Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hastaneye göre fiyat değişir tabi. Ben korkuyodum ama korkacak bisey yok 2 saniyelik bi olay vajinal muayene gibi düşün 🙂
Yaa rahim filminden daha kolay o zaman 😂
Aşılama için 1 yumurta yeterli. Benim iki tane oluşmuştu ikiz olabilir dedi. Bende olsunda İkizde olsa olur dedim😀 rahatsızlığa göre ilac fiyatları artabilir tabi. Ben 3 ay içerisinde catlatma ignesi olmuştum 130 tl idi şimdi aldık 200 tl olmuş
Şükür bende her şey normal gözüküyor eşimin de değerleri iyi sebepsiz olmuyor ☹️ Fazla ilaç başlatmasına gerek kalmaz diye düşünüyorum,1 yumurta bile yeterliyse ama doktor ne derse yapıcaz mecbur 😂

Olucagi varsa yat kalk farketmiyo gerçekten. İki tane yumurtam gelişmiş doktor ikiz olabilir tutarsa dedi. Bu akşam catlatma ignesi olacağım cumartesi sabah aşılama insallah
Hadi bakalım inşallah tutar

Hormonlarina baktirdin mi bende 28 gunde bir oluyorum insilun direnci var mi sizde
Genel bütün tahliller en başta yapilmisti tekrar bidaha istemedi doktor tahlil kan falan bugün de yumurtan geri küçülmüş gerilemiş dediler galiba bu ayda aşılamam olmucK

Aranizda asilama olan var mi benim 5 gun olacak hala ovulasyin testi cift cizgi cikiyor hala yumurtluyomuyum doktor catlamayanlar sonradan catlar falan demisti sag belim agriyor.
Çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkar çatlatma iğnesinden 15 gün sonra test yap

Kızlar selamlar bilgisi olan varsa söyleyebilir mi, bugün tahlil yaptırdım prolaktin geçen ay 19du şimdi 28 çıktı, aşılama için yüksek mi acaba? yarın doktora gidicem de stres oldum

Kızlar selamlar bilgisi olan varsa söyleyebilir mi, bugün tahlil yaptırdım prolaktin geçen ay 19du şimdi 28 çıktı, aşılama için yüksek mi acaba? yarın doktora gidicem de stres oldum
Merhaba prolaktin etkiliyo fakat degerin o kadar yuksek degil bence doktorda fark ediyo bu arada her dr baska bisey diyo bende asilama olucam 28di gecen hafta onemli degil dedi göğüslerden sut gelmiyosa degerlerinde bisey yol dedi bakalim hayirlisi

Merhabalar bende carsamba yada persembe asilama olucam igne tedavisi goruyorum fomistin 75ml 4 yumurtam olmus yarin kontrole gidicem tekrardan carsamba yada persembe duruma gore asilama olucak sanirim hayirlisi ilk asilamam olucak

Sut hormonunu arttiran iyecekler varmis onlari yeme belki duser internete yazinca cikiyor.çokta yuksek degil strestende cikiyor

Aşılamanın 6. Günündeyim ara ara kaşığıma bi ağrı giriyor öylece kalıyorum bu tarz şeylerinyaşayannvar mı

Kizlar kaçıncı günü test yapılması gerekiyor. Doktorum adet gecikmesini bekliyicez dedi

Merhabalar bende carsamba yada persembe asilama olucam igne tedavisi goruyorum fomistin 75ml 4 yumurtam olmus yarin kontrole gidicem tekrardan carsamba yada persembe duruma gore asilama olucak sanirim hayirlisi ilk asilamam olucak
Kaç kutu iğne kullandınız

Merhaba prolaktin etkiliyo fakat degerin o kadar yuksek degil bence doktorda fark ediyo bu arada her dr baska bisey diyo bende asilama olucam 28di gecen hafta onemli degil dedi göğüslerden sut gelmiyosa degerlerinde bisey yol dedi bakalim hayirlisi
Bilgi verdiğin için teşekkürler. Dün doktora gittim üst sınıra yakın ama normal dedi. Haftasonuna geldiği için adetin 4. günü tahlil yapırdım 5. gün sonucu göstermeye gittim. Doktor 2 yada 3. gün gelmen lazım dedi. bu ay LH hormunu bir tık yüksekmiş onun için doğum kontrol hapı verdi. Bakalım önümüzdeki ay klomen başlıcaz hayırlısı

Back
X