- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
İnşallah canim bol antikorunuz olsun benimde içim rahat değil ben de olmak istiyorum bir kac ay daha geçsin yaptircam doktorum önermiyor amaben çarşamba günü biontech oldum, doktora tekrar sorarak. doktor kesinlikle gönül rahatlığıyla önerdiğini ve aynı durumda eşi olsa tereddütsüz yaptıracağını söyledi. Adam tüp bebek uzmanı profesor. kan sulandırıcı olayını sordum, pıhtılaşma oluşturduğuna dair bir kanıt vs yok dedi aksine kovide yakalanmak pıhtı atma riskini artırdığı şeklinde bulgular var dedi. güvendim yaptırdım hadi bakalım hayırlısı olsun bebeğime de antikor olur inş
Amin cnm sağol öncelikle bnm kayıplarım oldu doktor genetik test yaptırdı ve pıhtılaşma çıktı homozigot ben hamilelik düşünmeye başladıktan sonra kan sulandırıcı hap kullanmaya başladim hamile kaldığımi öğrendiğimde keseyi görünce hemen iğnelere başladım doğuma kadar da kullanacağım iğneyi hapı 34.haftada keseceğiz. Benim bildiğim homozigot ve hotorozigotla arasında fark var tedavi şeklinde sen test yaptırdın miHerkese hayirli dogumlar, Allah‘im saglikla bebeklerinizi kucaginiza almak nasip etsin. Bu zamana kadar okudum ha yazicam ha yazdim olmadi. Benim sizlere bir sorum olucakti, umarim anlatabilirim aranizda kan bihtisi sorunlari olanlar vardi galiba yanlis bisi demek istemem bu sorunla hamile kalinca nasil oldu hangi ilaclari kullandiniz, kanamaniz varmiydi oldumu yada ilaci kullanincami kesil gercekten bir nevin benim icin cok önemli simdiden tesekkür ederim cevaplariniz icin.
Benim kızımın ismi Ece erkek dedi doktor bende şimdi yanına ne koysak onu düşünüyorum erkek ismi çok zor ya kızlar da bissuru seçenek varKızım olursa ipek ya da Ece ismi koyacağım.
Tanıdığım bütün ipek ve ece ler naif oluyorlar
Bana da erkek büyük olasılıkla dediler erkek ismi bulamıyorumkıza dönerse işim kolaylaşacak.