Esim de sperm tedavisi goruyo ilaçları çok pahalı o yüzden şuan özele gitme sansm yok maselefImkan varsa özelde adi duyulmuş bir doktora yaptir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim de sperm tedavisi goruyo ilaçları çok pahalı o yüzden şuan özele gitme sansm yok maselefImkan varsa özelde adi duyulmuş bir doktora yaptir.
Merhaba ben devlete gidiyorum önümüzdeki ay başlanıcak büyük ihtimalle. küçükçekmece kanuni sultan süleyman hastanesi tahlilleri falan iyice inceleyip güzel yapıyolar tavsiye ederim. ama henüz başlamadık olumlu olumsuz birşey diyemeyeceğimEsim de sperm tedavisi goruyo ilaçları çok pahalı o yüzden şuan özele gitme sansm yok maselef
yerleşme kanaması olabilirKızlar ya ben regl oldum sanırım aşılamanın 13.gününde sabah bir iki damla kırmızı kan geldi, ondan sonra bisey gelmedi suan kahverengi leke gördüm. Kafam karıştı ya regle daha 6 günüm var. Böyle birsey neden olmuştur bilgisi olan var mı?![]()
Yerleşme kanamasını araştırdım canım ama kahverengi ya da pembemsi oluyormuş. Benimki bariz akışkan kırmızıydıyerleşme kanaması olabilir
Büyük ihtimal yerleşme kanamasıyerleşme kanaması olabilir
Çok tesekkuer ederm gercektn gitmedgm doktr kalmadi herkes biz yapmıyoruz diyip baştan saviyoMerhaba ben devlete gidiyorum önümüzdeki ay başlanıcak büyük ihtimalle. küçükçekmece kanuni sultan süleyman hastanesi tahlilleri falan iyice inceleyip güzel yapıyolar tavsiye ederim. ama henüz başlamadık olumlu olumsuz birşey diyemeyeceğim
kadın doğum bölümünde kısırlık / infertiliteye randevu alın. adetinizin 2 veya 3. günü gidin hemen tahlillere başlarlarÇok tesekkuer ederm gercektn gitmedgm doktr kalmadi herkes biz yapmıyoruz diyip baştan saviyo
2 damla gelip sonra kesilince öyle düşündüm. inşallah öyledir dua edelim :)Yerleşme kanamasını araştırdım canım ama kahverengi ya da pembemsi oluyormuş. Benimki bariz akışkan kırmızıydı![]()
Canim yerleşme kanaması olabilirKızlar ya ben regl oldum sanırım aşılamanın 13.gününde sabah bir iki damla kırmızı kan geldi, ondan sonra bisey gelmedi suan kahverengi leke gördüm. Kafam karıştı ya regle daha 6 günüm var. Böyle birsey neden olmuştur bilgisi olan var mı?![]()
Ayy inşallah ya2 damla gelip sonra kesilince öyle düşündüm. inşallah öyledir dua edelim :)
Amiin. Rabbim El-Halık ismi hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda.Ayy inşallah yaRabbim kucaklarımızı doldursun her isteyenin bebişleri olsun cuma günü hürmetine
![]()
Aminnn Allah razı olsunAmiin. Rabbim El-Halık ismi hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda.
(El-Hâlık Esmaül Hüsnası'nın anlamı ''her şeyi yoktan var eden, yaratan, her şeyin varlığını ve yaşadığı süre boyunca geçirecek olan halleri önceden tespit ederek ona göre ortaya çıkaran, meydana getiren'' anlamı taşımaktadır)
Evet canım doktora sormuştum göğüslerde şişlik ve karın ağrısı normal. Vücuda hormon yükleniyor onca ilacın bi bedeli olmalı, kolay mıKizlar aşılamanın 12. Günündeyim göguslerim şiş gibi eşime diyorum psikolojiktir o diyo. Benim durumumda olan var mi
Bebeto olma ihtimali varmıdır acaba ya.. 3 yıldır bekliyoruzEvet canım doktora sormuştum göğüslerde şişlik ve karın ağrısı normal. Vücuda hormon yükleniyor onca ilacın bi bedeli olmalı, kolay mı
Biz de 3 buçuk yıldır bekliyoruz ama nasip işte. Sen yine de çok olacak diye odaklanma, 5 kişiden 1 i turuyormuş. Duanı da eksik etme. Hayırlısıyla olur inşallahBebeto olma ihtimali varmıdır acaba ya.. 3 yıldır bekliyoruz
Bir kerede dis gebelik oldu bende. Tekrar dis gebelik olma ihtimali de var bende. Hüsran yaşamaktan isyan etmekten çok korkuyorum Rabbım hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize inşallahBiz de 3 buçuk yıldır bekliyoruz ama nasip işte. Sen yine de çok olacak diye odaklanma, 5 kişiden 1 i turuyormuş. Duanı da eksik etme. Hayırlısıyla olur inşallah
Bol sabır diliyorum. Veren de o, alan da. O yuzden isyan etmek olmaz. O herşeyin iyisini bilir vardır bunda da bir hayır. Sağlıklı sıhhatli yavrucaklar nasip olur inşallah dua edelimBir kerede dis gebelik oldu bende. Tekrar dis gebelik olma ihtimali de var bende. Hüsran yaşamaktan isyan etmekten çok korkuyorum Rabbım hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize inşallah
Sizinki kaçıncı gününüzBol sabır diliyorum. Veren de o, alan da. O yuzden isyan etmek olmaz. O herşeyin iyisini bilir vardır bunda da bir hayır. Sağlıklı sıhhatli yavrucaklar nasip olur inşallah dua edelim![]()