Korkma canım benimde ilk denememdi 5. Gün iki embriyo yerleştirilmişti ayın 18 inde ve ben kan sonucunda pozitifi gördüm inşallah ultrasondada görürümMerhaba kızlar. Ben de ayın 25 inde transfer oldum 5. Gün iki embriyo yerleştirildi. Ayın 20 sinde rahim kalınlığım 12 ydi. İlk denemem ve o kadar çok korkuyorum ki.. 4 hazirana test günü verdi doktorum o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Hiçbir belirtim yok sadece sol kasığımda saniyelik batma hissettim. Sizde belirti var mı ?
Çok sevindim gerçektenMERhaba canım. bence hiç korkma. benimde ilk denemem yasım 34. benimde 21 mayıs pazartesi günü transferim gerceklesti .4 haziranda test dediler. evet çok zorlu bii sürec hem psikolojik olarak hemde ilaclardır strestir ama bence en önemli sey psikolojik olarak rahat olmak sonucta verende Allah alanda ALLAH canım olmassa bitakine tekra deneriz. Allahım hayırlı sını versin herzaman inşallah güzel haberlerini akırız. bende bugun dayanamadım test yaptım. bugun 7 günüm hafif silik çıktı resminide ekledim. ama tabiki daha kesin değil hic bisey o yüzden kafanı rahatlat korkularını gider inan oaman hersey daha iyi olcak ins
Kanda gördüysen tereddüt etmene gerek yok ultrasonda da görürsün inşallah hayırlısıylaK
Korkma canım benimde ilk denememdi 5. Gün iki embriyo yerleştirilmişti ayın 18 inde ve ben kan sonucunda pozitifi gördüm inşallah ultrasondada görürümsadece belirtim kasık batmasıydı benimde
insaAllah çok çok sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın insaAllah ewt dediğiniz gibi hep konuşuyorum bende onunla bugün 6.gunune girdim kan vermemek için zor tutuyorum kendimi dualarınız dan esirgemiyin çok sağolun tekrardanCanım 8. Gün 76.3 çıktı 10. Gün 294 çıktı hemşire gebelik var dedi yarın tekrar kan vericem ona göre ultrason tarihi vericek bana… soruna gelirsek bende tuvalete giderken başlarda senin gibiydim ya idrarımı yaparken kasarsam ve düşerse bişey olursa diye büyük tuvalete bile gitmedim 4 gün boyunca sonrasında korkulu bela kabızlıkla baş başa kaldım ne yaptıysam olmadı geçmedi iyice rahatsız etmeye başladı afedersin anüsü zorluyodu dışkı çıkmak için ufak ufak ıkınmayla hallettim mecbur ve tekrarladı bu bi kez yaşamadım demem o ki içini ferah tut elini karnına koy ve onunla konuş güzel hayaller kur orda olduğunu seni bırakmadığını hisset inşallah bebeğin sana tutunur inşallah sende güzel haberle gelirsin buraya
Evet oldu hala ağrıyo ama benim normaldede ağrırdı ama normaline göre biraz daha yoğun tabiKanda gördüysen tereddüt etmene gerek yok ultrasonda da görürsün inşallah hayırlısıylasenin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende sadece sırt ağrısı var şuan sizde oldu mu ?
Canim bence erken daha. Cunku 25 inde transfer olduysan dun 5. Gunun oluyor daha. En azindan bi 7 gun bekle derim ben yani yarin yaomak istersen yapabilirsin. Cunku 7. Gunde bile cok hafif bi cizgi cikiyor . Ben mesela 7. Gunumde yaptim ve bu 6 gun erkenden yapilan gebelik testlerimdem aldim onda bile hafif bi cizgi cikti. Digerlerinden aldim bu ucuz olan gebelik testi tekrar yaptim ondada cikti ama hic yok denecek kadar az cikti. Cunku daha yeni yeni anca salgilanmaya basliyor hcg hormonu. O yuzden sen cok erken yapmışsın. Bence yarin yada 8. Gun tekrar dene :)Çok sevindim gerçektenBence bebeğin seninle canım inşallah devamı gelir sağlıkla kucağına alırsın ben dediğim gibi 25 inde transfer oldum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonrasında değerler değişir mi bilmiyorum. Belirtilerin var mıydı peki ?
Belirti derken canim valla ben anlayamadim acikcasi ben cok kilo aldim 7 kilo kadar ama.onu ilaclara bagliyorum. Ve goguslerim sisti. Simdi 8. Gunum hafif hafif karnim kramlar oluyor cok hafif ten. Birde benim yuzumde niyeyse kizarmalar oldu baya bi niye boyle oldu bilmiyorum acaba bundanmi kaynakli yoksa baska biseydenmi bilmiyormCanim bence erken daha. Cunku 25 inde transfer olduysan dun 5. Gunun oluyor daha. En azindan bi 7 gun bekle derim ben yani yarin yaomak istersen yapabilirsin. Cunku 7. Gunde bile cok hafif bi cizgi cikiyor . Ben mesela 7. Gunumde yaptim ve bu 6 gun erkenden yapilan gebelik testlerimdem aldim onda bile hafif bi cizgi cikti. Digerlerinden aldim bu ucuz olan gebelik testi tekrar yaptim ondada cikti ama hic yok denecek kadar az cikti. Cunku daha yeni yeni anca salgilanmaya basliyor hcg hormonu. O yuzden sen cok erken yapmışsın. Bence yarin yada 8. Gun tekrar dene :)
Verme şuan versende çıkmaz en erken kanda transferin 7.8 günğ çıkıyo istersen 8 gün baktır canıminsaAllah çok çok sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın insaAllah ewt dediğiniz gibi hep konuşuyorum bende onunla bugün 6.gunune girdim kan vermemek için zor tutuyorum kendimi dualarınız dan esirgemiyin çok sağolun tekrardan
Merhaba bende 24 Mayısta 6. Gün embryosu transfer oldum 2 adet 4 Haziran test günü dediler bugün benimde 7. Günüm ama içim içimi yiyor varmı yokmu diye erken gebelik testi yapsam belki doğru sonuç vermez diye korkuyorm ama çokta merak ediyorum sizin iyi çıkmış belli çizgi. Acaba bende yapsam varsa cikarmi. Bu arada benm hic belirtim yok göğüs hassasiyeti disinda oda ilaçlardan diye tahmin ediyorum sizin belirtiniz varmiMERhaba canım. bence hiç korkma. benimde ilk denemem yasım 34. benimde 21 mayıs pazartesi günü transferim gerceklesti .4 haziranda test dediler. evet çok zorlu bii sürec hem psikolojik olarak hemde ilaclardır strestir ama bence en önemli sey psikolojik olarak rahat olmak sonucta verende Allah alanda ALLAH canım olmassa bitakine tekra deneriz. Allahım hayırlı sını versin herzaman inşallah güzel haberlerini akırız. bende bugun dayanamadım test yaptım. bugun 7 günüm hafif silik çıktı resminide ekledim. ama tabiki daha kesin değil hic bisey o yüzden kafanı rahatlat korkularını gider inan oaman hersey daha iyi olcak ins
İçim hiç rahat değil yokmuş gibi hissediyorum. Çok üzülüyorumCanim bence erken daha. Cunku 25 inde transfer olduysan dun 5. Gunun oluyor daha. En azindan bi 7 gun bekle derim ben yani yarin yaomak istersen yapabilirsin. Cunku 7. Gunde bile cok hafif bi cizgi cikiyor . Ben mesela 7. Gunumde yaptim ve bu 6 gun erkenden yapilan gebelik testlerimdem aldim onda bile hafif bi cizgi cikti. Digerlerinden aldim bu ucuz olan gebelik testi tekrar yaptim ondada cikti ama hic yok denecek kadar az cikti. Cunku daha yeni yeni anca salgilanmaya basliyor hcg hormonu. O yuzden sen cok erken yapmışsın. Bence yarin yada 8. Gun tekrar dene :)
Durdurabildim kendimi şükür vermedim umarım Allah herkesin gönlüne göre verirVerme şuan versende çıkmaz en erken kanda transferin 7.8 günğ çıkıyo istersen 8 gün baktır canım
Canim iyi dusun iyi olsun. Cok dusunup kendini psikolojini bozma hersey Allah tan yuce Rabbim insallah isteyen herkesin kucagini doldursun.insallah guzel sonuclar alirsin olmassa yine denersin kotu dusunme lutfenİçim hiç rahat değil yokmuş gibi hissediyorum. Çok üzülüyorumbeklemek zor olmadığını düşünmek çok daha zor
Canim oncelikle insallah olumlu sonuc alirsin insallah . Bende belirti derken benimde goguslerim hassasiyetlesti birde bilmiyorum ilaclardanmi yada hamileliktenmi kilo aldim cok. Onun disinda birde yuzum hep kabardi alerji gibi. Onun disinda bir belirtim yok bugunde hafif bir kahverengi lekelenme oldu bende. Benimde bugun 8. Gunumdu. Doktora lekelenmeyi sordugumda yerlesme olabilir dedi. Birde hafiften yeni yeni karnimda degisik hismi denir bilmiyorum ama degisik hissediyorum. Bugun yine test yaptim yine aaynu sekilde cizgi cikti hafif. Bemce sende yarin yapabilirsin. Erken gosteren testlerden al yarin ilk sabahtan ac karnina yap. Bakalim insallah seninde cizgi cikar insallah yapinca banada haber ver merak ettim insallah guzel haberlerini bekliyorumMerhaba bende 24 Mayısta 6. Gün embryosu transfer oldum 2 adet 4 Haziran test günü dediler bugün benimde 7. Günüm ama içim içimi yiyor varmı yokmu diye erken gebelik testi yapsam belki doğru sonuç vermez diye korkuyorm ama çokta merak ediyorum sizin iyi çıkmış belli çizgi. Acaba bende yapsam varsa cikarmi. Bu arada benm hic belirtim yok göğüs hassasiyeti disinda oda ilaçlardan diye tahmin ediyorum sizin belirtiniz varmi
inanın ki yapmaya korkuyorum. Hem yapmak istiyorm hemde istemiyorum öyle bir durumun içindeyim.. ctesi test günüm belkide beklerim bilmiyorum.. kaderimizde ne varsa artık yasicaz bakalimCanim oncelikle insallah olumlu sonuc alirsin insallah . Bende belirti derken benimde goguslerim hassasiyetlesti birde bilmiyorum ilaclardanmi yada hamileliktenmi kilo aldim cok. Onun disinda birde yuzum hep kabardi alerji gibi. Onun disinda bir belirtim yok bugunde hafif bir kahverengi lekelenme oldu bende. Benimde bugun 8. Gunumdu. Doktora lekelenmeyi sordugumda yerlesme olabilir dedi. Birde hafiften yeni yeni karnimda degisik hismi denir bilmiyorum ama degisik hissediyorum. Bugun yine test yaptim yine aaynu sekilde cizgi cikti hafif. Bemce sende yarin yapabilirsin. Erken gosteren testlerden al yarin ilk sabahtan ac karnina yap. Bakalim insallah seninde cizgi cikar insallah yapinca banada haber ver merak ettim insallah guzel haberlerini bekliyorum
Anliyorum canim seni . İnşaallah hayirli sonuclar alirsin . Rabbim gonlune gore versin insallahinanın ki yapmaya korkuyorum. Hem yapmak istiyorm hemde istemiyorum öyle bir durumun içindeyim.. ctesi test günüm belkide beklerim bilmiyorum.. kaderimizde ne varsa artık yasicaz bakalim
Amin canım benim inşallahDurdurabildim kendimi şükür vermedim umarım Allah herkesin gönlüne göre verir
Kutlarim canım sağlıcakla Rabbim kucagina almayı nasip etsinSessiz takipteydim şimdi ben de yazayım.
19 Mayıs tek donuk embriyo transferi oldum. Sonuç
8. Gün 98, 11. Gün 380 geldi.
Ama anladığım kadarıyla kucağa alana kadar hep bir endişeli bekleyiş olacak. Doktor da çok temkinli konuşuyor. Bir sürü kötü ihtimal var kimyasal gebelik kese gelişmemesi bebek gelişmemesi vs gibi. Allah hepsinden hepimiz korusun sağlıkla kucağa alalım.
Amin canım benim
Tekrardan merhaba dün transfer günüm dahil 7. Gunundeydim akşam acilde kan verdim ve değerim 33.6 çıktı doktorum gebelik var görünüyor ama sağlıklı bı gebelik diyebilmek için degerinin artmasını söyledi yani testi tekrarliyacam benim gibi olan varmı?Amin canım benim inşallah
Belirtiniz var mıydı acabaTekrardan merhaba dün transfer günüm dahil 7. Gunundeydim akşam acilde kan verdim ve değerim 33.6 çıktı doktorum gebelik var görünüyor ama sağlıklı bı gebelik diyebilmek için degerinin artmasını söyledi yani testi tekrarliyacam benim gibi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?