Guzel haberlerle insallah burdanda yaz canim.ben de bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor, oğlum çok hareketliydi ilk 16. hafta hissetmiştim onu. kızçem azcık tembelcene sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel haberlerle insallah burdanda yaz canim.ben de bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor, oğlum çok hareketliydi ilk 16. hafta hissetmiştim onu. kızçem azcık tembelcene sanki![]()
Benim kızım ADAYaaa bir erkek daha geliyorsağlıklı gelsin inşallah hepimizin bebekleri
Bende de hiç biri tutmadı ne çin ne Rus ne nub
ramziye zaten bakamadilar bebeğim ortadaydı
benimde erkek geliyor
Bu arada isimleri bellimi bebeklerin
cinsiyeti belli olanlarin
Bende temizlik yapmıştım yordum kendimi, dün mesela çok oynamadı bir iki küçük hissettim. Anne yorulunca hissediyorlar. Bugün hareketli :)Kizlar ben bugun bir kere bile bebegi hissetmedim normal mi sizce? Zaten cok fazla hissetmiyordum ama bi kaç kez tekme gibi bisey pit pit tarzi şeyler hissediyordum yinede arada. Dun aksamdan bu saate hic bisey yok. Karnimda yumusadi gibi. Normal mi doktora gitmeli miyim ya biraz panikledim sanirim. Help me![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğlunBizim cinsiyetimiz kesinleşti
Nuba o kadar inanmıştım ki burda bile kız isaretledim
Oglusum olacakmış
Nub tutmadı
Rus takvimi tutmadı
RamZi ve Çin takvimi tuttu T tulperde erkek thmin etmistin canım ramziye göre senide tebrik ederimlistede degistirebilirsin bizide
Dr ve hastane değiştirdim sevdim her ikisinide
İkili testteki yas faktörünün yuksek riskli çıkması tek basına birsey ifade etmez dedi
Haftamıza uyumluymuşuz
Zaten cok hareketli olmasından erkek diye düşünüyordum
ultrasonda bile durmadı kıpır kıpırdî![]()
Erken haftalarda düzensiz hissetmek normal canım.Kizlar ben bugun bir kere bile bebegi hissetmedim normal mi sizce? Zaten cok fazla hissetmiyordum ama bi kaç kez tekme gibi bisey pit pit tarzi şeyler hissediyordum yinede arada. Dun aksamdan bu saate hic bisey yok. Karnimda yumusadi gibi. Normal mi doktora gitmeli miyim ya biraz panikledim sanirim. Help me![]()
Ayyy çok güzel isimEvet lina olacak nasipse![]()
Bizimki de Kaan Yamaç olacakBenim de erkek ,Yusuf Kaan olacak insalaah adı![]()
Çok güzel isimler hepsi sitedekiBenim bebeğim erkek olacak ismide yiğit Buğra olacak nasipse
alper çoook güzel:) alperler hep iyi huylu olur hiç kötü alper tanımadımAlper, Görkem, Tuna, Altay seçeneklerim arasındaydı.
Eşim Sancar istiyor ama benim hoşuma gitmiyor.
3-4 hafta daha isimmiş, giysiymiş düşünmek istemiyorum sanırım bi de çok heveslenmemek için kendimi frenliyorum..
ben de.. aslında bir iki body fln aldm ama hurra alışverişe bi türlü cesaret edemiyorum. Yarın benim de detaylı randevum var inşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz.Alper, Görkem, Tuna, Altay seçeneklerim arasındaydı.
3-4 hafta daha isimmiş, giysiymiş düşünmek istemiyorum sanırım bi de çok heveslenmemek için kendimi frenliyorum..
Bilge benim göbek adım da huyumu karakterimi falan kendimi övmiyim şimdiBilge Derin düşünüyorum ben de kızlar. Ama hiç Bilge diye veya Derin diye tanıdığım yok. ismin karakteri çok etkilediğine inananlardanım. bilge tanıdığı olanlar varsa özelliklerini yazabilir mii
İnşallah canım güzel haberlerle yazacağız buraya o kadar çok inanıyorum kiDikkat ettim de erkeklere hep iki isim karar verilmiş. Tek isimli oğluş yok henüz. Muhtemelen Allah sağlıkla nasip ederse benimki tek isimli olur.
Bilge çok güzel. Tanıdığım tüm "Bilge" kadınları isimleri gibi akıllı ve oturaklı. Sadece bir tane erkek tanıdığım Bilge vardı o hiç öyle değildi amaBilge Derin düşünüyorum ben de kızlar. Ama hiç Bilge diye veya Derin diye tanıdığım yok. ismin karakteri çok etkilediğine inananlardanım. bilge tanıdığı olanlar varsa özelliklerini yazabilir mii
AlperAlper, Görkem, Tuna, Altay seçeneklerim arasındaydı.
Benim eşim Yamaç çok istedi banada Kaan ismi sıcak geldi öyle birleştirdik ikisini. Ilerde bebeğim büyürse istediğini kullanır.Dikkat ettim de erkeklere hep iki isim karar verilmiş. Tek isimli oğluş yok henüz. Muhtemelen Allah sağlıkla nasip ederse benimki tek isimli olur.
ismiyle yaşasın inşallahBenim eşim Yamaç çok istedi banada Kaan ismi sıcak geldi öyle birleştirdik ikisini. Ilerde bebeğim büyürse istediğini kullanır.