sen cok erken yapmışsın. Bence yarin yada 8. Gun tekrar dene :)

Belirti derken canim valla ben anlayamadim acikcasi ben cok kilo aldim 7 kilo kadar ama.onu ilaclara bagliyorum. Ve goguslerim sisti. Simdi 8. Gunum hafif hafif karnim kramlar oluyor cok hafif ten. Birde benim yuzumde niyeyse kizarmalar oldu baya bi niye boyle oldu bilmiyorum acaba bundanmi kaynakli yoksa baska biseydenmi bilmiyorm

Sessiz takipteydim şimdi ben de yazayım.
19 Mayıs tek donuk embriyo transferi oldum. Sonuç
8. Gün 98, 11. Gün 380 geldi.
Ama anladığım kadarıyla kucağa alana kadar hep bir endişeli bekleyiş olacak. Doktor da çok temkinli konuşuyor. Bir sürü kötü ihtimal var kimyasal gebelik kese gelişmemesi bebek gelişmemesi vs gibi. Allah hepsinden hepimiz korusun sağlıkla kucağa alalım.

Verme şuan versende çıkmaz en erken kanda transferin 7.8 günğ çıkıyo istersen 8 gün baktır canım

Merhaba bende 24 Mayısta 6. Gün embryosu transfer oldum 2 adet 4 Haziran test günü dediler bugün benimde 7. Günüm ama içim içimi yiyor varmı yokmu diye erken gebelik testi yapsam belki doğru sonuç vermez diye korkuyorm ama çokta merak ediyorum sizin iyi çıkmış belli çizgi. Acaba bende yapsam varsa cikarmi. Bu arada benm hic belirtim yok göğüs hassasiyeti disinda oda ilaçlardan diye tahmin ediyorum sizin belirtiniz varmi

İçim hiç rahat değil yokmuş gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum beklemek zor olmadığını düşünmek çok daha zor

İçim hiç rahat değil yokmuş gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum beklemek zor olmadığını düşünmek çok daha zor
Canim iyi dusun iyi olsun. Cok dusunup kendini psikolojini bozma hersey Allah tan yuce Rabbim insallah isteyen herkesin kucagini doldursun.insallah guzel sonuclar alirsin olmassa yine denersin kotu dusunme lutfen

Canim oncelikle insallah olumlu sonuc alirsin insallah . Bende belirti derken benimde goguslerim hassasiyetlesti birde bilmiyorum ilaclardanmi yada hamileliktenmi kilo aldim cok. Onun disinda birde yuzum hep kabardi alerji gibi. Onun disinda bir belirtim yok bugunde hafif bir kahverengi lekelenme oldu bende. Benimde bugun 8. Gunumdu. Doktora lekelenmeyi sordugumda yerlesme olabilir dedi. Birde hafiften yeni yeni karnimda degisik hismi denir bilmiyorum ama degisik hissediyorum. Bugun yine test yaptim yine aaynu sekilde cizgi cikti hafif. Bemce sende yarin yapabilirsin. Erken gosteren testlerden al yarin ilk sabahtan ac karnina yap. Bakalim insallah seninde cizgi cikar insallah yapinca banada haber ver merak ettim insallah guzel haberlerini bekliyorum

inanın ki yapmaya korkuyorum. Hem yapmak istiyorm hemde istemiyorum öyle bir durumun içindeyim.. ctesi test günüm belkide beklerim bilmiyorum.. kaderimizde ne varsa artık yasicaz bakalim

inanın ki yapmaya korkuyorum. Hem yapmak istiyorm hemde istemiyorum öyle bir durumun içindeyim.. ctesi test günüm belkide beklerim bilmiyorum.. kaderimizde ne varsa artık yasicaz bakalim
Anliyorum canim seni . İnşaallah hayirli sonuclar alirsin . Rabbim gonlune gore versin insallah

Kutlarim canım sağlıcakla Rabbim kucagina almayı nasip etsin

Belirtiniz var mıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…