- 5 Haziran 2022
- 42
- 22
- 8
- 34
Konyadayimben şehir hast de yaptırıyorum ya bizde problem yok acaba dollenme de mi problem die ilk tup bebek denememiz idi 1 tane dha embriyomuzvar 8 hücreli dediler ona bu koyulan da 7 hucreliydii insallah diğer embriyo tutar 5 yildir olmuyo 3 asilama 1 tup bebek yaptikYılmak yok, yola devam etmeliyiz.İnşallah diğeri tutar canım. Benim arkadaşımın 5. Tüp bebeği tuttu. Ummadık anda oluveriyor bazen.
Başka donmuş yumurtanız var mı. Hangi hastanede transferiniz olmuştu
Konyadayimben şehir hast de yaptırıyorum ya bizde problem yok acaba dollenme de mi problem die ilk tup bebek denememiz idi 1 tane dha embriyomuzvar 8 hücreli dediler ona bu koyulan da 7 hucreliydii insallah diğer embriyo tutar 5 yildir olmuyo 3 asilama 1 tup bebek yaptik
Hayir bir de devlette 3 hak var devlette bile 15 bini buluyormus ozellerde 80 bine kadar fiyat cikiyor imkan da yoko korkutuyor beniYılmak yok, yola devam etmeliyiz.İnşallah diğeri tutar canım. Benim arkadaşımın 5. Tüp bebeği tuttu. Ummadık anda oluveriyor bazen.
Başka donmuş yumurtanız var mı. Hangi hastanede transferiniz olmuştu
Tutmadı cnm benim negatif çıktı adet bekliyorumCanm nasil geçiyor son gunler test denedinmi
Merhabalar hanımlar 30 mayısta transfer oldum bğ süre zarfında transfer olup nelere dikkat ettiğinizi ve neler yaşadığınızı ne yapılması gerektiği kaçıncı gün kan verdiğinizi bilgi olarak yazarmısınız benim akşam iğne gibi batmalarım oldu ve sık sık idrarım var
Merhaba benim 2 Haziranda dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı ilk günlerde herhangi bir belirti olmuyor zaten 4.günden sonra kaşık agrılarım başladı bel agrımda çok oldu şu an 10.günüm test yaptım ve 2.çizgi çok silikti pazartesi kan vericem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızSonuçunuz belli oldu mu
Napalim bize nasip değilmiş su an zamanı var demekki sen de mi bugun öğrendinTutmadı cnm benim negatif çıktı adet bekliyorum
Canm yarin kan ver net olur belirti arama benim bugun kabak gibi negatif cikti ama hala goguslerm sert ve acio hic bisey hissetmeden kalan da var adet olucam sanıp kalan da 11.gunde belli olur zten değerine goreMerhaba benim 2 Haziranda dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı ilk günlerde herhangi bir belirti olmuyor zaten 4.günden sonra kaşık agrılarım başladı bel agrımda çok oldu şu an 10.günüm test yaptım ve 2.çizgi çok silikti pazartesi kan vericem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Pazartesi günü randevum canım hakkımızda hayırlısı inşallahCanm yarin kan ver net olur belirti arama benim bugun kabak gibi negatif cikti ama hala goguslerm sert ve acio hic bisey hissetmeden kalan da var adet olucam sanıp kalan da 11.gunde belli olur zten değerine gore
Genetik test isterler sanırım bir sonrası İçin. Çünkü tutmama sebebi ya genetik sorun ya yaş ya da rahim sorunları diye biliyorumKonyadayimben şehir hast de yaptırıyorum ya bizde problem yok acaba dollenme de mi problem die ilk tup bebek denememiz idi 1 tane dha embriyomuzvar 8 hücreli dediler ona bu koyulan da 7 hucreliydii insallah diğer embriyo tutar 5 yildir olmuyo 3 asilama 1 tup bebek yaptik
Yaaaa çok güzel haber. E oldu o zamanMerhaba benim 2 Haziranda dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi yapıldı ilk günlerde herhangi bir belirti olmuyor zaten 4.günden sonra kaşık agrılarım başladı bel agrımda çok oldu şu an 10.günüm test yaptım ve 2.çizgi çok silikti pazartesi kan vericem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Sağol canımYaaaa çok güzel haber. E oldu o zamanbende salı günü transfer olucam inşallah.
Sizde polikistik mi var canım. Sorun neydi
Kuzu ben devlette bir aşılama oldum. Travma geçirecektim az kalsın. Bazı şeyler gördüm. Korktum, bir daha gitmedim devlete. Devlet aşılama sonrası sana tüp bebek yapalım dedi. Ben başka yerde yaptırıcam tüp bebeği dedim. Özel de tedavi görüyorum. Ever bizi biraz zorladı ama gözümüzü kararttık, yeterli biz iyi olalım yeterli evladımız olsun dedik. Bizim ilaçlarla birlikte 40 bin falan tuttu. İçinde rahim dinlerdin, dondurma işlemleri falanda var. Benim 9 embriyom donduruldu. Rabbim ilk deneme de nasip etmezse en azından diğer denemelerde tedavi olmadan direkt transfer işlemim olacak. Bir de ben devlet hastanelerin laboratuvarları biraz eski diyorlar cihazlar falan. Bilmiyorum ne kadar doğru. Ben ister özel ister devlet olsun işin ehli bir doktora denk gelmekte çok önemli kuzu. Ama sen raporunu alıpta özel hastaneye gidebilirdin. İndirim yapıyorlar.çHayir bir de devlette 3 hak var devlette bile 15 bini buluyormus ozellerde 80 bine kadar fiyat cikiyor imkan da yoko korkutuyor beni
Canm bende asilamalarda özele gittim basima gelmeyen kalmadi sehir hastanesinde herkes tanidik bir de dr um inanilmaz iyi kac dr gezdim ilk defa rahat yattim o masaya insallah kalan embriyo tutunur da grek kalmaz bizde ev yok araba yok arkamızda aile yok malesef o yuzden de korkuyrm iste dr um ii ama hakkım biter de kalamazsam die endişem bi daha gidemem eşimin yaşı 39 yas da gdio valla cok zor bi sınav bu rabbim hakkıyla ana baba olacak herkese nasip etsin ben koruyucu aile olarak yurttan cocuk bile aldim 2 buçuk yıl oluyo cocuk sevgim inanılmaz eşimin de öyle zaten olmazsa 1 tane daha alalim dedik rabbim ol der birgün olursa olur artik düşünmek istemiyorumKuzu ben devlette bir aşılama oldum. Travma geçirecektim az kalsın. Bazı şeyler gördüm. Korktum, bir daha gitmedim devlete. Devlet aşılama sonrası sana tüp bebek yapalım dedi. Ben başka yerde yaptırıcam tüp bebeği dedim. Özel de tedavi görüyorum. Ever bizi biraz zorladı ama gözümüzü kararttık, yeterli biz iyi olalım yeterli evladımız olsun dedik. Bizim ilaçlarla birlikte 40 bin falan tuttu. İçinde rahim dinlerdin, dondurma işlemleri falanda var. Benim 9 embriyom donduruldu. Rabbim ilk deneme de nasip etmezse en azından diğer denemelerde tedavi olmadan direkt transfer işlemim olacak. Bir de ben devlet hastanelerin laboratuvarları biraz eski diyorlar cihazlar falan. Bilmiyorum ne kadar doğru. Ben ister özel ister devlet olsun işin ehli bir doktora denk gelmekte çok önemli kuzu. Ama sen raporunu alıpta özel hastaneye gidebilirdin. İndirim yapıyorlar.ç
Canım bende polikistik. Polikistik olduğum İçin çok umutsuzdum benSağol canımsenin de hayırlı olsun inşallah pozitifi alırsın bende polikistik over var senin neyin vardı canım
Valla bilmiyorum ne diyecekler bakalm p tesi ne derlerse de yapıcaz sonuna kadar sonrası nasip diyecez yine canmGenetik test isterler sanırım bir sonrası İçin. Çünkü tutmama sebebi ya genetik sorun ya yaş ya da rahim sorunları diye biliyorum
Amin inşallah canm rabbim ol der ve olur inşallahPazartesi günü randevum canım hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah güzel haberler alıcakların kelebeğin karnına konucak hiç umutsuz düşünme hep pozitif düşün canım inşallah tutunucakCanım bende polikistik. Polikistik olduğum İçin çok umutsuzdum ben
Hatta düne kadar yine pozitiftim ama bugun bilmiyorum bir umutsuzluk oldu içime. Belki transfer günü yaklaştığı İçin sonuç olumsuz olur diye endişeleniyor olabilirim. Salı günü 4aa embriyo transfer olacak. Geceleri yatmadan embriyomla konuşuyorum uzaktan, hadi anneciğim gel seni çok özledik, bize güven ve gelll diye konuşup duruyorumAy iki gün sonra içimde minnak bir canlı olacak İnşallah tutunur yavrum, meleğim
Aynen canım diyorum ya ne olursa önemli olan doktor. Eğer doktorunu sevdin ve güvendiysen doğru karar vermişsinizdir. İnşallah olur canım benim. Senin içinde dua edicem. Yani aşılamam tutmadığı İçin sanki tüp bebekte tutmayacakmış gibi bugün tuhaf bir kaygı ile başladım güne, hala da böyleyimCanm bende asilamalarda özele gittim basima gelmeyen kalmadi sehir hastanesinde herkes tanidik bir de dr um inanilmaz iyi kac dr gezdim ilk defa rahat yattim o masaya insallah kalan embriyo tutunur da grek kalmaz bizde ev yok araba yok arkamızda aile yok malesef o yuzden de korkuyrm iste dr um ii ama hakkım biter de kalamazsam die endişem bi daha gidemem eşimin yaşı 39 yas da gdio valla cok zor bi sınav bu rabbim hakkıyla ana baba olacak herkese nasip etsin ben koruyucu aile olarak yurttan cocuk bile aldim 2 buçuk yıl oluyo cocuk sevgim inanılmaz eşimin de öyle zaten olmazsa 1 tane daha alalim dedik rabbim ol der birgün olursa olur artik düşünmek istemiyorum
Valla bilmiyorum ne diyecekler bakalm p tesi ne derlerse de yapıcaz sonuna kadar sonrası nasip diyecez yine canm
Amin canım benim, dua et bana daİnşallah güzel haberler alıcakların kelebeğin karnına konucak hiç umutsuz düşünme hep pozitif düşün canım inşallah tutunucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?