- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 133
şimdi baktım benim afp de 65,5 :/Bende risk yazmamışlar. AFP kan değerim 71.9 IU/ml çıkmış. Mom ise 2.2. Benim de kilom 53.5. Sizin de kilonuz azmış. Ondan mı yüksek çıkıyor acaba bizim afplerimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi baktım benim afp de 65,5 :/Bende risk yazmamışlar. AFP kan değerim 71.9 IU/ml çıkmış. Mom ise 2.2. Benim de kilom 53.5. Sizin de kilonuz azmış. Ondan mı yüksek çıkıyor acaba bizim afplerimiz
Kalınlığı falan nasıl? Kışın 19-20 derecedeki evde giyebilir mi mesela?ekleme yapayım vergileri dahil edince fiyatlar ortalama burdaki hm zara ayarında olyor ama kalitesi onlara bin basar kesinlikle
Tetanoz içinse randevuya gerek yok diye biliyorum. Hatta seni bulmuşken kan, idrar da almadan göndermezleraz önce druma yazdım, covid aşısı ile sağlık ocağında yapılan aşının arasında 15 gün ara olmalıymış.
Ya ayrıca sağlık ocağımın telefonunu nette ara ara bulamadım, 10 eylüle randevu alıcaktım. Direkt gidip yaptırabiliyor muyum acaba aşıyı orada? 20-+1 ‘im geç kalır mıyım acaba kızlar ya o zamana dek
Arıycaklardı güya aramadılar henüz ama beni
Peki o zamana dek geç kalır mıyım acaba aşı için tülperdeciğimTetanoz içinse randevuya gerek yok diye biliyorum. Hatta seni bulmuşken kan, idrar da almadan göndermezler![]()
Burda birkaç kişi daha yazmıştı 20 haftalık çağırdılar diye geç olmaz bencePeki o zamana dek geç kalır mıyım acaba aşı için tülperdeciğim![]()
Kızımda aldığım kiloları veremedim ben kızım emmedi kilolar da yapışıp kaldı inşallah böyle giderne gzl ya. Hamilelik çok enteresan normalde hemen kilo almaya müsait tipler hamilelikte çok almıyo zayıflar obur oluveriyo ne yese yarıyo ilginç bi süreç gerçekten=)
OndandırKilolu olunca az kilo alınır derler.
İnşallah öyle olur ben ilk kizimda emziremedim sütum üç gün gelmedi meme ucu yoktu gelince tutmadı bir türlü neler yaptım yok sağıp verdim 4ay zor aldı anne sütünüİlk bebekte emme sorunu yaşayanlar, ikinci de genelde hemen emzirdiklerini söylüyor.
İkinci çocuğu olanlar tecrübeden böyle sorun yaşamayacaklar bence.
Bnm göbek deliğinin üstünde bı ufak şişlik var gibi dışarı çıkmadı ama neden acaba bazen ağrı yapiyorBenim de göbek deliğim çok büyüdü ,sanki erken büyüdü
Birimi iu/ml mi yoksa ng/ml mişimdi baktım benim afp de 65,5 :/
Şifa olsun ins evet kalp atışını dinledik bizde hiç beklemiyordum çok sevindimBnde bugün tetenoz aşımin ilk dozunu oldun ikinci doz bir ay sonra dedi bebeğin kalp atışlarını dinledik 135mis cinsiyet bellimi dedi erkeğe benzetmisti doktor ama kesin değil demişlerdi dedim 140 altı erkek oluyor dedi snnde 135 dedi![]()
Benim bildiğim büyük üç avantaj ne güzel işte keşke brazcikta bnm olsaydı bunda silikon uçlardan koycam doğum çantama şimdiden inşallah sütüm hemen gelir ve tutar inşallah emzirmeyi çok istiyorumBirumuttur yasamak Meme ucunun büyük olması emmesine engel olur mu acaba
Küçük olunca tutamıyor onu biliyorum da, benim göğüslerim küçük ama uçları biraz büyük
![]()
Bende beklemiyordum şaşırdım çok güzeldi orda iyi oldugunu duymak harikaydı artk kesinlessin kaç haftalık olduk bişey alamadım daha net değil sürpriz olursa die snn cinsiyet bellimi cnmŞifa olsun ins evet kalp atışını dinledik bizde hiç beklemiyordum çok sevindimdesene senin paşa kesinleşti nerdeyse
![]()
ekleme yapayım vergileri dahil edince fiyatlar ortalama burdaki hm zara
Benimde öyle daha büyüyecek mi diye korkuyorumBirumuttur yasamak Meme ucunun büyük olması emmesine engel olur mu acaba
Küçük olunca tutamıyor onu biliyorum da, benim göğüslerim küçük ama uçları biraz büyük
![]()
Evet supriz oldu bana da çok iyi geldi zaten 3 haftadır duymamıştım sesi rahatlattı beni evet benim bir kızım olacak ins.Benim bildiğim büyük üç avantaj ne güzel işte keşke brazcikta bnm olsaydı bunda silikon uçlardan koycam doğum çantama şimdiden inşallah sütüm hemen gelir ve tutar inşallah emzirmeyi çok istiyorum
Bende beklemiyordum şaşırdım çok güzeldi orda iyi oldugunu duymak harikaydı artk kesinlessin kaç haftalık olduk bişey alamadım daha net değil sürpriz olursa die snn cinsiyet bellimi cnm
benim deeeBirumuttur yasamak Meme ucunun büyük olması emmesine engel olur mu acaba
![]()
evet trendyolda da var ama orda çok pahalı satıyorlar üçlü tulum var meselaKalınlığı falan nasıl? Kışın 19-20 derecedeki evde giyebilir mi mesela?
Ben kıyafet tarzı şeyleri ellemeden alamıyorum da
Bi de bu next trendyoldaki next mi?
Orada da muhtemelen üstüne vergi koyup satıyolardır hatta daha pahalı mıdır acaba![]()
iu yazıyor ne demekseBirimi iu/ml mi yoksa ng/ml mi
ben yenidoğan olanları kısa kollu aldım, 3 ay için de uzun kol aldım birkaç parça. bence az az hepsinden lazımKızlar bu çit çitli bodyleri beyaz olan uzun kollumu alıyoruz yada kısa kollumu ? En çok onları kullanacağız sanırım yeni doğan bebek için.
Senin sınırdan daha düşük canım için rahat olsun birşey yoktur inşallah merak etme. Oranlara hiç takılmaiu yazıyor ne demekse
kısa kollu olanların üzerine bir daha kıyafet mi giydiriyorsun?ben yenidoğan olanları kısa kollu aldım, 3 ay için de uzun kol aldım birkaç parça. bence az az hepsinden lazım