Sagol cnm. Ben gozlerim acik sabahin olmasini bekliyorum. Wcye gitmeye korkuyorum..Saron ve Elif ne durumdasınız kızlar? Insallah dogru tedaviyle sıfa bulursunuz. Haber verın nolur dualarım sızınle... Hepımız vaktnde saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza ınsallah
Gece ayni ayni yasadim. Artik boyle seyler olmaz derken senin de msjini gordum. Insallah sen de bebek de iyisinizdir. Ben de sabahi bekliyorum acile gidicemÇok korkuyorum ya lekelenme şeklinde kanamam oldu acile geldim şimdi doktoru bekliyorum dua edin kalp atışını da gördük ya bişey olmasın
Benim ki tüp bebek olduğu icin hesaplayamıyorumdöllenme tarihini baz alırsak erkek çıkıyor ama 9 tane embriyom var hepsi mi erkek yani. Biraz saçma açıkçası
Ben dün gece erkek çocuğu gördüm rüyamda ama eltim doğum yapacak Çarşamba günü oğlu oluyor ikinci oğlu kucağıma aliyorum ay nekadr da abisine benziyor maşallah ne tatlı tombiş kurban olurum seni verene ne güzelsin diyorum bebek gülüyor bu nasıl gülüyor diyorum uyaniyorum nasıp kısmet sağlıkla gelsinler de çin takvimine gelince ben pek inanmıyorum kızımda tutmadı birde yumurtlamaya göre bakılması gerektiği aslında söyleniyor son adete göre bakarsam erkek yumurtlamaya göre bakarsam kız bakalım ne olacakKızlarrüyasında bebek gören oldu mu cinsiyetini yani. İnanıyormusunuz buna? Ben oğlumda görmüştüm tıpkı gördüğüm gibi doğmuştu. Bunuda gördüm. Şimdi içimde bi mutluluk var ki anlatamam yani
Rüyamda geçen gün ultrasondan gördüm bebeğimi.Kızlarrüyasında bebek gören oldu mu cinsiyetini yani. İnanıyormusunuz buna? Ben oğlumda görmüştüm tıpkı gördüğüm gibi doğmuştu. Bunuda gördüm. Şimdi içimde bi mutluluk var ki anlatamam yani
Aaa bu gece bende gördüm vallahiKızlarrüyasında bebek gören oldu mu cinsiyetini yani. İnanıyormusunuz buna? Ben oğlumda görmüştüm tıpkı gördüğüm gibi doğmuştu. Bunuda gördüm. Şimdi içimde bi mutluluk var ki anlatamam yani
Nasıl oldunGece wcye kalktim peceteye leke seklinde kananam geldi. Sabah nasil olacak bilmiyorum. Haftalardir yoktu neyin nesi bu simdi...Yarin pazar doktoruma gidemem mecbur acilden.
Ben varım bazen kafamı hiç kaldıramıyorum uyurken alttaki komşunun yemek kokusuna uyanıyorum öğürmektek boğazım yara oldu. Allahım eşimden tiksindirme beni diye dua ediyorum sigara içiyor bende kokusuna tahammül edemiyorumBen ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordur
Ayy bnde güldüm çok iyi tam kızım o koltuktan o koltuğa atlıyor sandalyeleri ters çevirip parkur yapıyor içinden geçiyor
Kızlar mide bulantısından maf oldum bnm gibi olan yok sanırım gecenin bu saati uykumdan uyandım bulantiya istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum ne iyi gelir bu duruma lütfen yardımcı olun
Bende çay ve zeytin belkide cinsiyetleri aynıdırHepimizin farklı oluyor ben kahve kokusundan rahatsız olmuyorum ama çaydan o kadar tiksindim birde zeytin ve zeytinyağı bunlar zirvedekiler
Ben dün gece erkek çocuğu gördüm rüyamda ama eltim doğum yapacak Çarşamba günü oğlu oluyor ikinci oğlu kucağıma aliyorum ay nekadr da abisine benziyor maşallah ne tatlı tombiş kurban olurum seni verene ne güzelsin diyorum bebek gülüyor bu nasıl gülüyor diyorum uyaniyorum nasıp kısmet sağlıkla gelsinler de çin takvimine gelince ben pek inanmıyorum kızımda tutmadı birde yumurtlamaya göre bakılması gerektiği aslında söyleniyor son adete göre bakarsam erkek yumurtlamaya göre bakarsam kız bakalım ne olacak
Rüyamda geçen gün ultrasondan gördüm bebeğimi.ultrasondan bakılıyormusum çok net görünüyor ama yanakları tombiş tombiş dudaklarını büzmüş kız dı galiba rüyamda daha gerçeğini göremedim hayırlı sağlıklı olsunda
Hadi hayırlısıAaa bu gece bende gördüm vallahi
Kızlarrüyasında bebek gören oldu mu cinsiyetini yani. İnanıyormusunuz buna? Ben oğlumda görmüştüm tıpkı gördüğüm gibi doğmuştu. Bunuda gördüm. Şimdi içimde bi mutluluk var ki anlatamam yani
Kızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye
Canım gelmıs gecmıs olsun ınsallah okadar saglıklı hamılelık gecırısın kı unutursun bu yasadııklarınıKızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?