Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Darisi basiniza 🤲buraya ilk cikan testimi atiyorum örnek olsun.insallah devami gelir.

Eklentiler

• 20220112_205713.webp
    20220112_205713.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 38
Benim de 12.günüm. Bugun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba erken mi? 3 gün sonra kan tahlili yaptırıcam. Reglime de 1 hafta var aşılamadan bu yana karnım çok ağrıyor acaba benim gibi olan var mı? 😓
Canim hic belli olmuyor 11.gun direk tek cizgiydi . 12.gun yukarda attim cok hafif cikti .hic belli olmaz 1 gunde degisiyor.

Adet olmadiginiz sürece umut var.butun belirtilerim gecti su an hic bir belirtim yok hatta sivilcelerim cikiyor yuzumde.

Canim hic belli olmuyor 11.gun direk tek cizgiydi . 12.gun yukarda attim cok hafif cikti .hic belli olmaz 1 gunde degisiyor.
Hadi hayırlısı bakalım. Sizin herhangi bir ağrınız vs var mı. Benim karnım sürekli ağrıyor da 🥺

3 yıldır bekliyorum ilk aşılamam olduğu için haliyle fazla beklenti içine girmişim. Bu da bana ders oldu. Sabır çok önemli gerçekten. Sizde durumlar nasıl?
Benimde ilk asilamam 5. Gunum bekliyorum hayirlisi

Hadi hayırlısı bakalım. Sizin herhangi bir ağrınız vs var mı. Benim karnım sürekli ağrıyor da 🥺
Adet olucak gibi agrim oldu hep 10/17 gunler halada arada oluyor.9.gune kadar hep bobregim agridi gaz sancim oldu.ama cok degil ilac alacak kadar agri olmadi zaten yasak.

Adet olucak gibi agrim oldu hep 10/17 gunler halada arada oluyor.9.gune kadar hep bobregim agridi gaz sancim oldu.ama cok degil ilac alacak kadar agri olmadi zaten.
Ben de ilaç kullanacak kadar kötü değilim de insan kendini ister istemez dinliyor işte :) İnsallah bu çektiklerimizin hediyesi olur. Hediye demişken kan testi günüm eşimin doğum gününe denk geliyor. Bebiş olursa ona hediyem bu olacak. Nasip bakalım🙂

Ben de ilaç kullanacak kadar kötü değilim de insan kendini ister istemez dinliyor işte :) İnsallah bu çektiklerimizin hediyesi olur. Hediye demişken kan testi günüm eşimin doğum gününe denk geliyor. Bebiş olursa ona hediyem bu olacak. Nasip bakalım🙂
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin🤲 bende 6 yillik evliyim.

Her aksam adet olucak gibi agrim var🙄 baldirlarim cekiliyor cok can sıkıcı .pecetelere kan leke var mi diye bakmaktan psikolojim bozuldu.
Benim regl ağrısıyla birlikte akıntım oluyor onu da regl sanıp paniklediğim çok oldu 😂 sonra bi ferahlama oh be diyorm yine değilmiş

Hayırlısı olsun hepimiz icin Korkma hic acimiyo klasik vajinal muayenin bi tik acılısı ne agri kesici ne serum toplam 5dk da bitiyo beni 2.5 saat yatirdi doktor sonra eve gittim.
Bnde aşılama yaptrmak istiyorm esenyurtta oturuyorm devlette gittm ama biz yapmıyoruz dedi nerde yaptırabilirm bana da yardımcı olabilirmiş lütfen

Back
X