Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar 3 senedir evlat sahibi olamaya çalışıyoruz. Bir kere dis gebelik geçirdim. 4 ay önce aşılama kararı aldık. Yumurtalık kisti oluştu 4 ayın sonunda kurtuldum. Bu ay aşılama yapilicak insallah bugün klomen bitti yarın kontrolüm var. Ama aşılama olayından çok korkuyorum önceden aşılama yaptıran tutan tutmayan var mi ?
Aşılama oldun mı canım

Kızlar selam, bende bu ay büyük ihtimalle aşılama yaptırıcam. Geçen ay tsh yüksek çıktığı için başlayamamıştık. pazartesi doktora gidicem, aşılama öncesi tavsiye edeceğiniz şeyler var mı bende biraz korkuyorum da

Merhaba kızlar bizde 3 senelik evliyiz 1 klomen 1 femera kullandım. Olumsuz oldu Allahın izniyle aşılamaya başladık benim doktorum gonal f 300 verdi hergün 75 ünite oluyorum pazartesi günü kontrolum var. Rabbim kucaklarımızı doldursun. Çok korkuyorum yine olmycak diye 😪:anneadayı::emir_bebek:En kısa zamanda Hayırlı evlat Nasip etsin Rabbim isteyen herkese
merhaba bende 2 klomen 1 femara kullandım olumsuz oldu. Size verilen gonal f 300 iğne fiyatı nedir öğrenebilir miyim? her gün aynı ilacı mı alıp kullanıyorsunuz çok pahalı oluyor sanırım öyle

Gonal f iki kutu 450+450 arti folibol coraspin progestan 1 er kutu devlet odemeli 600 verdim

Bunlarin disinda baska ignelerde kullandim herkese her ayni ilac fayda etmiyor.yalniz aralik ayinda almistim

Aranizda asilama olan var mi benim 5 gun olacak hala ovulasyin testi cift cizgi cikiyor hala yumurtluyomuyum doktor catlamayanlar sonradan catlar falan demisti sag belim agriyor.

Aranizda asilama olan var mi benim 5 gun olacak hala ovulasyin testi cift cizgi cikiyor hala yumurtluyomuyum doktor catlamayanlar sonradan catlar falan demisti sag belim agriyor.
Ben 1 kez çatlatma iğnesi olmuştum ve o ay adet tarihine kadar hep çift çizgi çıktı. Bu tarz ilaçlarda içerisinde bulunan hormonlar yalancı sonuçlar çıkarabiliyor

Ben 1 kez çatlatma iğnesi olmuştum ve o ay adet tarihine kadar hep çift çizgi çıktı. Bu tarz ilaçlarda içerisinde bulunan hormonlar yalancı sonuçlar
Cevabiniz icin tesekkur ederim en iyisi artik test gunune kadar hic bir sey dusunmeyip baska seylerle ilgilenmek gerek 😀

merhaba bende 2 klomen 1 femara kullandım olumsuz oldu. Size verilen gonal f 300 iğne fiyatı nedir öğrenebilir miyim? her gün aynı ilacı mı alıp kullanıyorsunuz çok pahalı oluyor sanırım öyle
5 kutu GONAL-F 300 IU raporlu 885 ödedim cnm normalde 1 kutusu 850

Teşekkür ederim bilginiz için. Rapor nasıl çıkarılıyor, tedaviye başlandığında direkt çıkıyor mu?
Üniversitesi de doktor çıkartıyor devlette çıkıyor mu bilmiyorum ben direk üniversiteye gittim

Belli bir yastan belli bir evlilik yilindan sonra devlet bir kismini ödüyormuş.ben özelde yazdirdim recetemi.

Bende yarın aşılama olucam. Aşılamadan sonra ilişkiye girme durumu oluyor mu. Sonradan çatlayan Yumurtalar da değerlenmis olur

Kizlar asilama yapıldı bu sabah kasiklarimda belimde ağrı var size de oldu mu bu şekilde. Rahimim kasiliyo sanki

Back
X