- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah daha yeni oldugu icin doktorumla görüsemedim galiba benimde öyle oldu yüksek geldi ilac bakalim sonuc bulabilirim insallah cok aci allahim hic kimseye evlat acisi vermesin tesekkür ederim cevabin icinRaporunuzu mutlaka alın yarın öbür gün lazım olur gene düşük tehlikem olmadığı için iğne vurulmadim ama üç ay boyunca progestan kullandım. Bu tür vakalarda ilk deneme yanılma yapıyorlar ben kızımdan önceki kaybimda yaşadım 4binlik hap kullandım kayıp ettik kızımda 6binlik kullanınca doktora neden onda da kullanmadım dediğimde deneme yanılma ile anlıyoruz 6bin direk verseydim kanaman olabilirdi kayıp edince pıhtı boyutu yüksek demekki diyip altı binlik başladık dedi çok şükür kızım dünyaya geldi bunda da kızımda olduğu gibi başlayıp devam ediyoruz suanlik sıkıntı yok inşallah ta olmaz umarım snde çözüm bulursun canim
Merhaba arkadaşlar bebişi hisseden varmı ? Bendemi gariplık 15+2 deyim Bana sürekli kımıldamıyormu diye psikolojik baskılar başladı![]()
İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin canım , bebeğinin iyi olmasına sevindim .Zor zamanlar geçecek Allah'ın izniyleMerhaba canım evet hastahaneye yattım kanamam durduruldu fakat bütün değerlerim düştü 4 gün sadece kafam döndü tüm vücudum felçli gibiydi şimdi yürüyebiliyorum fakat belimde ve ellerimde sorun var yazmakta güçlük çekiyorum çok zor geçiyor hamilelik aşırı ağrılı ve acılı gitelman sendromu hastası oldugumdan hamileyken ilaçlarda alsam magnezyum potasyum yetmiyor çocuk aldıgı için bana durumum kötüleşiyoruz inşallah toparlanırım korkunç zamanlardayım
Çok geçmiş olsunMerhaba canım evet hastahaneye yattım kanamam durduruldu fakat bütün değerlerim düştü 4 gün sadece kafam döndü tüm vücudum felçli gibiydi şimdi yürüyebiliyorum fakat belimde ve ellerimde sorun var yazmakta güçlük çekiyorum çok zor geçiyor hamilelik aşırı ağrılı ve acılı gitelman sendromu hastası oldugumdan hamileyken ilaçlarda alsam magnezyum potasyum yetmiyor çocuk aldıgı için bana durumum kötüleşiyoruz inşallah toparlanırım korkunç zamanlardayım
Biz de bacak arasını gördük baya erkektiAyyy bide doğuyormuş ki kız. Eşimde bende hep kız görüyoruz rüyalarımızda ama geçen %80 erkek deyince bacak arasınıda bizzat görünce pek ümidim kalmadı
.
Aileyle alakası yok ama bunun. Tamamen yapısal. Ayrıyetten gidip baktırabilirsiniz doktorunuz yönlendirir. Çok nadir yaşayan bi olayBebege ayrıntılı ultrasona girdigimizde belli oluyor mu canım? Valla durumum hic ic acici degil
Benim babamda bobrek hastası
Tek bobrekle yaşıyor korkmaya basladım iyiden iyiye
MerhabaMerhaba arkadaşlar bebişi hisseden varmı ? Bendemi gariplık 15+2 deyim Bana sürekli kımıldamıyormu diye psikolojik baskılar başladı![]()
Duyduklarımdan sonra herşeye hazırlıklıyımBiz de bacak arasını gördük baya erkekti![]()
Acaba içten içe kız mı bekliyordunuzKızlar günaydınÇok garip bir rüya gördüm dün gece. Rüyamda kız bebek doğuruyorum ama sanki 1 yaşında kocaman. Eşim de var yanımda. Bebeğe daha çok erken senin anne karnında olman lazım diyoruz. Karnıma girmek istemiyor. İkna etmeye çalışıyoruz. Neyse sonra geri karnıma giriyor. Bu arada doktor kesin erkek demişti
İlk defa bebekle ilgili bir rüya gördüm o da böyle oldu çok ilginç değil mi
![]()
Eşim kız istiyordu belki o etkilemiştir bilmiyorumAcaba içten içe kız mı bekliyordunuz
7/24 aklımızda bebelerimiz rüyalarımıza da giriyorlar![]()
Sıcaktan olabilir belki. Doktora gitmenizde fayda var. Bana da bazen sıcaktan bunalınca sanki tansiyonum oynuyormuş gibi oluyor.Merhabalar,
Gebelikte nabız yüksekliği veya kalp çarpıntısı yaşayan var mı? 15+2 deyim. Ara ara nabzım yüksek gibi geliyordu çok önemsemedim. Gebelikte yükselebiliyormuş. Bugün daha da arttı saydım 124 nabzım. Normal mi acaba, doktora gideceğim. Size de sormak istedim.
Aynen ben de öyle, hiç ayrım yapamıyorum. Yapmak zaten normal değil. Sağlıkla doğsunlarEşim kız istiyordu belki o etkilemiştir bilmiyorumBen cinsiyet konusunda artık annelik içgüdüsünden midir bilmiyorum 'Oğlum olsun.' ya da 'Kızım olsun istiyorum.' demedim hiç. Sağlıklı olsun istiyorum sadece. Bence her ikisinin de kendine göre zorlukları ve güzellikleri var
![]()
Evet sıcak da arttırıyor sanki. Teşekkürler..Sıcaktan olabilir belki. Doktora gitmenizde fayda var. Bana da bazen sıcaktan bunalınca sanki tansiyonum oynuyormuş gibi oluyor.
Kızlar geçenlerde kahverengi akıntım var demiştim. Doktora gittim herhangi bişey yok dedi kalbi atıyor kanama alanı falan yok. Enfeksiyon olabilir dedi. Şuan enfeksiyon için fitil kullanıyorum. Fitilden sonra daha da arttı gibi. Kahverengi olur mu enfeksiyondan ve belim çok ağrıyo![]()
Teşekkür ederimBelki iltihabı söktüğü için artmış olabilir mi ? Bol su iç .Kanama alanı olmaması çok iyi .Bel ağrısı gebelikte de oluyor ama enfeksiyona bağlı olur mu bilemedim ya dinlen bakalım geçer inşallah .Çok geçmiş olsun .Ve lütfen Google da araştırma yapma bu konuda canın daha çok sıkılır.Cok çöp bilgi var çünkü
Troid degerlerin normal cnmTsh değerlerinden anlayan var mı referans değerleri kafamı karıştırdı