Sadece kem gozun nazari degmez kuzumBebegede kem gözle bakıyorlarsa Allah insanları bildiği gibi yapsın ben her bebege maşallah deyip bakıyorum![]()
Gözün nazarı vardir
Seven gozde nazar degdirir
Ben okudum
Kuzuna
Sifa olsun ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kem gozun nazari degmez kuzumBebegede kem gözle bakıyorlarsa Allah insanları bildiği gibi yapsın ben her bebege maşallah deyip bakıyorum![]()
Ayy canım sağolSadece kem gozun nazari degmez kuzum
Gözün nazarı vardir
Seven gozde nazar degdirir
Ben okudum
Kuzuna
Sifa olsun ins
Bisey olmaz insKorkuttunuz gözümü yaaağğğ kaldırın fotimii a kadınlar kulubüüü![]()
Gazı bitsin yeterAy kiyamam beesaka yaptigima pisman oldum wala haklisin insallahh duzelirler ben pek degisim gozlemlemedim gece uykusu disinda
Biber dolma makarna salata corba bundan iyisi samda kayisi bizim icinAy ne pişirdiniz kızlar fikir verin
Evetttt boylece nerde oturdugunu artik hepimiz biliyoruz toplasip caya gelicezKızlar bu arada bizim burda medikal var içinde anne bebekle ilgili herşey var ve çok uygun internette de satışları var evdeeczane adı ihtiyacı olan bakabilir
evet soğuktada o sıkıntı var. zaten bizimkinin boğazları kızarmış dedi doktor. birde onun üzerine uygulama çok doğru olmaz. olmadı krem alayım.Benimkininde eller surekli agzinda eller hep islakdis kasiyicida tutamazlarki. Vala soguk uygulaa derler genelde ama ben ona hic cesaret edemedim bigazi usutur die oglumda da
Senin oglani ben dogursam yerinde olurxu
Benimkide bana benzemiyor
O kadar taşı sana benzemesin
Neyseki kizim benziyor da teselli hediyesi
Bu minnoskomunfa el ve ayaklaari tovbe sanki benim elimin minyaturunu yaptırsan anca bu kadar olurdu![]()
Ay ne güzel olurr kızEvetttt boylece nerde oturdugunu artik hepimiz biliyoruz toplasip caya gelicez![]()
Eşim tavuk doğruyo mutfakta fırında yapacakmış ben de yanına pilav yapıcam oğlum mememi bırakırsaAy ne pişirdiniz kızlar fikir verin
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallahBurayi okumak luks demissinBlntkbra
Ben onu bile yapamıyorum
Kucuk bi operasyon gecirdim
Hafta sonu full misafir vardı
Yarinda arkadaslar gelicekmis
Ve oyle bir bogaz agrisiyla uyandimki
Bu 3. İptal de edemedim ayip olur diye
Gerci digerlerini ben iptal etmemistim ama
evde carsamba pazari modunda
Bana biraz enerji menerji gonderin![]()
Koy kagiruya daya agzina gecen gun oglan krep tutturdu kiz mama almadi yaptim oyle eme eme uyudu ben krep yaparken kangurudaEşim tavuk doğruyo mutfakta fırında yapacakmış ben de yanına pilav yapıcam oğlum mememi bırakırsa![]()
Hayirdir ne operasyonu gecmis olsun cabuk atlatirsin insallah.Burayi okumak luks demissinBlntkbra
Ben onu bile yapamıyorum
Kucuk bi operasyon gecirdim
Hafta sonu full misafir vardı
Yarinda arkadaslar gelicekmis
Ve oyle bir bogaz agrisiyla uyandimki
Bu 3. İptal de edemedim ayip olur diye
Gerci digerlerini ben iptal etmemistim ama
evde carsamba pazari modunda
Bana biraz enerji menerji gonderin![]()
Oyyyy tuuuu masallahhh sanaaaa yaaa kizim var biliosunHahahha teşekkür ederiz![]()