- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımOyyy kiyamammm burnu tikaliysa da ememez aciyorsun dimi burnunu
Kızlar benim sinüzitler ağrımaya başladı ne yapacağım bilmem parol etkisi geçiyor bir zaman sonra.Boğazımda acıyor biraz. Üşüttüm dün çok soğuktuKızımda 6 saat uyudu emmeye kalktı gece 1 kere yorgunluktan bayıldı yavrum.
Burnum açıkta kaşlarımın oradakiler ağrıyor. Öyle bir şey ki bu ağrısı kemiklere kadar vuruyor. Bu yüzden ya iğne yiyorum ya da serum. İnşallah ilerlemez, emziriyorum diye onları da yaptıramam sanırımParol cok fayda etmiyor oyle agrilara ama mecbur kullaniyoruz.Karbonatli tuzlu su ile acmaya calissan fayda eder mi ki
Burnum açıkta kaşlarımın oradakiler ağrıyor. Öyle bir şey ki bu ağrısı kemiklere kadar vuruyor. Bu yüzden ya iğne yiyorum ya da serum. İnşallah ilerlemez, emziriyorum diye onları da yaptıramam sanırım
Taze Zencefil limon tarcin cay demle cok iyi geliyor bogaza amaKızlar benim sinüzitler ağrımaya başladı ne yapacağım bilmem parol etkisi geçiyor bir zaman sonra.Boğazımda acıyor biraz. Üşüttüm dün çok soğuktuKızımda 6 saat uyudu emmeye kalktı gece 1 kere yorgunluktan bayıldı yavrum.
Benimkininde eller surekli agzinda eller hep islakgünaydın kızlar. bebeğinde diş kaşıntısı başlayan oldu mu ?
bebeğim dün çok ağlıyordu emmiyordu. yatınca falan çığlığı basıyordu. bizde acaba kulak iltahabımı diye doktora gittik ama öyle birşey yokmuş. ama farkettim son günlerde deli gibi elini ağzına sokuyor. doktorda 3 aylıkken başlar dedi. gecede aynı şekilde ağlıyor devamlı. meme veriyorum almıyor. anlamadım. diş kaşıntısından diye düşünüyorum. diş kaşıntısına bir öneriniz varmı ?
Köpüklü olması ön sütü çok aldığının göstergesi diye hatırlıyorum bilenler yine yazacaktırKızlar bebeği köpüklü kaka yapan var mı
Kizlar öğretmenim 11 Nisan da iznim bitiyor daha rapor alıp okula gitmek istemiyorum daha önce siz bu süreci nasıl halletmistiniz nasıl kullanmistiniz rapor alma sürecini
57Sen kaç kilosun ki?
Oda en son 1ay once falan suan dahada düşmüşümdürSen kaç kilosun ki?
Ne kadar ben benımde boğazlar acıyordu hemen ıhkamur nane lımon bebeye geçirdim o allahın emriydi zaten allahtan fazla sürmeden atlattıkKızlar benim sinüzitler ağrımaya başladı ne yapacağım bilmem parol etkisi geçiyor bir zaman sonra.Boğazımda acıyor biraz. Üşüttüm dün çok soğuktuKızımda 6 saat uyudu emmeye kalktı gece 1 kere yorgunluktan bayıldı yavrum.