- 1 Haziran 2018
- 5.339
- 16.491
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
% 20 ödüyorsun cnm 3-5 tl eksik çıkmış sadece o neden kaynaklandı anlayamadım....Canım gümrük parası yüzde 20 mi ödedin ya da fazla tuttumu?
Aynennn anlattığın gibi şimdiden çok idrara cıkıyorum ve ufacık halıyle sankı ıdrar keseme baskı yapıyor:/...2 damla su içsem karnıma baskı yapıyor idrarım sanki, yani içimde bebek olduğu çok belli his olarak ağırlık hissediyorum bir de idrarı hemen ve yoğun yaşıyorum sizde de böyle mi kızlar
Evet benim de öyle bu ara mesaneme baskı yapıyor sanki2 damla su içsem karnıma baskı yapıyor idrarım sanki, yani içimde bebek olduğu çok belli his olarak ağırlık hissediyorum bir de idrarı hemen ve yoğun yaşıyorum sizde de böyle mi kızlar
Biz aynı haftadaymışız aynı şey bende de var enfeksiyon mu var acaba diyorumEvet benim de öyle bu ara mesaneme baskı yapıyor sanki
Benim 2-3 hafta önce de böyleydi, kokulu ve sarı veya yesil akıntı yoksa normal bence ama yine de dr sorun tabii kiBiz aynı haftadaymışız aynı şey bende de var enfeksiyon mu var acaba diyorum
Selam. Ben ilk dozu oldum. İlk üç aydan sonra. İkinciyi de yakınlarda olacağım.Selam arkadaşlar. Çok strrsteyim covid aşısı olan var mı? Biontec olan var mı?
E ebbekte Joie markasının bir anne yani park yatağı var,baya küçük bişey bence çok da kullanışlı bir bakin isterseniz , geri kaldırılabilir bir beşik daha iyi oluyor nacizene tavsiyem ama ilk gebeliginizse beğendiğiniz şeyleri alin içinizde de kalmasın, artık ikinci el sektörü diye bişey var , işiniz bitince hoop hemen satıyorsunuz yeriniz yoksa , ben ilk gebeligimde çok güzel şık bir ahşap beşik almıştım mesela ondan gönlüm geçti , dez avantajı uzun süre yatilmiyor ve işiniz bittiğinde kaldıramıyordum,e zaten bir sürü bebek eşyası okuyor evde oyuncagiydi vs çok fazlalık gelmeye başlıyor bir süre sonra. Bunda insaalah iyi bir park beşik alicam , en güzel yanı isiniz bitince kaldırın katlayıpEvet park yatak kullanışlı gerçekten ama o da benim odaya sığmıyor![]()
Tecrubeli annelere sorum olacaktı, hepsiburada'da sepet belli miktara ulasinca bazi indirimler var da. Ben cok kararsız kaldim. Bir dijital tansiyon aleti alacagim evde tansiyon ölçümü için, onun haricinda sizce gümüş kapak mı alsam yoksa göğüs kalkanı mı? Ya da her ikisini de alayım mı? Bir de dogumdan 1 ay önce sürülmeye başlanan gögüs ucu kremi gerekli mi sizce? Onu da gerekliyse mühendisin oglunun tavsiyelerinden birini alacagim
zaten akan sütü de çamaşıra akıttığı için olsa da bi anlamı yok yani ama çok memnun olanlar da var anlamadım belki de ben takmayı beceremedimsorduğum soruya cvp buradaymış şimdi gördüm. bende süt sızcak kadar süt olmadığı için manasız geldi demek o kapaklar. teşekkürler
evet ben de doğumdan sonra almıştım mochi yi:) umarım copuduk copuduk emen iştahlı bebelerimiz olur da sağmaya falan hiç ihtiyacımız kalmaz... ben üç dört ay meme reddiyle uğraştım sağmak çok yorucu oluyor her seferindeÇok teşekkür ederim o zaman mantıklı olan numunelik krem hatta kendim bile evde yapabilirim vardır illaki formülü organik olarak :) hatta internette okudum zeytinyağı sürmek iyi geliyormuş. gümüş kapak lazım olabilir gibi duruyor. Göğüs kalkanı almıyorum. Mochi süt toplama aletini ise doğum sonrası süt durumuna göre değerlendirip almak daha doğru gibi duruyor
benim de noral tüp defekti riski önceki gebeliğime göre yüksek çıktı henüz ultrasona girmedim normal aralığın üst sınırına yakın olduğu için amniyosentez istemedi ama ben de tedirginim açıkçası... umarım sonuçlarınız güzel çıkar bizi aydınlatırsınız ultrasonda görünüyordur dimi zaten bir şey varsa
ben oldum iki dozu da, neden streslisiniz aşı mevzusuna mıSelam arkadaşlar. Çok strrsteyim covid aşısı olan var mı? Biontec olan var mı?
bugün etlik zübeyde hanıma gittim doktor haftan gelmiş diye ben demeden ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. radyoloji de haftaya gün verdi. sonuçları bana getir demişti doktor acaba nasıl olacak nasıl bakacak bilemedim. takibimi yapan doktor özel hastanede ona da göstermek isterdim acaba bana bi cd falan mı verecekler nasıl olacakTüh ya bende şehir hastanesine güvenmiştim. Bende senin gibi kayıt açtırmak için yenimahalle devlet hast. Gitmiştim iyi bi doktor denk geldi baya ilgilendi detaylı baktı filan ona sordum şehir hast ve etlik de yapılıyor ben şehir hast öneririm dedi beştepeyi arayıp sormak lazım hiç bilmiyorum
size detaylı bir rapor veriyorlar cd değil de yazılı, belki cd veren yerler de vardır bilmiyorum ama bana rapor vermişlerdi sonra kendi doktoruma götürmüştüm raporu bir sonraki kontroldebugün etlik zübeyde hanıma gittim doktor haftan gelmiş diye ben demeden ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. radyoloji de haftaya gün verdi. sonuçları bana getir demişti doktor acaba nasıl olacak nasıl bakacak bilemedim. takibimi yapan doktor özel hastanede ona da göstermek isterdim acaba bana bi cd falan mı verecekler nasıl olacak
teşekkür ederim inşallah bi aksilik çıkmaz kendi doktorum dışarda yaptırıp sonuçları bana getirebilirsin demişti. acaba devlet hastanelerinde fotoğraf veriyorlar mıdır?size detaylı bir rapor veriyorlar cd değil de yazılı, belki cd veren yerler de vardır bilmiyorum ama bana rapor vermişlerdi sonra kendi doktoruma götürmüştüm raporu bir sonraki kontrolde