2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben koy pazarindan almistim ist bir avm de kurulmustu bir cok yerden denedim bi o kaldiydi inanilmaz memnun kaldim. Kargo yapiyorlar istersen teli var bi arastir ismini cismini. Bende kansizlikla basim dertte duzelmiyor ilaca ramen ama ben alengirliyim icemiyorum oglumda kullaniyorum canim ( alerjik astimi var ige si cok yuksek en kucuk hastalikta dayarim agzina oksurugune cok iyi geliyor )
telini verir misin bende bakayım oğlum için.

🤣🤣 cok iyiymis bu babamız ya
Gogus pedi neymis
Dur aksam bi sorayim. Benimki biliyor mu acaba
Bi imtihan edeyim
Anca ihtiyaclari al diyor sagolsun😂
Dr a da sormussun @Angelo bianco sagol canım
Kendimi yorunca daha cok oluyor sanki
İyice dinlendim uyudum bugun gayet iyiyim
Bu arada şu vajina içine doğru kas ağrısı yaşayanlar vardı aramızda bende dahil onlar normal dedi çok şiddetli olmadığı sürece sorun yok dedi

Canım git mutlaka iyi bir dr bulman gerek
Devlet hastanesinde hamileyim diyince kapıdan yolluyorlar
Erteleme
Belki kucuk bir dokguyla halledilecek

@annemoniasp canım bebisi hasta edersin
Bu baba iyiymiş benimki hiç bir şey bilmiyor soruyor ne olduğunu bende çok lazım bu diyorum he öylemi diyor alıyorum 😂😂😂 geçende gümüş göğüs kalkanı aldım geldi ne olduğunu sordu söyledim bir numara büyük alsaydık bunlar sana olurmu diye bide makara yapıyor. ( Göğüs ucum büyük benim) 🤣🤣🤣

Ben kızıma burdan alıyodum keçiboynuzu özünü bi bakın isterseniz.

Evinizin nem değerini bi ölçün önce ona göre alın derim buhar makinesini fazla nem de iyi değil ideali 50-55 arası diye biliyorum.
Ben ilk gebeliğimde almıştım sonradan kafama dank etti adananın zaten nemli havası hemen geri iade ettim. Hakikaten de öyleymiş kışın evimin nemi yüzde 70lere çıkıyor.

Markası tefal ama ondan bulamazsın çok önceden almıştı çünkü
Bakayım canım o zaman başka markalara ben bile tıkanıyorum bebeği düşünemiyorum.
Ben kızıma burdan alıyodum keçiboynuzu özünü bi bakın isterseniz.
Ne için bu?

Evinizin nem değerini bi ölçün önce ona göre alın derim buhar makinesini fazla nem de iyi değil ideali 50-55 arası diye biliyorum.
Ben ilk gebeliğimde almıştım sonradan kafama dank etti adananın zaten nemli havası hemen geri iade ettim. Hakikaten de öyleymiş kışın evimin nemi yüzde 70lere çıkıyor.
Nem ve ısıyı ölçen aletten de alayım diyorm bide 😂 çok acemiyim ayarlayamazsam falan diye korkuyorum

Bunu da ekmeğe sürülen çikolata diye iteliyorum yiyor zavallım 😂 tadı çok güzel ben de yiyorum. Bu sayfayı unutmayın kızlar ek gıdaya geçince lazım olacak.

Selam bayanlar 31 haftam bitmek üzere. Ufaktan bişeyler aldım. Ancak. Hastane çıkışı, penye battaniye, bebek bezi,... Yani almadığım okadar çok şey var ki. Siz neler tavsiye edersiniz? Ya da takip edeceğim uygun kaliteli biri. Oğlum var bir de yemek bulaşık çamaşır derken inanın nete dahi bakamıyorum. Acayip yoruluyorum. Herşey çok da pahalı. Kaliteli olsun uygun olsun istiyorum. Lütfen yardım. İnste dan da var mı takip ettikleriniz. Bu aralar trendyol vs. Lütfen yardım🤲

Bende burdan aliyorum .
Once paylasmiyim velki sorun olur dedim ama bir cok trend yol bilmem ne paylastik hangi akla hizmeklt dusunduysem hahahaha. Urunlerinden memnunum bi bakin isterseniz

Eklentiler

• IMG20211122172443.webp
    IMG20211122172443.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG20211122172521.webp
    IMG20211122172521.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 26
Selam bayanlar 31 haftam bitmek üzere. Ufaktan bişeyler aldım. Ancak. Hastane çıkışı, penye battaniye, bebek bezi,... Yani almadığım okadar çok şey var ki. Siz neler tavsiye edersiniz? Ya da takip edeceğim uygun kaliteli biri. Oğlum var bir de yemek bulaşık çamaşır derken inanın nete dahi bakamıyorum. Acayip yoruluyorum. Herşey çok da pahalı. Kaliteli olsun uygun olsun istiyorum. Lütfen yardım. İnste dan da var mı takip ettikleriniz. Bu aralar trendyol vs. Lütfen yardım🤲
İnstagram da lolonscom var canım bi bak istersen

Back
X