- 11 Haziran 2022
- 66
- 61
- 3
- 27
İnşallah canım dualarım seninle ve bizim gibi olan herkesle korkulacak bişey değil benim de çok düzensizAmin canım benim, dua et bana da
Polikistik overlı olup gebelik kalanları duydukça umut oluyor bana
Çünkü bu hastalık benim gözümü çok korkutuyor. Sanırım dereceleri de var bunun. İleri derece demişti sanki doktor bana adetlerimde öyle çok düzensizlik yoktu anlamadım.
Canm benm insallah tutacak negatif düşünme hic bir zman o kadar pko var ki gebe kalan dua edelim bol.bol başaracaksın ama transferden sonra psikolojini hep iyi tut rabbimin izniyle o istediği zaman olucak biz sdce vesile arıyoruz. Koruyucu aile olmak da su hayatta yaptığım en doğru şeymiş kizimi görsen aynı ben bilmeyen kimse farketmiyor o kadar benziyor ki yaradan ayarlıyor rabbim layık etsin insallah ve ona bir kardeş versin o bunu cok istiyorAynen canım diyorum ya ne olursa önemli olan doktor. Eğer doktorunu sevdin ve güvendiysen doğru karar vermişsinizdir. İnşallah olur canım benim. Senin içinde dua edicem. Yani aşılamam tutmadığı İçin sanki tüp bebekte tutmayacakmış gibi bugün tuhaf bir kaygı ile başladım güne, hala da böyleyim
Birde polikistikler zor vaka diyorlar, bende polikistik.
Benim eşimde 39 a giriyor. Çok üzülüyorum. Ama bu üzüntü beni hiç bir zaman dur ve ya ara ver dedirtmedi. Hep üstüne gittim ve gittiği yere kadar güçü.im yetene kadar tedavi olacağım.
Bu arada ne kadar güzel bir davranış, bşr çocuğa sahiplenmek, korumakÇok iyi birisisiniz belli. Allahım tez zamanda güzel yüreğinizi rahatlatsın inşallah Herkes bu cesareti gösteremez
İnşallah canım dualarım seninle ve bizim gibi olan herkesle korkulacak bişey değil benim de çok düzensiz
İnşallah ikimizinde emekleri boşa gitmesinCanm benm insallah tutacak negatif düşünme hic bir zman o kadar pko var ki gebe kalan dua edelim bol.bol başaracaksın ama transferden sonra psikolojini hep iyi tut rabbimin izniyle o istediği zaman olucak biz sdce vesile arıyoruz. Koruyucu aile olmak da su hayatta yaptığım en doğru şeymiş kizimi görsen aynı ben bilmeyen kimse farketmiyor o kadar benziyor ki yaradan ayarlıyor rabbim layık etsin insallah ve ona bir kardeş versin o bunu cok istiyor
Yok hiç bilmeyen e söylemiyoruz evlatlık gibi ama soyadı kendinin 18 yaşında isterse alabilirim anne babası yaşadığı icin alamıyoruz malesef ama cok da önemli diil bekleriz hep bizimle bizi tercih etti son zamanlarda da zten hep soyluyor ailesiyle gorusturduk ona hakki vardi cunku 5 yasina gelince anlamaya basladi sanirim onlar diil siz benm annem babamsiniz diyorİnşallah ikimizinde emekleri boşa gitmesin
Yediğimiz ilaçların çektiğimiz duygusal acıların, emeklerin haddi hesabı yok.
Bazen evladına sahip çıkmayan ya da önemsemeyen birini görünce çıldırıyorum.
Bence kimseye söylemeyin her kes öz kızınız bilsin. Sizin özeliniz olsun kalsınKoruyu aile dediğiniz yani sürekli sizde kalıyor belirli bir yıl sonrada nüfusunuza alıyorsunuz değil mi
Yaa kıyamamYok hiç bilmeyen e söylemiyoruz evlatlık gibi ama soyadı kendinin 18 yaşında isterse alabilirim anne babası yaşadığı icin alamıyoruz malesef ama cok da önemli diil bekleriz hep bizimle bizi tercih etti son zamanlarda da zten hep soyluyor ailesiyle gorusturduk ona hakki vardi cunku 5 yasina gelince anlamaya basladi sanirim onlar diil siz benm annem babamsiniz diyor
Amin canım rica ederimAyyy çok rahatladimmm çok Sagol canım 2 günüm kaldi insallah bende pozitifi görürüm Allah isteyen herkesin kucağını doldursun insallah çok heyecanlı bi süreç beklemek en zor imiş
Çok teşekkür ederim amin canım,en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin rabbimTebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin. Haklisin takmadikda oluyor. Ben hatta ikizlere yeni hamileydim dogal yollarla. Testden bir gun once evi dip koşe temizlemişdim, evimiz 5ci katta ve asansor çalişmiyor. Iki defa koşarak inip çikmişdim. Ve en can alici yani da 7bin adim atmişdimaslinda o aya umudum yoktu. Çunki sonraki adetle tup bebege karar vermişdik. 5ci ayinda farkli nedenden kaybettim ama o bana ders oldu ne kadar rahatsan o kadar guzel oluyor. Tabi benim yaptiklarimi yapmasini kimseye onermem. Yine de yataga mahkum etmesinler kendilerini
Canım şimdi diğer sayfada gördüm sonucu yazmışsın ben görmeden yazmıştım diğer mesajı,benimde 1.si tutmamıştı çok üzülmüştüm ama gerçekten herşeyin hayırlısı sana dualar gönderiyorum içten inşallah 2.denemede herşey çok güzel olacakAmin inşallah canm rabbim ol der ve olur inşallah
Amin tesekkur ederim. Evet o aralar yumurtlama donemine kadar surekli yuruyuş ediyordum. Ama o ay zaten olmuycak hamilelik tup bebek olacak diye adete kadar yapicakdim)Çok teşekkür ederim amin canım,en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin rabbim
Kaybettiğin meleklerinin duası hep seninle eminim
Yalnız gerçekten maratona çıkmış gibi hareket etmişsin maşallahAma bak tez doğru tutacak olan tutuyor
Alamaz canm eskiden az da olsa oluyormuş da artik olmuyor alma durumu olanları da başta soyluyorlar biz olmasin gec olsun bizim olsun dedik ailesi düzgün bi aile deil oradaki çocukların bakanlıkta cocuk psikolojisini öncelik aldığı icin vermiyorYaa kıyamamRabbim bahtını yolunu aydınlık etsin miniğin
Ailesi ilerde isteyebilir ama canım, ben çok duydum böyle. Tam alışıyorsun sonra elinden alıyorlar. İnşallah sorunsuz ilerler her şey.
Ailesi durumu olmadığı İçin size teslim etti sanırım. Hiç özlemiyorlar mı evlatlarını peki.
Olmadı canm benim p tesi dr a gdcem 1 embryo daha var onu denicezAmin canım rica ederimah zor olmaz mı saatler geçmiyor beklerken,öğren bizede güzel müjdeler ver inşallah
Insallah canm insallah Nasipten öte yol yokCanım şimdi diğer sayfada gördüm sonucu yazmışsın ben görmeden yazmıştım diğer mesajı,benimde 1.si tutmamıştı çok üzülmüştüm ama gerçekten herşeyin hayırlısı sana dualar gönderiyorum içten inşallah 2.denemede herşey çok güzel olacak
İnşallah hep birlikte nice güzel senelerin olurAlamaz canm eskiden az da olsa oluyormuş da artik olmuyor alma durumu olanları da başta soyluyorlar biz olmasin gec olsun bizim olsun dedik ailesi düzgün bi aile deil oradaki çocukların bakanlıkta cocuk psikolojisini öncelik aldığı icin vermiyor
Amin inşallah canm hepimizin kucağı dolu dolu olsun inşallahİnşallah hep birlikte nice güzel senelerin olurinşallah bir de kardeş gelir
Özel'de deniyoruz aynen dediğin gibi 80 ne ki 100 bini geçti daha transfer ücreti diğer masraflar hariç yani. Kullandığımız iğne ve ilaçlar ithal döviz arttıkça onlarda artıyor sürekliHayir bir de devlette 3 hak var devlette bile 15 bini buluyormus ozellerde 80 bine kadar fiyat cikiyor imkan da yoko korkutuyor beni
Aynen öyle gücü yetmeyenlervar herseyini verip deneyen var rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla bir an önce versin inşallahÖzel'de deniyoruz aynen dediğin gibi 80 ne ki 100 bini geçti daha transfer ücreti diğer masraflar hariç yani. Kullandığımız iğne ve ilaçlar ithal döviz arttıkça onlarda artıyor sürekli
Amin inş hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın Maddi manevi yıpratıcı , bizim şirkette var eleman yetmediği yerde Vodafone faturalı telefon alıp satmışlar parasını ödeyebilmek için ama onu da ödeyemeyince şimdi icra evrakları geliyorAynen öyle gücü yetmeyenlervar herseyini verip deneyen var rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla bir an önce versin inşallah
Amiiin Amiiin cok zor hayat şartları zaten cok aşırı zorlaştıAmin inş hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın Maddi manevi yıpratıcı , bizim şirkette var eleman yetmediği yerde Vodafone faturalı telefon alıp satmışlar parasını ödeyebilmek için ama onu da ödeyemeyince şimdi icra evrakları geliyorAllah hepimizin yardımcısı olsun , daha önce deneyenlerin bu kez olsun, ilk defa deneyecek olanlarında ilk seferde Tutsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?