Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilgi verdiğin için teşekkürler. Dün doktora gittim üst sınıra yakın ama normal dedi. Haftasonuna geldiği için adetin 4. günü tahlil yapırdım 5. gün sonucu göstermeye gittim. Doktor 2 yada 3. gün gelmen lazım dedi. bu ay LH hormunu bir tık yüksekmiş onun için doğum kontrol hapı verdi. Bakalım önümüzdeki ay klomen başlıcaz hayırlısı
Hayirlisi olur inşallah femara da kullanabilirsin klomen fazla kullanmak kist yapabiliyormus dikkat et

Ben de iki gün sonra femaraya başlayacağım sonra aşılama olacak bakalım.

Ben aanladimki tutanlarin birçoğuda bidaha foruma girip yazmiyor ondan tutmayan sayisi daha fazla gibi ama zaten ben artik tüp bebek icin yaptiriyorum olur veya olmaz tamamen nasip artik sende kafani sakinlestirip basla eger basliycaksan
Benim ilk aşılamam ikiz gebelik olarak tuttu bir kızım bir oğlum olacaktı çokta sağlıklıydılar ama ne yazıkkı 21. Haftamda rahim ağzı açıldı ve iki gün arayala doğum oldu kızım üç saat oğlum sekiz gün yaşadı verecek olan Allah dört ay önce yavrularımı kaybettim bize zor olan ona kolaydır hayırlı sonuçlar almanız dileği ile ...

Benim ilk aşılamam ikiz gebelik olarak tuttu bir kızım bir oğlum olacaktı çokta sağlıklıydılar ama ne yazıkkı 21. Haftamda rahim ağzı açıldı ve iki gün arayala doğum oldu kızım üç saat oğlum sekiz gün yaşadı verecek olan Allah dört ay önce yavrularımı kaybettim bize zor olan ona kolaydır hayırlı sonuçlar almanız dileği ile ...
Sizin adiniza cok uzuldum allah yerlrrini doldursun yasadiklariniz kolay degil hatta hic kolay degil bizler bu sekilde evlat hasreti yasarken siz bin kat fazlasiyla imtihan oluyorsunuz allah acinizi dindirsin ins 😔🤲 soylediginiz gbi bize zor allaha kolay ins kolaylikla isteyen herkeze anne olmak nasip olsun 🤲

Sizin adiniza cok uzuldum allah yerlrrini doldursun yasadiklariniz kolay degil hatta hic kolay degil bizler bu sekilde evlat hasreti yasarken siz bin kat fazlasiyla imtihan oluyorsunuz allah acinizi dindirsin ins 😔🤲 soylediginiz gbi bize zor allaha kolay ins kolaylikla isteyen herkeze anne olmak nasip olsun 🤲
Amin inşallah bunu yaşayınca diyorum ki evet iki buçuk yıl yok diye ağlıyordum üzülüyordum ama o zamn gülüp kahkaha atabiliyordum ama şimdi yüreğim yanıyor boğazımda bir yumruk nefesim kesiliyor diyorum on tane daha kucağıma çocuk verseler yine ben onlara yanacağım babam kanser dendi ben babama o kadar düşkünken üzülemedim bile diyorum ki üzüntünün en büyüğünü yaşıyorum demek ki bunun üstüne çıkamıyor Rabbim yine de dayanma gücünü veriyor yoksa insan yaşayamaz

Amin inşallah bunu yaşayınca diyorum ki evet iki buçuk yıl yok diye ağlıyordum üzülüyordum ama o zamn gülüp kahkaha atabiliyordum ama şimdi yüreğim yanıyor boğazımda bir yumruk nefesim kesiliyor diyorum on tane daha kucağıma çocuk verseler yine ben onlara yanacağım babam kanser dendi ben babama o kadar düşkünken üzülemedim bile diyorum ki üzüntünün en büyüğünü yaşıyorum demek ki bunun üstüne çıkamıyor Rabbim yine de dayanma gücünü veriyor yoksa insan yaşayamaz
Cok zor inaninki ama biyerden tekrar yeşermekte lazım yoksa hayat gećmezki aciniz hep bir kenarda olacak tabiki ama allah size guzellikler getirsin yavrunuzu kucaginiza aldiginizda acilariniz dinsin ins 🤲😔

Rabbim size sabirlar versin basiniz saolsun 😢😔

Kızlar selam, bende bu ay büyük ihtimalle aşılama yaptırıcam. Geçen ay tsh yüksek çıktığı için başlayamamıştık. pazartesi doktora gidicem, aşılama öncesi tavsiye edeceğiniz şeyler var mı bende biraz korkuyorum da
Tsh yi nasıl düşürdünüz acaba

Kızlar selamlar bilgisi olan varsa söyleyebilir mi, bugün tahlil yaptırdım prolaktin geçen ay 19du şimdi 28 çıktı, aşılama için yüksek mi acaba? yarın doktora gidicem de stres oldum
Adetin kaçıncı gününde 28 çıktı 21.günde mi

Mesajları okuyordum size denk geldim çook üzüldüm ağladım.Rabbim dediğiniz gibi cennette buluştursun sizi yavrularınızla 🙏

Mesajları okuyordum size denk geldim çook üzüldüm ağladım.Rabbim dediğiniz gibi cennette buluştursun sizi yavrularınızla 🙏
Amin Allah razı olsun Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ben oğlum saçlarını kirpiklerini kusursuz parmaklarını tırnaklarını oynayan dilini gördüm unutmak çok zor

Amin Allah razı olsun Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ben oğlum saçlarını kirpiklerini kusursuz parmaklarını tırnaklarını oynayan dilini gördüm unutmak çok zor
Allah sabır versin canım benim rabbim tekrarını yaşatmasın.. Rabbim ne derse o 🙏

Kızlar merhaba, ben de adeti bekliyorum bugün yarın olup aşılama için hazırlıklara başlayacağım. Aşılama için kullanılan ilaçlara ne kadar ödeniyor ortalama tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim ☺️
Merhaba bende aşılama olcam adetliykn mi oluor aşılama doktor bişe demedi bana şuan femara kulaniorm 5 gün ondn sonra yumurtalana bakcam dedim

Merhaba bende aşılama olcam adetliykn mi oluor aşılama doktor bişe demedi bana şuan femara kulaniorm 5 gün ondn sonra yumurtalana bakcam dedim
Aşılama yumurta büyüdükten ve çatlatma iğnesi vurulduktan sonra oluyor canım. Ben de femera kullanıyorum aynı şekilde dün başladım ama benim aşılama bu ay olmayacak bir ay daha yumurta takibi olacak

Back
X