Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıza benzettim canım
Benimkine de bakar mısınız lütfenKıza benzettim canım![]()
Emin değilim ama erkek gibi
Ben de kıza benzettim.Merhaba arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Doktor kıza benziyor ama kesin diyemem şu an dedi. Bir de ense kalınlığı 2.3 mm normal midir ikili test sonucu 10 gün sonra çıkıyormuş
13+3Ben de kıza benzettim.
Kaç haftalık 2.3 mm çıktı?
Ben de kıza
Ramziye gorede erkek demistin ikra meyraya sordum oda erkek gibi dedi cin takvimide erkek diyor bakalım bayramdan sonra gidicem ögrenirim insallah yazarim buraya icimdende erkek geciyo hayırlisi olsun kiz erkek hic fark etmez ama merak isteEmin değilim ama erkek gibi![]()
Normal o zaman bence. Zaten üst sınır 3 mm kabul ediliyor diye biliyorum.
Kağıtta erkek yazıyorduKız
Kız düşmanı akrabalarından dolayı mı öyle geldi bana bilmiyorum ama![]()
Teşekkür ederimNormal o zaman bence. Zaten üst sınır 3 mm kabul ediliyor diye biliyorum.
E erkek o zaman canım baya pipisi varKağıtta erkek yazıyorduikra meyrada kız dedi bende halâ kız hissediyorum. Rabbim tepkimi mi ölçmek istedi acaba
bayramdan sonra netleştiririm. Sana bi resim daha atıcam videodan yakaladığım bacak arası.
SöylemedimE erkek o zaman canım baya pipisi var
Hayırlısı olsun.. akrabaların sevinmiştir artık![]()
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsunMerhaba hanımlar Nifty testi yaptırmayı düşünen var mı? Tüp bebek ile 9 haftalık gebeyim doktor 2li ve 3lü tarama yerine önerdi
Merhaba, benim de keseyi gördükten sonra kanamam oldu, kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşmam var, doktor baktı ama ne gebelikle ilgili değil dedi ne de gebelikle ilgili dedi, progestan kullanıyorum gecirdi çok şükür, kese de duruyordu durumunuz nasıl kalp atışı aldınız mıCanım keseyi gördükten sonra yani 5 haftada kahverengi lekelenmem oluyordu yerlesmedir diye çok üzerinde durmamıştım. Arife gecesi adet kanaması gibi kırmızı renkte kanamam olunca çok korktuk direkt acile gittik vajinal muayenede gelen kanın bebek ile alakalı olmadığını herhangi bi sorun olmadığını söylediler kalp atışını da duymuş olduk progestan verdi ve 13.haftaya kadar birliktelik önermedi doktorum... Şuan fitili kullanmaya devam ediyorum sıkıntım yok Allaha şükür![]()
Totodan mı cekilmis bu
Evet totodan yakalamış ne sırtını dönüyosun çocuğum bi bakıp çıkıcaz işte yookk hemen arkaya dönmeler bi hallerTotodan mı cekilmis bubana da erkek gibi geldi
Baka baka bizde çözeceğiz biseyler![]()
Evet totodan yakalamış ne sırtını dönüyosun çocuğum bi bakıp çıkıcaz işte yookk hemen arkaya dönmeler bi haller![]()