- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
İkisini de aynı kişi mi ölçtü? benim bebeğimi mesela birkaç gün arayla doktor ayrı ölçtü asm ayrı ölçtü bebeklerde tam ölçüyü yakalamak zor.
Aynı kişi mi bilmiyorum doğduğu hastanede ölçüm oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisini de aynı kişi mi ölçtü? benim bebeğimi mesela birkaç gün arayla doktor ayrı ölçtü asm ayrı ölçtü bebeklerde tam ölçüyü yakalamak zor.
Kızlar göğüslerim yumuşuyor hep süt geliyor ama sertleşme yok kız da basıyor yaygarayi nasıl sertlestirebilirim süt geliyor ama yumuşayınca süt azalır diyorlar ama geliyor uff ne yapsam acaba![]()
Eki Görüntüle 3013014
Aslaaa emzik vermem diyenlerde bugün
Şak diye tuttu ya şaka gibi sanki doğduğu andan beri bugünü bekliyomuş
Yalnız bir şey sorcam bu emzik daha da gaz yapmaz mı emerken hava yutmaz mı?
4-6 haftada bir değiştirmek gerekiyor yazıyor kutusunda.Bibs’in bütün emzikleri kauçuk mu? Kauçuklar belli bi süre sonra büyüyormş emzik kısmı öyle mi? Ne kadar süre sonra değiştirmek gerekiyor?
Benimkini doktor 54 cm ölçtü ASM 57İkisini de aynı kişi mi ölçtü? benim bebeğimi mesela birkaç gün arayla doktor ayrı ölçtü asm ayrı ölçtü bebeklerde tam ölçüyü yakalamak zor.
Benimkini doktor 54 cm ölçtü ASM 57![]()
Evet buyuyo ayda 1 degistirmek gerekiyomusBibs’in bütün emzikleri kauçuk mu? Kauçuklar belli bi süre sonra büyüyormş emzik kısmı öyle mi? Ne kadar süre sonra değiştirmek gerekiyor?
Acıkınca ağzına emziği koymayı dene.. 3dakşka çak cuk emsin sonda memeni ver.. Ben iki çocuğuma da böyle alıştırdım..Canım biogaia gaz ilacı değil probiyotik ve bir kere vermen gerekiyor günde
Biogaio gaz ilaçi değil cnm bnde san simplex kullanıyorum oğlumda fayda etti acayip gaz cikartiyor
Sabah sabah çok ağladım Allah yardım etsin oradaki sivillere insanlara artık herşey gene uçup gider
Yaa maşallah sana yanaklara bak bnm ki tutmuyor emziği çıldırcam midesi bulanıyor oguruyor bugün eczaneden damaklı da aldım Yok onu da tutmuyor bunun markası ne canım birde bunu deneyeyim ben emzik candır diyenlerdenim ama oğlan inat etti almıyor anca kolumu sikistircam ağzında iken öyle atmıyor indirince yerine gene atiyor
Bende de var tutmadıBibs marka ilk verişte tuttu valla![]()
Benim ilk hamileligim 2. Koprunun tadilatina denkgelmisti. 3 saat trafikte kaldigim oluyodu ise giderken delirmek uzereydim artik. Kizimin ilk 3 ayi cok zor geci hasta fln olmadi hic ama hep huzursuzdu uyumazdi. Ben ona baglamistim ama benim yorumum tabi. Ama sonrasi rahatti oyle aylara yayilmadi yani sorunlar gecti gittiAklıma geldi ,acaba gebelik döneminde yaşanılan problemlerin bebek üstüne etkisi olmuş mudur ? Mesela gebeliği her acidan problemli geçenlerin bebekleri de zor bebek mi gerçekten?
Ben kullanıyorumKızlar maflor damlayı kim kullanıyordu ?
Bibs bende aldım kargodaEki Görüntüle 3013014
Aslaaa emzik vermem diyenlerde bugün
Şak diye tuttu ya şaka gibi sanki doğduğu andan beri bugünü bekliyomuş
Yalnız bir şey sorcam bu emzik daha da gaz yapmaz mı emerken hava yutmaz mı?
Nasıl iyi geldi mi bebişe bir de yanında extra başka damla kullanıyo musunBen kullanıyorum
Bende deniyorum ama yok ağlıyor çok fena. Bu kızı kandırmak çok zorAcıkınca ağzına emziği koymayı dene.. 3dakşka çak cuk emsin sonda memeni ver.. Ben iki çocuğuma da böyle alıştırdım..
Bibsin tek kotu yani emdikce büyüdüğü için 3 ayda bir yenisini almak gerekiyorBibs marka ilk verişte tuttu valla![]()
6 ay gidiyor diye biliyorum ama bibs marka ucu tombul olan emzikler emdikce büyüdüğü için 3 ayda bir değişmesi gerekiyor. Ben avent ultra air kullanıyorum hala ilk günkü gibi her gün emzik temizleme suyu ile temizliyorum bilemedim ☺Kızlar silikon emziği biz kaç aydır kullanıyoruz emzik ne sıklıkla değişmeli ben 6.aya kadar gider sanıyordum![]()