Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Esmaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
143
73
28
29
Merhaba kizlar 3 senedir evlat sahibi olamaya çalışıyoruz. Bir kere dis gebelik geçirdim. 4 ay önce aşılama kararı aldık. Yumurtalık kisti oluştu 4 ayın sonunda kurtuldum. Bu ay aşılama yapilicak insallah bugün klomen bitti yarın kontrolüm var. Ama aşılama olayından çok korkuyorum önceden aşılama yaptıran tutan tutmayan var mi ?

Merhaba kizlar 3 senedir evlat sahibi olamaya çalışıyoruz. Bir kere dis gebelik geçirdim. 4 ay önce aşılama kararı aldık. Yumurtalık kisti oluştu 4 ayın sonunda kurtuldum. Bu ay aşılama yapilicak insallah bugün klomen bitti yarın kontrolüm var. Ama aşılama olayından çok korkuyorum önceden aşılama yaptıran tutan tutmayan var mi ?
Femara ile iki normal. Asilamam olumsuz oldu canim. Simdi fostimon igne ile cipli asilama olacagim nasip olursa tabiki ama benimki olumsuz oldu diye sizimkide olacak diye bisey yok tutanlarda var ama tutmayan sayisi daha yuksek benim anladigim kadariyla hakkimizda hayirlisi olsun

Femara ile iki normal. Asilamam olumsuz oldu canim. Simdi fostimon igne ile cipli asilama olacagim nasip olursa tabiki ama benimki olumsuz oldu diye sizimkide olacak diye bisey yok tutanlarda var ama tutmayan sayisi daha yuksek benim anladigim kadariyla hakkimizda hayirlisi olsun
İşin açıkçası umut hep var aşılamaya gecmedik henuz ama okadar cok asilamayla kalmayan var ki korkuyorum artık ister istemez karamsarlik çöküyor 🙄

İşin açıkçası umut hep var aşılamaya gecmedik henuz ama okadar cok asilamayla kalmayan var ki korkuyorum artık ister istemez karamsarlik çöküyor 🙄
Ben aanladimki tutanlarin birçoğuda bidaha foruma girip yazmiyor ondan tutmayan sayisi daha fazla gibi ama zaten ben artik tüp bebek icin yaptiriyorum olur veya olmaz tamamen nasip artik sende kafani sakinlestirip basla eger basliycaksan

Kontolum de 15 mm 10 mm iki yumurta gelişmiş iki günde bir kontrole gideceğim. Ona göre aşılama yapılacakmış

Aşılama sonrası dikkat ettiniz mi bazıları 2 gün dikkat ettim diyo bazıları 2 hafta yattım diyi

Aşılama sonrası dikkat ettiniz mi bazıları 2 gün dikkat ettim diyo bazıları 2 hafta yattım diyi
Yani en azindan iki 3 gun dinlenmisimdir dikkat ettim galiba kalkipta is yapmadim oyle kendimi yorcak ama bence alakasi yok bu la nasipte varsa tutuyor her türlü

Ben 1 ocakta uaptirdim asilama yalniz doktor e2 hormonumu begenmedi cok yukselmedi sizdede öyle oldu mu birde ne zaman sonucu ogrenebilirim.

Ben 1 ocakta uaptirdim asilama yalniz doktor e2 hormonumu begenmedi cok yukselmedi sizdede öyle oldu mu birde ne zaman sonucu ogrenebilirim.
Adetin ikinci günü hormon vermiştim onda 31 çıkmıştı. Tekrar istemedi halaa yumurta takibi yapıyoruz

Sadece yumurtanin buyumesi yetmiyo dedi .Benim adetin8.gunu 32 cikti 12.gunu 130 dr.az dedi asilama gunu yumurta basina 250 olmasi lazim dedi sanirim 2/3 yumurtam vardi ama hormonda desteklicek dedi.progestan 0.1 olacak dedi o da yykselmicekmis o da 0.1 di cok sukur.bilmiyorum bekliyoruz pcos yok bende ama gizli pcos olabilirim insulin direncin cok yuksek.

Hayırlısı olsun hepimiz icin Korkma hic acimiyo klasik vajinal muayenin bi tik acılısı ne agri kesici ne serum toplam 5dk da bitiyo beni 2.5 saat yatirdi doktor sonra eve gittim.

Merhaba kizlar iki ay klomen kullandım yumurta büyümedi hiç bu ay klomeni günlük 3 tane kullandım şuan 10 ve 14 mm yumurtam vardı pazartesi günü ve yarın tekrar kontrolüm var iki ay gelişmeyen yumurta ardından gelişen yumurtayla tekrar umut doldu içime inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba kizlar iki ay klomen kullandım yumurta büyümedi hiç bu ay klomeni günlük 3 tane kullandım şuan 10 ve 14 mm yumurtam vardı pazartesi günü ve yarın tekrar kontrolüm var iki ay gelişmeyen yumurta ardından gelişen yumurtayla tekrar umut doldu içime inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Benimde yumurta gelisiyo hormon desteklemiyo sizde polikistik over mi var

Ben ilk aşılamamda 1 hafta yattım evdeki herhangi bir iş yapmadım tutmadı. Kız arkadaşım 15 gün yattı hiç bir iş yapmadı tuttu doğurdu şuan. Şimdi ikinci aşılamam bir gün yatacağım sonra yatmayacağım çalışıyorum zaten hayırlısı kızlar doktorlar bile yatmamızı önermiyor olacak olduktan sonra yat ya da kalk tutar rabbim dualarımızı kabul etsin…

Benimde yumurta gelisiyo hormon desteklemiyo sizde polikistik over mi var
Benim adetin 3. Günü ve 21. Gün testlerimin hepsi güzel çıktı esimindr öyle ama klomen sanırım bana yeterli gelmedi ilk ay günde bitane kullandım yumurta hiç buyumedi ikinci ay günde iki kullandım yine büyümedi bu ay günde uctane kullandım şükür etki gösterdi. Polikistik over ne oluyor tam bilmiyorum ama olsa doktorlar söylerdi galiba

Ben ilk aşılamamda 1 hafta yattım evdeki herhangi bir iş yapmadım tutmadı. Kız arkadaşım 15 gün yattı hiç bir iş yapmadı tuttu doğurdu şuan. Şimdi ikinci aşılamam bir gün yatacağım sonra yatmayacağım çalışıyorum zaten hayırlısı kızlar doktorlar bile yatmamızı önermiyor olacak olduktan sonra yat ya da kalk tutar rabbim dualarımızı kabul etsin…
Olucagi varsa yat kalk farketmiyo gerçekten. İki tane yumurtam gelişmiş doktor ikiz olabilir tutarsa dedi. Bu akşam catlatma ignesi olacağım cumartesi sabah aşılama insallah

Benim adetin 3. Günü ve 21. Gün testlerimin hepsi güzel çıktı esimindr öyle ama klomen sanırım bana yeterli gelmedi ilk ay günde bitane kullandım yumurta hiç buyumedi ikinci ay günde iki kullandım yine büyümedi bu ay günde uctane kullandım şükür etki gösterdi. Polikistik over ne oluyor tam bilmiyorum ama olsa doktorlar söylerdi galiba
Polikistik over yumurta da oluşan kist. Yumurta gelişiyor catlamiyo. Catlamayinca kist oluyo canım adet gecikmesi filan yapiyo

Merhaba kızlar bizde 3 senelik evliyiz 1 klomen 1 femera kullandım. Olumsuz oldu Allahın izniyle aşılamaya başladık benim doktorum gonal f 300 verdi hergün 75 ünite oluyorum pazartesi günü kontrolum var. Rabbim kucaklarımızı doldursun. Çok korkuyorum yine olmycak diye 😪:anneadayı::emir_bebek:En kısa zamanda Hayırlı evlat Nasip etsin Rabbim isteyen herkese

Back
X