2022 Mayıs Haziran transfer olanlar

Amiiin Amiiin cok zor hayat şartları zaten cok aşırı zorlaştı
Dün transfer günüm belli oldu, gebelik aşısı, dondurma transfer, yapıştırma kasılma ilacı vs. hepsi 15.140 TL Her şey o kadar zamlanmış ki , Ocak ayında korona olmayıp transfer olsaydım 10.500 TL ödeyecektim Ekstra ilaçlar verdiler onlarda indirimli 1.650 TL tuttu.

Benim 1 embriyon var onu da transfer ettirip bırakıcam 1 tane koruyucu aile olarak aldik bir daha aliriz anne olmak illa doğurmak değil hem fiyatlar hem vücut düzeni bozulması hic iyi değil adetim falan sacma sapan oluyo 2 aydır normalde 4 yada 5. gün biter 12 gun oldu hala bitmiyor bel ağrısından duramaz oldm o yuzden konuyu kapatcaz biz ins emeklerimiz yağlı olsun rabbim hayırlısıyla pozitifi gösterip kucagimizi doldursun ama benim son 1 transferi olucak

Kesinlikle haklısın bizde öyle kalan embriyoları da deneyip nasip artık hayırlısı böyleymiş diyeceğiz. masrafı maliyeti, moralman çöküyorsun vs. çok yıpratıcı süreç, hayırlısı olsun inş. 2 tane kedimiz var (Biri torun :)) çocuklarımız gibi baktığımız kayınvalidem bile yıllardır alıştı onlara biz tatile gittik geçen hafta babannesine bırakıyoruz P Amin inş. pozitifi görürsün bu defa canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Hem senin daha yaşın da genç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…