Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar asilama yapıldı bu sabah kasiklarimda belimde ağrı var size de oldu mu bu şekilde. Rahimim kasiliyo sanki
Agri oluyor evet birde ustune asilama gunu cok gazim vardi benim.ertesi gun gecti agri kesici kullanicak bir agri degil dr.da kullanma dedi zaten

Asilamadan 1 gun sonra aksam rahmimde orta kisminda batma hissettim.

Herkese merhabalar bu ay bende aşılama olcam regli bekliyorum gecen ay iğneyle yumurta buyuttuk ama hamile kalmadım içerde çatlamayan yumurtalar da vardı doktoru gider onlar dedi bekliyorum suan regli olmayı gecikti reglimde tedavi almadım bu ay gec olcam yada inşallah kist olmamıslardır:( klomen femara iğne hepsini denedik kalamadım hamile eşimde yada bende bilinen bir sıkıntı yok aşılamadan umutluyum inşallahh

Herkese merhabalar bu ay bende aşılama olcam regli bekliyorum gecen ay iğneyle yumurta buyuttuk ama hamile kalmadım içerde çatlamayan yumurtalar da vardı doktoru gider onlar dedi bekliyorum suan regli olmayı gecikti reglimde tedavi almadım bu ay gec olcam yada inşallah kist olmamıslardır:KK43: klomen femara iğne hepsini denedik kalamadım hamile eşimde yada bende bilinen bir sıkıntı yok aşılamadan umutluyum inşallahh
Bizimde aynı hiç sıkıntı yok inşallah aşılama tutar inşallah sende hamilesindir test yap bi

Benim de dün doğum kontrol hapım bitti yarın adet olmam gerekiyor normal dongume göre adet olur olmaz aşılama için işlemleri başlatacağım bir engel çıkmazsa 😊

Kızlar merhaba, ben de adeti bekliyorum bugün yarın olup aşılama için hazırlıklara başlayacağım. Aşılama için kullanılan ilaçlara ne kadar ödeniyor ortalama tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim ☺️

Kızlar merhaba, ben de adeti bekliyorum bugün yarın olup aşılama için hazırlıklara başlayacağım. Aşılama için kullanılan ilaçlara ne kadar ödeniyor ortalama tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim ☺️
Devlet ödemesiyle 600 gonal f450+450 otrivele catlama ignesi progestan 1 kutu,1 kutu fobibol ,1 kutu coraspin =600
Ben bunlarin uzerine cetretide catlama engelleyici igne 6 tane tanesi 300 toplam 1800 lirada devlet ödemiuor bu igneyi asilama ucreti sperm yikama 1500 daha da odedim.arti muayene ucretleri 2,3 tane aralik ayiydi tabi belki biraz zamlanmistir

1500 tl aşılama işlemi için ödedim. 200 tl ovirelle klomen kullandım bide muayene ücretleriyle hepsi 2000 tl ödedim. Aşılama ve ilaçlar 2000 tl tuttu

Devlet ödemesiyle 600 gonal f450+450 otrivele catlama ignesi progestan 1 kutu,1 kutu fobibol ,1 kutu coraspin =600
Ben bunlarin uzerine cetretide catlama engelleyici igne 6 tane tanesi 300 toplam 1800 lirada devlet ödemiuor bu igneyi asilama ucreti sperm yikama 1500 daha da odedim.arti muayene ucretleri 2,3 tane aralik ayiydi tabi belki biraz zamlanmistir
Yaa şükür karşılayamayacağımız rakam çıkmamış biraz korkmuştum da 6 bin yazan olmuş ilaçlar için ☺️ Bu ilaçlar sonunda kaç yumurta oluştu?
1500 tl aşılama işlemi için ödedim. 200 tl ovirelle klomen kullandım bide muayene ücretleriyle hepsi 2000 tl ödedim. Aşılama ve ilaçlar 2000 tl tuttu
Çok iyi bi fiyat içime su serpildi teşekkür ederim 🥰 Benim ilk defa olacak ondan endişeliydim de 😂

Yaa şükür karşılayamayacağımız rakam çıkmamış biraz korkmuştum da 6 bin yazan olmuş ilaçlar için ☺️ Bu ilaçlar sonunda kaç yumurta oluştu?

Çok iyi bi fiyat içime su serpildi teşekkür ederim 🥰 Benim ilk defa olacak ondan endişeliydim de 😂
Hastaneye göre fiyat değişir tabi. Ben korkuyodum ama korkacak bisey yok 2 saniyelik bi olay vajinal muayene gibi düşün 🙂

Aşılama için 1 yumurta yeterli. Benim iki tane oluşmuştu ikiz olabilir dedi. Bende olsunda İkizde olsa olur dedim😀 rahatsızlığa göre ilac fiyatları artabilir tabi. Ben 3 ay içerisinde catlatma ignesi olmuştum 130 tl idi şimdi aldık 200 tl olmuş

Back
X